Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ, πρόωρος τελικός

Reading time7 λ

Η τιτανομαχία της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ στα ημιτελικά του FA Cup δεσπόζει στο κουπόνι.

Κορυφαίες αναμετρήσεις και μεγάλες συγκινήσεις μας προσφέρει το σημερινό πρόγραμμα και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Η σύγκρουση Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του αγγλικού FA Cup, που θα αρχίσει στις 17:30, κλέβει την παράσταση, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το πρώτο εισιτήριο για το μεγάλο ραντεβού του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού του πλανήτη.

Η μάχη του Γουέμπλεϊ βρίσκει τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ με ανοιχτούς λογαριασμούς, αφού στο πρωτάθλημα αγγλίασ έφεραν ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (2-2) και τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός στην κούρσα για την κατάκτηση του τίτλου. Οι Πολίτες, βέβαια, έχουν παραμείνει αήττητοι στα πέντε τελευταία παιχνίδια με τους Κόκκινους, οι οποίοι έχουν σύμμαχο την παράδοση, αφού δεν έχουν χάσει από τη Μάντσεστερ Σίτι στο Κύπελλο Αγγλίας εδώ και 49 χρόνια.

Νωρίτερα υπάρχουν και σημαντικά παιχνίδια για την αγγλική Premier League. Τα βλέμματα κατευθύνονται στα ζευγάρια Τότεναμ-Μπράιτον και Σαουθάμπτον-Άρσεναλ, με τις δύο ομάδες του Βόρειου Λονδίνου να κονταροχτυπιούνται για την τέταρτη θέση. Στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νόριτς, οι Κόκκινοι Διάβολοι παίζουν τις πιθανότητές τους για την τετράδα και τα Καναρίνια για την παραμονή, ενώ στο Γουότφορντ-Μπρέντφορντ, οι γηπεδούχοι ψάχνουν ελπίδες σωτηρίας.

Η ΙΝΤΡΙΓΚΑ ΚΑΙ ΟΙ «ΤΕΛΙΚΟΙ»

Το παιχνίδι Ντόρτμουντ-Βόλφσμπουργκ ξεχωρίζει στη γερμανική Bundesliga. Όχι τόσο για το βαθμολογικό κομμάτι, αφού η Ντόρτμουντ δύσκολα θα μετακινηθεί από τη δεύτερη θέση, ενώ η Βόλφσμπουργκ μοιάζει πλέον ασφαλής. Η εκπληκτική παράδοση των γηπεδούχων, όμως, δημιουργεί ίντριγκα, αφού δεν έχουν χάσει στα τελευταία 13 παιχνίδια με τους Λύκους, μετρώντας 12 νίκες. Σημαντικό το Φράιμπουργκ-Μπόχουμ, με την οικοδέσποινα να ψάχνει βαθμούς για να μπει στην τετράδα. Κρίσιμο για την ουρά το Άουγκσμπουργκ-Χέρτα Βερολίνου, στο Μάιντζ-Στουτγάρδη, η φιλοξενούμενη χρειάζεται το τρίποντο παραμονής, ενώ πάντα συναρπαστικό είναι το γειτονικό ντέρμπι Γκλάντμπαχ-Κολωνία.

Στην ιταλική Serie A, τα φώτα κατευθύνονται στο Γιουβέντους-Μπολόνια. Στη διατήρηση της διαφοράς από τους διώκτες της στη μάχη της τετράδας στοχεύει η Γιουβέντους, αλλά η Μπολόνια είναι ανθεκτική. Στο μέτωπο της ευρωπαϊκής εξόδου, τα παιχνίδια Λάτσιο-Τορίνο και Φιορεντίνα-Βενέτσια θα κρίνουν πολλά, με τη Λάτσιο να επιδιώκει την παραμονή στην έκτη θέση, την οποία εποφθαλμιά η Φιορεντίνα. Στο Κάλιαρι-Σασουόλο «καίγεται» η Κάλιαρι ώστε να μείνει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Παίζουν ακόμη Σαμπντόρια-Σαλερνιτάνα και Ουντινέζε-Έμπολι.

Ο… τελικός παραμονής Έλτσε-Μαγιόρκα κυριαρχεί στην ισπανική La Liga. Πλεονέκτημα τριών βαθμών στην κατάταξη της λαλιγκα έχει η Έλτσε, αλλά προέρχεται από τρεις σερί ήττες. Αντίθετα, η Μαγιόρκα προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, που την έβγαλε στον… αφρό. Το Αλαβές-Ράγιο Βαγιεκάνο αποτελεί μια από τις τελευταίες ελπίδες της ουραγού Αλαβές. Ισορροπημένο αναμένεται το ματς Βαλένθια-Οσασούνα.

Εκκίνηση της τέταρτης αγωνιστικής των πλέι-άουτ της Super League έχουμε σήμερα, με το ματς Απόλλων Σμύρνης-Βόλος να βρίσκεται στο προσκήνιο. Ο Απόλλων Σμύρνης θέλει να συνεχίσει την αντεπίθεση με στόχο την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού, τη στιγμή που ο Βόλος έχει βαθμολογική άνεση. Συναρπαστικό αναμένεται και το Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης, παρότι λείπει το ουσιαστικό κίνητρο. Καθοριστικό είναι το παιχνίδι Σεντ Ετιέν-Μπρεστ στη γαλλική Ligue 1. Η Σεντ Ετιέν ψάχνει διέξοδο από τον κίνδυνο, όμως, η Μπρεστ δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα.

13:30   Κάλιαρι-Σασουόλο                                             Serie A Ιταλίας

14:30   Τότεναμ-Μπράιτον                                             Premier League Αγγλίας

15:00   Έλτσε-Μαγιόρκα                                                La Liga Ισπανίας

15:30   Ουντινέζε-Έμπολι                                              Serie A Ιταλίας

15:30   Σαμπντόρια-Σαλερνιτάνα                                    Serie A Ιταλίας

16:30   Άουγκσμπουργκ-Χέρτα Βερολίνου                   Bundesliga Γερμανίας

16:30   Μάιντζ-Στουτγάρδη                                            Bundesliga Γερμανίας

16:30   Ντόρτμουντ-Βόλφσμπουργκ                              Bundesliga Γερμανίας

16:30   Φράιμπουργκ-Μπόχουμ                                     Bundesliga Γερμανίας

16:30   Απόλλων Σμύρνης-Βόλος                                  Super League

17:00   Γουότφορντ-Μπρέντφορντ                                 Premier League Αγγλίας

17:00   Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νόριτς                        Premier League Αγγλίας

17:00   Σαουθάμπτον-Άρσεναλ                                      Premier League Αγγλίας

17:15   Αλαβές-Ράγιο Βαγιεκάνο                                   La Liga Ισπανίας

17:30   Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ                              FA Cup Αγγλίας

17:30   Φιορεντίνα-Βενέτσια                                          Serie A Ιταλίας

18:00   Σεντ Ετιέν-Μπρεστ                                             Ligue 1 Γαλλίας

19:30   Γκλάντμπαχ-Κολωνία                                         Bundesliga Γερμανίας

19:30   Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης                      Super League

19:30   Γιουβέντους-Μπολόνια                                       Serie A Ιταλίας

19:30   Βαλένθια-Οσασούνα                                          La Liga Ισπανίας

21:45   Λάτσιο-Τορίνο                                                    Serie A Ιταλίας