Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λιντς, ανεβάζει στροφές

Reading time3 λ

Συναρπαστικά φιλικά γεμίζουν το κουπόνι με απίστευτες ευκαιρίες για στοιχημα σε κορυφαίες αποδόσεις

Η δράση στο κορυφαίο επίπεδο του ποδοσφαίρου επιστρέφει σταδιακά με πολλές από τις top ομάδες να αρχίζουν τα φιλικά παιχνίδια τους και σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λιντς στο «Ullevaal Stadion» του Όσλο στη Νορβηγία. Στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε, όπως πάντα, θαυμάσιες επιλογές για online στοιχημα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς προσπαθεί να ανεβάσει στροφές, έχοντας στόχο να παρουσιαστεί έτοιμη για τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα αγγλίασ. Στις Αποδόσεις του αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λιντς υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί με τον άσο να πληρώνει 1,50** στην πλατφόρμα της Betsson. Την ίδια στιγμή, η Λιντς ψάχνει να βρει τα πατήματά της μετά από τον υποβιβασμό από την Premier League στην Championship.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εδώ και μέρες άρχισε την προετοιμασία της έπειτα από μια… μαραθώνια σεζόν. Παρά την κούραση και την απουσία ορισμένων διεθνών παικτών της, ο προπονητής Έρικ τεν Χαχ ήθελε να πιάσουν δουλειά οι ποδοσφαιριστές του από νωρίς, προκειμένου να προσπαθήσουν έτσι να «κλείσουν» την… ψαλίδα από τις καλύτερες ομάδες στο στοίχημα premier league. Αυτό θα είναι το πρώτο φιλικό που θα δώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για το τι θα παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο, παρόλο που ως ρόστερ δεν διαφέρει πολύ σε σύγκριση μ’ εκείνο της περασμένης σεζόν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε τον Μέισον Μάουντ, τον διεθνή Άγγλο μεσοεπιθετικό από την Τσέλσι για συνολικά 70 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αποχώρησε ο βασικός τερματοφύλακας Νταβίντ Ντε Χέα. Στο ματς, ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα ώστε να προχωρήσει η δουλειά και να δει σε τι επίπεδο βρίσκεται το συγκρότημά του αυτή την περίοδο κι έπειτα από τις πρώτες μέρες προπονήσεων. Στη Λιντς, στο μεταξύ, έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το πως τέλειωσε τη σεζόν στην Premier League. Η ομάδα άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς, αλλά και προπονητή, με τον Ντάνιελ Φάρκε να αναλαμβάνει τα ηνία. Έπειτα, σε μια προσπάθεια να μειώσει τα κόστη του ρόστερ, έδωσε παίκτες και θα ακολουθήσουν κι άλλοι στο επόμενο διάστημα, οπότε θα παρουσιαστεί σαφώς πιο αποδυναμωμένη σε σύγκριση με το πως έβγαλε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Ουσιαστικά, κάνει μια νέα προσπάθεια.

«ΜΑΧΗ» ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Στο Μπάρεντρεχτ κοντράρονται Φέγενορντ-Κλαμπ Μπριζ σε φιλική αναμέτρηση που παμε στοιχημα ότι μπορεί να προσφέρει μοναδικό θέαμα και υψηλή ένταση. Η Φέγενορντ, έχοντας διατηρήσει τον προπονητή Άρνε Σλοτ και τους καλύτερους παίκτες της (για την ώρα), μπαίνει στη σεζόν θέλοντας να δείξει πως είναι έτοιμη για να εδραιωθεί ως μια από τις ανταγωνιστικές ομάδες της Ευρώπης μετά και την κατάκτηση της Eredivisie. Η Κλαμπ Μπριζ, ύστερα από μία αποτυχημένη σεζόν, ελπίζει να ανέβει και πάλι επίπεδο με τον Ρόνι Ντέιλα στο τιμόνι, ενώ προσπαθεί να κλείσει μεταγραφές πρώτου επιπέδου και είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι. Τα πρώτα δείγματα δουλειάς είναι ως επί το πλείστον θετικά, αλλά σήμερα θα μάθει πολλά για τον εαυτό της. Γενικά, τα φιλικά παιχνίδια κρύβουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες, αλλά και μεγάλες ευκαιρίες στο στοίχημα λάιβ όπου πολλά μπορούν να αλλάξουν σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |