Νιούκαστλ-Άρσεναλ, «εκστρατεία» στον βορρά

Reading time7 λ

Μια σειρά από μεγάλα ματς, αλλά και σπουδαίες προσφορές για live στοίχημα στο αγγλικό κουπόνι

Την Κυριακή και τη Δευτέρα διεξάγονται οι τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου των τριών μικρών επαγγελματικών κατηγοριών στην Αγγλία. Θα ακολουθήσουν τα play offs σχετικά με τις ομάδες που θα πάρουν τα τελευταία εισιτήρια ανόδου. Τα περισσότερα παιχνίδια πάντως είναι βαθμολογικά αδιάφορα, αν και στην Αγγλία, ως γνωστόν, δεν υπάρχει τέτοιος ποδοσφαιρικός όρος. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Η Premier League αποτελεί την εξαίρεση, καθώς σε αυτήν υπάρχουν ακόμη τέσσερις προγραμματισμένες αγωνιστικές, με πολλές ομάδες να «χρωστάνε» και εξ αναβολής αναμετρήσεις. 

Φυσικά, το μεγαλύτερο και πιο ενδιαφέρον παιχνίδι γίνεται την Κυριακή το απόγευμα στις 18:30, το Νιούκαστλ-Άρσεναλ. Η Άρσεναλ θα γνωρίζει το αποτέλεσμα του αγώνα Μάντσεστερ Σίτι-Λιντς, ο οποίος ίσως και να είναι ο πιο ενδιαφέρων του Σαββάτου. Αλλά ανεξαρτήτως του τι έχει κάνει η Σίτι, η ίδια πρέπει να κερδίσει για να έχει σημαντικές πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου. Ωστόσο, η Νιούκαστλ μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο να βρεθεί στο επόμενο Champions League. Στην έδρα της είναι πάντα πολύ δυνατή, γι’ αυτό προσφέρεται ως φαβορί, στο 2,47* στηνπλατφόρμα της Betsson.

Τη Δευτέρα ολοκληρώνεται η αγωνιστική με τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια σχετικά με την παραμονή στην κατηγορία, τα Φούλαμ-Λέστερ, Μπράιτον-Έβερτον και Νότιγχαμ Φόρεστ-Σαουθάμπτον. Ειδικά το τελευταίο είναι τελικός παραμονής, κυρίως για την Σαουθάμπτον που αν δεν κερδίσει τη Νότιγχαμ, ουσιαστικά υποβιβάζεται.

Σάββατο 6 Μαΐου

17:00     Μπόρνμουθ-Τσέλσι       Premier League

17:00     Μάντσεστερ Σίτι-Λιντς Premier League

17:00     Τότεναμ-Κρίσταλ Πάλας              Premier League

17:00     Γουλβς-Άστον Βίλα         Premier League

19:30     Λίβερπουλ-Μπρέντφορντ          Premier League

Κυριακή 7 Μαΐου

18:30     Νιούκαστλ-Άρσεναλ      Premier League

21:00     Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ    Premier League

Δευτέρα 8 Μαΐου

17:00     Φούλαμ-Λέστερ              Premier League

19:30     Μπράιτον-Έβερτον        Premier League

22:00     Νότιγχαμ Φόρεστ-Σαουθάμπτον             Premier League

Στην Championship, η μεγάλη «μάχη» έχει να κάνει με τις δύο ακόμη ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο μέσω των play offs. Αυτές θα προκύψουν ανάλογα με τα αποτελέσματα στα παιχνίδια Μίντλεσμπρο-Κόβεντρι, Μίλγουολ-Μπλάκμπερν, Σουόνσι-Γουέστ Μπρομ και Πρέστον-Σάντερλαντ.

Οι Κόβεντρι, Μίλγουολ κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Η Κόβεντρι θέλει ένα βαθμό για να είναι 100% σίγουρη, ίσως τα καταφέρει και με ήττα, αν δεν νικήσουν με μεγάλα σκορ οι Σάντερλαντ, Γουέστ Μπρομ και η ίδια δεν χάσει με μεγάλο σκορ. Η Μπλάκμπερν, αν θέλει να μπει στην εξάδα, πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε τη Μίλγουολ, αλλά ταυτόχρονα να μην κερδίσουν οι Σάντερλαντ και  Γουέστ Μπρομ.


Δευτέρα 8 Μαΐου

17:00     Μπέρμιγχαμ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ           Championship

17:00     Μπέρνλι-Κάρντιφ          Championship

17:00     Χάντερσφιλντ-Ρέντινγκ Championship

17:00     Λούτον-Χαλ       Championship

17:00     Μίντλεσμπρο-Κόβεντρι Championship

17:00     Μίλγουολ-Μπλάκμπερν              Championship

17:00     Νόριτς-Μπλάκπουλ       Championship

17:00     Πρέστον-Σάντερλαντ Championship

17:00     ΚΠΡ-Μπρίστολ Σίτι         Championship

17:00     Σουόνσι-Γουέστ Μπρομ               Championship

17:00     Γουότφορντ-Στόουκ      Championship

17:00     Γουίγκαν-Ρόδεραμ         Championship

ΣτηLeague 1 ενδιαφέρον έχουν οι αγώνες Μπάρνσλεϊ-Πιτέρμπορο, Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Ντέρμπι, Μπέρτον-Μίλτον Κέινς Ντονς, Έξετερ-Μόρκαμ και Κέμπριτζ-Φόρεστ Γκριν. Οι πρώτοι δύο αφορούν τις ομάδες που διεκδικούν την τελευταία θέση που οδηγεί στα play offs. Η Ντέρμπι έχει το «πάνω χέρι», αφού αν κερδίσει τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, παίρνει και τη θέση. Αλλά αν φέρει ισοπαλία, θα πρέπει να μην κερδίσει η Πιτέρμπορο με τρία γκολ διαφορά και πάνω την Μπάρνσλεϊ, ενώ αν χάσει τότε δεν θα πρέπει να κερδίσει ούτε η Πιτέρμπορο.

Οι άλλοι τρεις αγώνες έχουν να κάνουν με το ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν. Η Μίλτον Κέινς Ντονς είναι στην τελευταία θέση παραμονής και αν κερδίσει μένει στην κατηγορία, ανεξαρτήτως άλλων αποτελεσμάτων. Η Μόρκαμ για να σωθεί πρέπει να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Μίλτον Κέινς Ντονς. Η Κέμπριτζ, έτσι όπως τα έκανε, πρέπει να κερδίσει και να χάσουν Ντονς και Μόρκαμ για να μείνει στην κατηγορία.

Κυριακή 7 Μαΐου

14:00     Μπάρνσλεϊ-Πιτέρμπορο             League 1

14:00     Μπρίστολ Ρόβερς-Μπόλτον      League 1

14:00     Μπέρτον-Μίλτον Κέινς Ντονς    League 1

14:00     Κέμπριτζ-Φόρεστ Γκριν League 1

14:00     Τσέλτεναμ-Τσάρλτον    League 1

14:00     Έξετερ-Μόρκαμ               League 1

14:00     Φλίτγουντ Τάουν-Ίπσουιτς         League 1

14:00     Λίνκολν-Σριούσμπερι    League 1

14:00     Όξφορντ-Άκρινγκτον    League 1

14:00     Πορτ Βέιλ-Πλίμουθ         League 1

14:00     Πόρτσμουθ-Γουίκομ      League 1

14:00     Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Ντέρμπι     League 1

Στη League 2 έχουν ξεκαθαρίσει σχεδόν τα πάντα, με μοναδικά παιχνίδια που έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον να είναι τα Κόλτσεστερ-Μάνσφιλντ, Σάλφορντ-Τζίλιγχαμ, Σάτον-Καρλάιλ, Λέιτον Όριεντ-Μπράντφορντ, Στόκπορτ-Χάρτλπουλ και Τρανμίρ-Νορθάμπτον. Ξεχωρίζει το τελευταίο, αφού για τη Νορθάμπτον είναι η δεύτερη σερί σεζόν που διεκδικεί απευθείας άνοδο την τελευταία αγωνιστική. Πέρσι την έχασε στη διαφορά τερμάτων, αφού ήταν ισόβαθμη με την Μπρίστολ Ρόβερς, αλλά κέρδισε μόνο με ένα γκολ το δικό της παιχνίδι, όταν η Μπρίστολ Ρόβερς κέρδιζε με επτά τέρματα. Στα play offs κατέρρευσε και δεν ανέβηκε κατηγορία.

Φέτος, πάντως, η Νορθάμπτον με νίκη απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Τρανμίρ, εξασφαλίζει απευθείας άνοδο, χωρίς να την ενδιαφέρουν άλλα αποτελέσματα. Αν δεν κερδίσει, τότε θα χρειάζεται να μη νικήσει και η Στόκπορτ την -επίσης αδιάφορη βαθμολογικά και υποβιβασμένη- Χάρτλπουλ.

Όσον αφορά την τελευταία θέση που οδηγεί στα play offs για την άνοδο,«μονομαχούν» Καρλάιλ, Μπράντφορντ, Μάνσφιλντ και Σάλφορντ. Βέβαια, η Μάνσφιλντ χρειάζεται ένα μικρό θαύμα, αφού πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει, να χάσει κάποια εκ των Καρλάιλ, Μπράντφορντ, Σάλφορντ και να τερματίσει με καλύτερη διαφορά τερμάτων από κάποια εξ αυτών. Ουσιαστικά, την ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των Μπράντφορντ, Σάλφορντ, με τις οποίες βρίσκεται πιο κοντά, στο -3 και στο -4 αντίστοιχα, όσον αφορά τη διαφορά τερμάτων. 

Δευτέρα 8 Μαΐου

14:30     Μπάροου-Στίβενεϊτζ     League 2

14:30     Μπράντφορντ-Λέιτον Όριεντ    League 2

14:30     Κόλτσεστερ-Μάνσφιλντ              League 2

14:30     Γκρίμσμπι-Γουίμπλεντον             League 2

14:30     Χάρογκεϊτ-Ρότσντεϊλ     League 2

14:30     Νιούπορτ-Κρου League 2

14:30     Σάλφορντ-Τζίλιγχαμ      League 2

14:30     Στόκπορτ-Χάρτλπουλ   League 2

14:30     Σάτον-Καρλάιλ League 2

14:30     Σουίντον-Κρόουλι           League 2

14:30     Τρανμίρ-Νορθάμπτον  League 2

14:30     Γουόλσολ-Ντονκάστερ League 2

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |