Νότιγχαμ-Σαουθάμπτον, παιχνίδι… εκατομμυρίων

Reading time2 λ

Η «μάχη» της παραμονής στην Premier League προσφέρει δυνατά ματς με αμέτρητες επιλογές για στοίχημα

Το πρωτάθλημα Αγγλίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και πέραν της «μάχης» που γίνεται στην κορυφή και για την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει… ανάψει κι εκείνη για την παραμονή. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν πάντοτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα με πληθώρα αγορών και τεράστια ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής ξεχωρίζει το παιχνίδι Νότιγχαμ Φόρεστ-Σαουθάμπτον στο «The City Ground». Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει 30 βαθμούς και βρίσκεται εντός μάχης του υποβιβασμού, ενώ η ουραγός Σαουθάμπτον βρίσκεται στους 24. Για αμφότερες η νίκη είναι μονόδρομος, ώστε να βελτιώσουν τις πιθανότητές τους να παραμείνουν στην Premier League και να συνεχίσουν να βάζουν στα ταμεία τους τα εκατομμύρια από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Η ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία 13 ματς της για την Premier League. Σε αυτό το διάστημα ηττήθηκε εννιά φορές. Η άμυνά της παρουσιάζει σημαντικά κενά. Ωστόσο, αντλεί έμπνευση από τη νίκη της με 3-1 επί της εντυπωσιακής φέτος Μπράιτον στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι της.

Μπροστά στο κοινό της για το πρωτάθλημα έχει ρεκόρ 6-6-5 με 22-21 γκολ. Η νίκη της προσφέρεται στο 2,11** στην πλατφόρμα της Betsson. Περιμένει, δε, πολλά και από τον σέντερ φορ της Τάιβο Αβονίγι. Το να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή δίνεται στο 2,70** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΜΕΝ, ΕΥΑΛΩΤΗ ΔΕ

Η τελευταία νίκη της Σαουθάμπτον καταγράφηκε στις 4 Μαρτίου (1-0 την Λέστερ). Έκτοτε έχει δώσει εννιά ματς για την Premier League και δεν κέρδισε σε κανένα. Ο απολογισμός είναι έξι ήττες και τρεις ισοπαλίες. Έτσι, βρίσκεται πολύ κοντά στο να υποβιβαστεί.

Αυτή είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες της για να κάνει βήμα προς την παραμονή, αλλά καλείται να δείξει μεγάλη αμυντική βελτίωση. Διότι είναι μαχητική και αποδεδειγμένα μπορεί να σκοράρει ακόμη και απέναντι στις καλύτερες ομάδες. Υπό αυτό το πρίσμα αποκτά και διαφορετική αξία η επιλογή του Over 2,5 γκολ που προσφέρεται στο 2,02** στην πλατφόρμα της Betsson.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |