Πρέμιερ Λιγκ 2024/25: Ανάλυση όλων των ομάδων

Reading time12 λ

Η σεζόν 2024/25 της Πρέμιερ Λιγκ είναι σχεδόν εδώ και έχουμε πολλούς λόγους να ενθουσιαζόμαστε καθώς η κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας ετοιμάζεται να επιστρέψει.

Το πιο δημοφιλές πρωτάθλημα του λαοφιλέστερου αθλήματος του κόσμου, από τις 16 Αυγούστου και για τους επόμενους 10 μήνες θα μαγέψει δισεκατομμύρια οπαδούς. Καθεμία από τις 20 ομάδες του θα δώσει 38 αγώνες, που θα καθορίσουν ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο, ποιες θα προκριθούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά ποιες θα είναι οι τρεις που θα υποβιβαστούν. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε σούπερ επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο της Πρέμιερ Λιγκ σε πληθώρα αγορών με πλούσιες αποδόσεις.

Τι μπορούμε να περιμένουμε από τις ομάδες που παίρνουν μέρος στη σεζόν 2024/25 της Πρέμιερ Λιγκ; Σε αυτόν τον οδηγό θα κάνουμε μια παρουσίαση καθενός από τους 20 συλλόγους που συμμετέχουν, αλλά και μια πρόβλεψη για την τελική του κατάταξη στην Premier League.

Άρσεναλ

Η Άρσεναλ τερμάτισε δεύτερη δύο φορές στη σειρά πέρυσι και πρόπερσι, και φέτος θέλει απεγνωσμένα να κερδίσει τον πρώτο της τίτλο από το 2003/04, όταν υπό την καθοδήγηση του Αρσέν Βενγκέρ η ομάδα παρέμεινε αήττητη για μια ολόκληρη σεζόν. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα ενισχύθηκε μετά τη μεταγραφή του Ρικάρντο Καλαφιόρι, που ήρθε να βελτιώσει ακόμη περισσότερο μια άμυνα που ήδη ήταν η καλύτερη στο περυσινό πρωτάθλημα.

Στην προηγούμενη σεζόν, η Άρσεναλ πλησίασε περισσότερο στον τίτλο σε σύγκριση με το 2022/23, και αν κάνει ένα ακόμη βήμα μπροστά ίσως θα μπορέσει επιτέλους να εκθρονίσει τη Μάντσεστερ Σίτι. Μετά από 20 χρόνια χωρίς τίτλο πρωταθλήματος για την Άρσεναλ, η φετινή σεζόν μπορεί να είναι εκείνη που θα την φέρει ξανά στην κορυφή.

Η πρόβλεψή μας: 1η θέση.

Άστον Βίλα

Στην περυσινή σεζόν η Άστον Βίλα ξεπέρασε κάθε προσδοκία, κατακτώντας την τέταρτη θέση και κερδίζοντας την πρόκριση για το Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά τη χρονιά που κατέκτησε το τρόπαιο αυτό, τότε Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης, το 1982. Τώρα, η ομάδα του Ουνάι Έμερι θα προσπαθήσει να αφήσει το στίγμα της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά και να παραμείνει ανταγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ωστόσο, θα είναι δύσκολο να πετύχει ταυτόχρονα και τους δύο αυτούς στόχους. Ο Έμερι έχει άριστες ευρωπαϊκές περγαμηνές και η Άστον Βίλα μπορεί να δώσει προτεραιότητα σε αυτόν τον τομέα. Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση, λογικά θα καταφέρει να τερματίσει μέσα στην πρώτη επτάδα, αλλά γενικά αναμένουμε πτώση στην απόδοση της ομάδας του Έμερι στις εθνικές διοργανώσεις.

Η πρόβλεψή μας: 7η θέση.

Γουέστ Χαμ

Ο Γιούλεν Λοπετέγι έχει αντικαταστήσει τον Ντέιβιντ Μόγιες στη θέση του τεχνικού της Γουέστ Χαμ. Με αυτήν την απόφαση συμφώνησε η πλειοψηφία των οπαδών της ομάδας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολο να επαναληφθεί η καλύτερη επίδοση της περιόδου Μόγιες, δηλαδή η έκτη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Γουέστ Χαμ θα παραμείνει στο παιχνίδι όσον αφορά την πρόκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όμως δύσκολα θα τη δούμε να τερματίζει πιο πάνω από τις «μεγάλες έξι», συν την Άστον Βίλα και τη Νιούκαστλ. Στόχος του Λοπετέγι για αυτήν τη σεζόν θα πρέπει να είναι η σταθεροποίηση, προτού η ομάδα διεκδικήσει κάτι καλύτερο το 2025/26.

Η πρόβλεψή μας: 9η θέση.

Γουλβς

Πέρυσι, την πρώτη χρονιά με τον Γκάρι Ο’ Νιλ στον πάγκο, η Γουλβς κατάφερε να παραμείνει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως φέτος μπορεί να καταλήξει πιο κοντά στις τρεις τελευταίες θέσεις. Οι «Λύκοι» έχασαν τον αρχηγό τους, τον Μαξ Κίλμαν, που πήγε στη Γουέστ Χαμ και δεν είναι ο μόνος σημαντικός παίκτης που έχει αποχωρήσει από το «Μόλινιου» μέσα στα τελευταία δύο χρόνια.

Οι «Λύκοι» έχουν ακόμη αρκετές δυνάμεις για να τερματίσουν πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και να παραμείνουν στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά μάλλον δεν θα καταφέρουν πολύ περισσότερα από αυτό.

Η πρόβλεψή μας: 15η θέση.

Έβερτον

Οι δύο ποινές αφαίρεσης βαθμών που επιβλήθηκαν στην Έβερτον πέρυσι την έφεραν σε δύσκολη θέση, όμως παρόλα αυτά η ομάδα, υπό την καθοδήγηση του Σον Ντάις, κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία, και μάλιστα σχετικά άνετα προς το τέλος της σεζόν. Αν και παλιότερα οι «Τόφις» ήταν τακτικοί διεκδικητές της πρόκρισης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, για τη σεζόν 2024/25 οι φίλοι θα ήταν ευχαριστημένοι αν κατάφερνε, απλώς, να αποφύγει ξανά τον υποβιβασμό.

Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι η Έβερτον αντιμετωπίζει ακόμη οικονομικές δυσκολίες, ενώ αναμένει νέο ιδιοκτήτη. Ωστόσο, ο Ντάις είναι πολυμήχανος προπονητής, οπότε η ομάδα θα καταφέρει να σταθεί όρθια στην τελευταία της χρονιά στο Γκούντισον Παρκ.

Η πρόβλεψή μας: 14η θέση.

Ίπσουιτς

Η Ίπσουιτς κατάφερε, με διαδοχικούς προβιβασμούς, να ανέβει από τη Λιγκ 1 στην Πρέμιερ Λιγκ μέσα σε μόλις δύο χρόνια. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό επίτευγμα, που θα της δώσει ορμή για τη σεζόν 2024/25, την πρώτη της σε αυτήν την κατηγορία μετά τη σεζόν 2001/02.

Σε μια κρίσιμη εξέλιξη, η ομάδα κατάφερε να διατηρήσει τον προπονητή της, Κίραν ΜακΚένα, παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον για την απόκτησή του από ομάδες όπως η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπράιτον. Στη φετινή σεζόν, οι «Τράκτορ Μπόις» θα χάσουν περισσότερους αγώνες από όσους θα κερδίσουν, όμως ίσως καταφέρουν, οριακά, να μη βουλιάξουν. Για την Ίπσουιτς το μεγάλο στοίχημα είναι η παραμονή στην Premier League.

Η πρόβλεψή μας: 17η θέση.

Κρίσταλ Πάλας

Η Κρίσταλ Πάλας έκανε ένα υπέροχο φίνις στην περυσινή σεζόν, κερδίζοντας τους 19 από τους 21 τελευταίους διαθέσιμους βαθμούς και εξασφαλίζοντας μια θέση πάνω από το μέσο της βαθμολογίας, υπό την ηγεσία του Όλιβερ Γκλάσνερ. Οι υποστηρικτές του συλλόγου ανυπομονούν πολύ να ξαναδούν την ομάδα τους μετά από μια ολόκληρη σεζόν προετοιμασίας υπό την καθοδήγηση του Αυστριακού τεχνικού.

Ωστόσο, η Πάλας έχασε τον μεγάλο της σταρ, τον Μικαέλ Ολίσε και, αν λάβουμε υπόψη πόσο ισχυρές είναι κάποιες από τις ομάδες που βρέθηκαν στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας, ίσως δεν θα καταφέρει κάτι καλύτερο από την περυσινή 10η θέση που κατέκτησε. Παράλληλα, επίσης, η Πάλας λογικά θα μπορέσει να παραμείνει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού για ολόκληρη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η πρόβλεψή μας: 10η θέση.

Λέστερ

Πριν ακόμη δοθεί η πρώτη σέντρα για το πρωτάθλημα του 2024/25, στη Λέστερ η σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει, και μάλιστα με τον πιο ταραχώδη τρόπο. Αρχικά, οι «Αλεπούδες» έχασαν τον προπονητή τους, Έντσο Μαρέσκα, από την Τσέλσι. Στη συνέχεια, έγινε γνωστό ότι ο σύλλογος αντιμετωπίζει ενδεχόμενο ποινής αφαίρεσης βαθμών, λόγω παλαιότερης παραβίασης των κανόνων της Πρέμιερ Λιγκ περί κερδών και βιωσιμότητας.

Καθήκον του νέου προπονητή, του Στιβ Κούπερ, είναι να εξασφαλίσει την παραμονή της Λέστερ στην κατηγορία, όμως αυτό δεν θα είναι τόσο απλό παρά την εκτεταμένη εμπειρία των παικτών του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η πρόβλεψή μας: 19η θέση.

Λίβερπουλ

Στη Λίβερπουλ έχει πια ξεκινήσει η εποχή μετά τον Γιούργκεν Κλοπ, και τώρα τις αποφάσεις στα αποδυτήρια τις παίρνει ο Άρνε Σλοτ. Ο Ολλανδός έχει διαφορετικό χαρακτήρα σε σχέση με τον προκάτοχό του, αλλά και δική του άποψη για το πώς πρέπει να παίζει η ομάδα.

Πιθανότατα, η Λίβερπουλ θα χρειαστεί μία σεζόν ώσπου να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του Σλοτ, οπότε φέτος μια κατάκτηση του τίτλου μπορεί να είναι πέρα από τις δυνάμεις της. Όμως, με τόσα ταλέντα που έχει στη διάθεσή του ο διάδοχος του Κλοπ, οι «Κόκκινοι» λογικά θα διατηρήσουν τη θέση τους στην κορυφαία τετράδα και θα περάσουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η πρόβλεψή μας: 3η θέση.

Μάντσεστερ Σίτι

Στην περυσινή σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ και έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου η οποία κερδίζει τέσσερις διαδοχικούς τίτλους πρωταθλήματος. Τώρα, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θα προσπαθήσει να κερδίσει το πέμπτο συνεχόμενο τρόπαιο, και για άλλη μια φορά είναι το φαβορί που δίνουν τα στοιχηματικά γραφεία για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα.

Η Σίτι συνεχίζει να είναι η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που όλοι θα ήθελαν να μπορούν να νικήσουν, όμως η υπερβολική προσπάθεια για έναν δεύτερο συνεχόμενο θρίαμβο στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να επισκιάσει τη διεκδίκηση του τίτλου για το 2024/25. Η Άρσεναλ, και άλλες ομάδες, σίγουρα ελπίζουν κάτι τέτοιο να συμβεί όντως στην πράξη.

Η πρόβλεψή μας: 2η θέση.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Έρικ Τεν Χαχ κέρδισε την προσωρινή παραμονή του, και στη συνέχεια την ανανέωση του συμβολαίου του, όταν οδήγησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας τον Μάιο. Όμως αυτή η νίκη απλώς γλύκανε την πίκρα από το ότι στην Πρέμιερ Λιγκ είχε μια θλιβερή σεζόν, στην οποία η Γιουνάιτεντ τερμάτισε όγδοη και θα μπορούσε εύκολα να είχε πέσει και πιο κάτω.

Η ομάδα χρειάζεται τεράστια βελτίωση, αλλά μένει να δούμε αν ο Τεν Χαχ είναι ο κατάλληλος προπονητής για αυτόν το σκοπό. Στην περυσινή σεζόν διαχειρίστηκε την ομάδα του με πολύ κακό τρόπο, και κάτι τέτοιο μπορεί να κρατήσει τη Γιουνάιτεντ χαμηλά και σε αυτήν την περίοδο.

Η πρόβλεψή μας: 8η θέση.

Μπόρνμουθ

Στην περυσινή σεζόν, η Μπόρνμουθ αρχικά δυσκολεύτηκε να συγκεντρώσει βαθμούς, όμως σύντομα άρχισε μια ξέφρενη ανοδική πορεία υπό την ηγεσία του Αντόνι Ιραόλα. Ο Ισπανός έμαθε την ομάδα του να παίζει γοητευτικό, γρήγορο ποδόσφαιρο, και τώρα τα «Κεράσια» θα προσπαθήσουν να ανέβουν στο επάνω μισό του πίνακα βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ.

Ωστόσο, πιο πιθανό είναι να έχουν μια σεζόν όπου η Μπόρνμουθ θα αποφύγει άνετα τον υποβιβασμό αλλά δεν θα καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη δεκάδα. Και πάλι όμως, η παραμονή στην κατηγορία χωρίς πολύ κόπο θα ήταν καλό επίτευγμα για έναν σύλλογο του μεγέθους της Μπόρνμουθ.

Η πρόβλεψή μας: 11η θέση.

Μπράιτον

Στην περυσινή σεζόν, η Μπράιτον είχε δραματική πτώση στην απόδοσή της και σύντομα όλοι κατάλαβαν ότι ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι είχε από νωρίς κάνει σχέδια για τη ζωή μετά το Στάδιο Άμεξ. Ο Ιταλός αντικαταστάθηκε από τον μόλις 31 ετών Φαμπιάν Χιούρτζελερ, που είναι ο νεότερος μόνιμος προπονητής στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.

Η φετινή σεζόν θα είναι μεταβατική για την Μπράιτον, κάτι που σημαίνει ότι μια έξοδος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν είναι πολύ πιθανή αυτήν τη στιγμή. Παρόλα αυτά, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι ένας σύλλογος με τόσο καλή διοίκηση μπορεί να κινδυνέψει με υποβιβασμό.

Η πρόβλεψή μας: 12η θέση.

Μπρέντφορντ

Η φετινή σεζόν θα είναι η τέταρτη για την Μπρέντφορντ στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως φέτος η ομάδα κινδυνεύει να εμπλακεί σε μια παρατεταμένη μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία. Είναι πάντα δύσκολο να τα βάζεις με αντιπάλους πιο πάνω από το μπόι σου, και τα τελευταία τρία χρόνια οι «Μέλισσες» κάνουν ακριβώς αυτό, μάλιστα πέρυσι η ομάδα του Τόμας Φρανκ τερμάτισε μόλις δύο βαθμούς πιο πάνω από τις τρεις τελευταίες θέσεις.

Το μέλλον του μεγάλου της σταρ, του Άιβαν Τόνεϊ, παραμένει αβέβαιο. Είναι αλήθεια ότι το 2023/24 η Μπρέντφορντ έδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς τον εμβληματικό της παίκτη, που λόγω ποινής δεν έπαιξε καθόλου στο πρώτο μισό της σεζόν, όμως αυτήν τη φορά η ομάδα του Φρανκ μπορεί να χρειαστεί να παλέψει σκληρά.

Η πρόβλεψή μας: 18η θέση.

Νιούκαστλ

Στο πρώτο μισό της περυσινής σεζόν, η Νιούκαστλ δυσκολεύτηκε πολύ να ανταποκριθεί ταυτόχρονα στις εθνικές και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της, καθώς στο Τσάμπιονς Λιγκ βρέθηκε σε έναν από τους δυσκολότερους ομίλους όλων των εποχών. Όμως, όταν ξεμπέρδεψε με την Ευρώπη, η ομάδα του Έντι Χάου βελτιώθηκε.

Συνεπώς, η αποτυχία της πρόκρισης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις φέτος μπορεί να αποδειχθεί ευλογία. Οι «Μάγκπαϊς» θα βρεθούν πιο κοντά στην κορυφαία τετράδα το 2024/25, όμως η γνώμη μας είναι πως θα χάσουν οριακά την πρόκριση για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η πρόβλεψή μας: 5η θέση.

Νότιγχαμ Φόρεστ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ φλερτάρισε με τον υποβιβασμό στις δύο τελευταίες σεζόν, και το ίδιο μπορεί να δούμε και φέτος. Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο εκπλήρωσε το καθήκον του να κρατήσει τη Φόρεστ στην κατηγορία, όμως η ομάδα δεν έχει γνωρίσει κάποια τεράστια βελτίωση μετά την απόλυση του Στιβ Κούπερ.

Ο αριθμός παικτών στο ρόστερ της Φόρεστ είναι υπερβολικά μεγάλος και οι μεταγραφές της υπήρξαν κάπως χαοτικές μετά την άνοδό της, έτσι η μεταγραφική ησυχία του φετινού καλοκαιριού είναι μάλλον θετική εξέλιξη παρά λόγος ανησυχίας. Όμως, η κατάταξη στα μέσα του πίνακα βαθμολογίας μάλλον θα είναι κάτι πέρα από τις δυνάμεις της Φόρεστ στην επερχόμενη διοργάνωση.

Η πρόβλεψή μας: 16η θέση.

Σαουθάμπτον

Η Σαουθάμπτον, που προβιβάστηκε μέσω των πλέι οφ την προηγούμενη σεζόν, επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ με την πρώτη κιόλας προσπάθεια μετά τον προπέρσινο υποβιβασμό της. Ο Ράσελ Μάρτιν αξίζει συγχαρητήρια για το ότι οδήγησε τους «Αγίους» ξανά στην κορυφαία κατηγορία, όμως η δουλειά του θα δυσκολέψει πολύ φέτος που θα προσπαθήσει να τους κρατήσει εκεί.

Αν και η Σαουθάμπτον προβλέπεται να δώσει σκληρή μάχη για να μην καταλήξει στην 20ή θέση, εμείς πιστεύουμε ότι εκεί θα τερματίσει. Από την ομάδα αυτή δεν λείπει η ποιότητα, αλλά το παιχνίδι της βασίζεται στην κατοχή της μπάλας και αυτό μπορεί να μην είναι καλό σε μια κατηγορία όπου περισσότεροι οι αντίπαλοι της Σαουθάμπτον θα έχουν καλύτερους παίκτες.

Η πρόβλεψή μας: 20ή θέση.

Τότεναμ

Η Τότεναμ ήταν η ομάδα που καθόρισε τον ρυθμό του πρωταθλήματος στην αρχή της σεζόν 2024/25, όμως, σύντομα ξέμεινε από δυνάμεις και τελικά κατάφερε να τερματίσει μόλις στην πέμπτη θέση. Αυτήν τη φορά, πιστεύουμε ότι έχει καλές πιθανότητες να είναι στην πρώτη τετράδα και να εξασφαλίσει την επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Την στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, ο Άγγελος Ποστέκογλου λογικά δεν θα είναι ικανοποιημένος με τις καλοκαιρινές μεταγραφές της Τότεναμ, αλλά αυτό μάλλον θα αλλάξει μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Τώρα που έχουν εξοικειωθεί με τις μεθόδους του προπονητή τους, οι «Σπερς» μπορούν, σε αυτήν τη σεζόν, να κάνουν το επόμενο βήμα.

Η πρόβλεψή μας: 4η θέση.

Τσέλσι

Η Τσέλσι δοκιμάζει ήδη τον πέμπτο της προπονητή από τότε που ξεκίνησε η εποχή της ιδιοκτησίας του Τοντ Μπέλι, μόλις πριν δύο χρόνια. Υπό τη διοίκηση του σημερινού αυτού συνιδιοκτήτη και της κοινοπραξίας του, οι «Μπλε» έχουν ξοδέψει πάνω από 1 δισεκατομμύριο λίρες σε νέους παίκτες, όμως παρόλα αυτά οι επιδόσεις τους έχουν υποχωρήσει στα επίπεδα της εποχής πριν τον ερχομό του Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Ο Έντσο Μαρέσκα είναι ο νέος επικεφαλής τεχνικός στο Στάμφορντ Μπριτζ και η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο στόχος της ομάδας για το 2024/25. Κατά τη γνώμη μας, ωστόσο, ο Μαρέσκα θα χρειαστεί τουλάχιστον έναν χρόνο ώσπου να προσαρμοστεί, οπότε για τη φετινή σεζόν η Τσέλσι πιθανότατα δεν θα τερματίσει στην κορυφαία τετράδα.

Η πρόβλεψή μας: 6η θέση.

Φούλαμ

Η Φούλαμ τερμάτισε 13η στην περυσινή σεζόν και πιστεύουμε ότι αυτό θα επαναληφθεί στη σεζόν του 2024/25. Η απώλεια του Ζοάο Παλίνια, που μετακόμισε στην Μπάγερν Μονάχου, είναι αναμφίβολα μεγάλη απώλεια και δύσκολα θα βρεθεί πλήρης αντικαταστάτης για τον άσο της κατοχής της μπάλας, όμως από την άλλη η Φούλαμ έχει τη δυνατότητα να διαθέσει αρκετά χρήματα.

Ο προπονητής Μάρκο Σίλβα είναι μια κρυφή, προς το παρόν, δύναμη και έχει κάνει θαυμάσια δουλειά στο Κρέιβεν Κότατζ, οδηγώντας τη Φούλαμ ξανά στην Πρέμιερ Λιγκ και, στη συνέχεια, εξασφαλίζοντας την παραμονή της στην κατηγορία. Ο σύλλογος αυτός από το δυτικό Λονδίνο λογικά θα είναι στην κορυφαία κατηγορία και την επόμενη χρονιά.

Η πρόβλεψή μας: 13η θέση.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ