Prime Time: Κρίσταλ Πάλας-Άρσεναλ, μόνο νίκη

Reading time2 λ

Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα προσφέρει το κουπόνι σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Η δράση τη νύχτα της Δευτέρας είναι συναρπαστική. Πρωταγωνιστούν δύο ματς από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: Κρίσταλ Πάλας-Άρσεναλ από την Premier League και Ρεάλ Σοσιεδάδ-Εσπανιόλ από την La Liga. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Η Κρίσταλ Πάλας είναι αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές και σ’ αυτό το διάστημα αποδίδει πολύ καλά. Οι βαθμοί που μάζεψε σ’ αυτό το διάστημα της έδωσαν σημαντική… ανάσα κι έτσι έκανε σημαντικό βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής της στο πρωτάθλημα αγγλίασ για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο. Απελευθερωμένη από αυτό το άγχος θα μπει για να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η Άρσεναλ, στο μεταξύ, θέλει μονάχα νίκη. Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα προσπαθεί να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του επόμενου UEFA Champions League. Κόντρα σε συγκροτήματα του επιπέδου της Κρίσταλ Πάλας τα πάει αρκετά καλά εδώ και καιρό και αυτό της δίνει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να επιδιώξει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τους τρεις βαθμούς.

ΕΝΤΟΝΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

Από την Αγγλία περνάμε στην Ισπανία, όπου για την λαλιγκα διεξάγεται το Ρεάλ Σοσιεδάδ-Εσπανιόλ. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ διεκδικεί την έξοδό της σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση ενόψει της επόμενης σεζόν, ενώ η Εσπανιόλ που ουσιαστικά είναι σωμένη θέλει να παρουσιαστεί όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Αξιόλογες επιλογές για ποντάρισμα θα βρείτε και στην αναμέτρηση της Segunda Division, Λεγανές-Φουενλαμπράδα. Η Λεγανές θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές που έχει μήπως προλάβει το τρένο των πλέι οφ ανόδου, ενώ η Φουενλαμπράδα μάχεται για να κρατηθεί στην κατηγορία.

Έπειτα, το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην Πορτογαλία και στο Πόρτο-Σάντα Κλάρα. Η Πόρτο είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη νίκη καθώς πλησιάζει στην κατάκτηση του τίτλου της Primeira Liga. Από τα μεσάνυχτα και μετά, υπάρχουν στοιχηματικές επιλογές σε Κολομβία και Χιλή.

22:00 Κρίσταλ Πάλας-Άρσεναλ Premier League

22:00 Ρεάλ Σοσιεδάδ-Εσπανιόλ La Liga

22:00 Λεγανές-Φουενλαμπράδα Segunda Division

22:15 Πόρτο-Σάντα Κλάρα Primeira Liga

00:00 Κορτουλούα-Ντεπορτίβο Πάστο Primera A Colombia

03:30 Κουρικό Ουνίδο-Παλεστίνο Primera Division Chile

04:00 Όνσε Κάλδας-Μπουκαραμάνγκα Primera A Colombia