Prime Time: Φούλαμ-Τσέλσι, μόνο νίκη

Reading time3 λ

Σπουδαία ματς σε Αγγλία, Ιταλία και NBA προσφέρει για στοιχημα το κουπόνι σε κορυφαίες αποδόσεις

Η δράση στο πρωτάθλημα αγγλίασ επιστρέφει με την εξ αναβολής αναμέτρηση από την 7η αγωνιστική, Φούλαμ-Τσέλσι. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε αυτό το ματς, αλλά και σε πολλά άλλα ακόμη σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Η Τσέλσι προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες και τρία σερί ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται δέκα βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο UEFA Champions League και διανύει περίοδο αγωνιστικής κρίσης. Επιπλέον, ο προπονητής Γκρέιαμ Πότερ βρίσκεται υπό αμφισβήτηση και υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί που επηρεάζουν την απόδοσή της. Παρά τα προβλήματα, όμως, βρίσκεται υπό πίεση να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Η Φούλαμ, πάλι, αφότου επέστρεψε στις επίσημες υποχρεώσεις της «πετάει». Μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες και σε τρεις από αυτές κράτησε το μηδέν στην εστία της. Ξαφνικά έχει βρεθεί σε θέση να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αξιόλογη στην έδρα της, θα επιχειρήσει να επεκτείνει το νικηφόρο σερί της.

ΦΑΒΟΡΙ Η ΡΟΜΑ

Για τη φάση των «16» του Coppa Italia γίνεται το Ρόμα-Τζένοα. Η Ρόμα μοιάζει να έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει επανέλθει στις επίσημες υποχρεώσεις της με μια νίκη και μια ισοπαλία και επιπλέον είναι φιλόδοξη. Θέλει να πρωταγωνιστήσει στο Κύπελλο Ιταλίας. Η Τζένοα, από τη μεριά της, εμπλέκεται και στη «μάχη» της ανόδου από τη Serie B στη Serie A. Στο KNVB Beker, πάλι, διεξάγεται το Φέγενορντ-Τσβόλε, με τη Φέγενορντ να είναι το φαβορί, ενώ δυνατό ματς αναμένεται στο Άτλας-Μαζατλάν για την Liga MX.

Στο μπάσκετ, τώρα, τα βλέμματα είναι στραμμένα στο NBA όπου η δράση συνεχίζεται με αμείωτο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ξεχωρίζουν οι μονομαχίες στην ανατολική περιφέρεια όπως: Μαϊάμι Χιτ-Μιλγουόκι Μπακς και Μπρούκλιν Νετς-Μπόστον Σέλτικς. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει δύσκολη αποστολή σε μια περίοδο με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της.

22:00   ΦούλαμΤσέλσι                                 Premier League

22:00   ΡόμαΤζένοα                                      Coppa Italia

22:00   ΦέγενορντΤσβόλε                             KNVB Beker

02:00   Φιλαδέλφια 76ερςΟκλαχόμα Σίτι Θάντερ NBA

02:30   Μαϊάμι ΧιτΜιλγουόκι Μπάκς       NBA

02:30   Μπρούκλιν ΝετςΜπόστον Σέλτικς NBA

02:30   Τορόντο ΡάπτορςΣάρλοτ Χόρνετς NBA

05:00   ΆτλαςΜαζατλάν                               Liga MX

05:00   Λος Άντζελες Λέικερς-Ντάλας Μάβερικς   NBA

05:00   Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Κλίβελαντ Καβαλίερς           NBA