Prime Time: Λιντς-Λίβερπουλ, μόνο νίκη

Reading time3 λ

Συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα επιλογών και ασυναγώνιστες αποδόσεις

Γεμάτο ευκαιρίες είναι για ακόμη μια μέρα το κουπόνι. Πρωτάθλημα αγγλιασ, λαλιγκα και NBA παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και ανεβάζουν το… στοιχηματικό θερμόμετρο στα ύψη με εντυπωσιακά ματς. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν πάντοτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Η 31η αγωνιστική της Premier League ολοκληρώνεται με το ματς Λιντς-Λίβερπουλ στο «Elland Road». Οι δύο ομάδες «καίγονται» για το τρίποντο. Η Λιντς προέρχεται από βαριά ήττα με 5-1 από την Κρίσταλ Πάλας. Παλεύει για να παραμείνει στην κατηγορία και αν δεν πάρει τους βαθμούς θα βυθιστεί ακόμη περισσότερο στην αμφιβολία. Βέβαια, η αποστολή της δεν είναι εύκολη μιας και αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα.

Η Λίβερπουλ, από τη μεριά της, μετράει πέντε σερί ματς χωρίς νίκη (0-2-3). Ωστόσο, στο τελευταίο παιχνίδι της, το 2-2 με την Άρσεναλ έδειξε πολύ καλό πρόσωπο για 60 λεπτά και άξιζε να πάρει τη νίκη. Σε αυτό το μονοπάτι θέλει να βαδίσει για να επιστρέψει στις επιτυχίες και παράλληλα να κάνει βήμα για να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟ ΘΕΛΤΑ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Από την Premier League μεταφερόμαστε στην La Liga. Για την 29η αγωνιστική Θέλτα-Μαγιόρκα στο «Balaidos». Η Θέλτα και η Μαγιόρκα θέλουν τους τρεις βαθμούς, αφενός για να κάνουν ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής, αλλά και για να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους να διεκδικήσουν μια θέση στην Ευρώπη στις αγωνιστικές που απομένουν για να ολοκληρωθεί το ισπανικό πρωτάθλημα. Η Θέλτα, να σημειώσουμε, είναι αήττητη εδώ κι επτά ματς (3-4-0), ενώ η Μαγιόρκα δεν έχει νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (0-3-3).

Παραμένουμε στην Ισπανία, όπου άκρως ανταγωνιστικό αναμένεται το Λεβάντε-Μιραντές για τη Segunda Division. Στην Πορτογαλία, πάλι, ανοικτό αναμένεται το Βιζέλα-Μποαβίστα για την Primeira Liga.

Έπειτα, τα φώτα αλλάζουν ήπειρο και το ενδιαφέρον για στοίχημα μεταφέρεται στην Λατινική Αμερική. Πλούσιο το πρόγραμμα στην Liga Profesional Αργεντινής με συναρπαστικές αναμετρήσεις με το Ατλέτικο Τουκουμάν-Ροσάριο Σεντράλ σε πρώτο πλάνο. Επιπλέον, εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα παρουσιάζουν στο Campeonato Betsson Χιλής, το Ascenso Betsson Χιλής, την Primera Division Παραγουάης, την Primera Division Ουρουγουάης και την Primera A Κολομβίας.

Τέλος, τα playoffs του NBA συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν και να προσφέρουν σπουδαίο θέαμα και θαυμάσιες ευκαιρίες για στοίχημα. Στο Φιλαντέλφια 76ερς-Μπρούκλιν Νετς και στο Σακραμέντο Κινγκς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, οι 76ερς και οι Κινγκς θα επιχειρήσουν να κάνουν το 2-0 υπέρ τους στις σειρές. Κι αν οι 76ερς λογαριάζονται ως το φαβορί, στο άλλο ματς αναμένεται μεγάλη «μάχη».

22:00   Λιντς-Λίβερπουλ       Premier League

22:00   Θέλτα-Μαγιόρκα       La Liga

22:00   Λεβάντε-Μιραντές    Segunda Division

22:15   Βιζέλα-Μποαβίστα   Primeira Liga

22:30   Πλατένσε-Κολόν Σάντα Φε  Liga Profesional Αργεντινής

22:30   Σαντιάγο Μόρνινγκ-Κομπρελόα      Ascenso Betsson Χιλής

01:00   Μπάνφιλντ-Σέντρα Κόρδοβα           Liga Profesional Αργεντινής

01:00   Σαρμιέντο-Αρσενάλ Σαραντί           Liga Profesional Αργεντινής

01:00   Σαν Μάρκος δε Αρίκα-Ντεπόρτες Λα Σερένα        Ascenso Betsson Χιλής

01:00   Λιμπερτάδ-Ρεσιστένσια       Primera Division Παραγουάης

01:15   Ντεπορτίβο Μαλδονάδο-Λα Λους   Primera Division Ουρουγουάης

02:30   Φιλαντέλφια 76ερς-Μπρούκλιν Νετς          NBA

03:30   Ατλέτικο Τουκουμάν-Ροσάριο Σεντράλ      Liga Profesional Αργεντινής

03:30   Γοδόι Κρουζ-Λανούς Liga Profesional Αργεντινής

03:30   Κουρικό Ουνίδο-Ουνιόν Εσπανιόλα           Campeonato Betsson Χιλής

03:30   Χενεράλ Καμπαγέρο-Σπορτίβο Λουκένιο   Primera Division Παραγουάης

03:40   Ουΐλα-Ντεπορτίβο Πάστο    Primera A Κολομβίας

05:00   Σακραμέντο Κινγκς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς    NBA

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |