Prime Time: Λέστερ-Νότιγχαμ, υπό πίεση

Reading time4 λ

Θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα σε Premier League, La Liga και στα μεγάλα πρωταθλήματα της Νότιας Αμερικής

Γεμάτο δράση είναι το βραδινό κουπόνι της Δευτέρας με καταπληκτικές ευκαιρίες για στοίχημα σε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και της Νότιας Αμερικής. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία επιλογών για ποντάρισμα. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Σε πρώτο πλάνο το ματς Λέστερ-Νότιγχαμ Φόρεστ για την 9η αγωνιστική της Premier League. Οι δύο ομάδες δεν τα πηγαίνουν καλά στο πρωτάθλημα αγγλίασ με αποτέλεσμα να υπάρχει αυξημένη πίεση για ν’ αποδώσουν. Αμφότερες προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές ήττες. Το άλλο κοινό είναι τα αμυντικά τους προβλήματα.

Σε αυτά τα τέσσερα ματς η Λέστερ δέχθηκε 14 γκολ, με τα 11 από αυτά στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της κόντρα σε Μπράιτον και Τότεναμ. Η Νότιγχαμ Φόρεστ επίσης έχει δεχθεί 14 γκολ σ’ αυτό το διάστημα, αλλά αυτό που αξίζει να υπογραμμίσουμε είναι ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια της επέτρεψε να ανατραπούν υπέρ της σκορ.

ΒΑΓΕΚΑΝΟ-ΕΛΤΣΕ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΙΚΗ

Στη λαλιγκα, τώρα, το Ράγιο Βαγεκάνο-Έλτσε υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις. Η Ράγιο Βαγεκάνο μετά από μια πολλά υποσχόμενη εκκίνηση κάνει «κοιλιά». Έχει υποστεί τρεις ήττες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, συμπεριλαμβανομένων των δύο πιο προσφάτων. Η Έλτσε, στο μεταξύ, ψάχνει κι εκείνη να μπει στον… σωστό δρόμο. Μέχρι στιγμής δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα, παρά μια ισοπαλία ενώ ηττήθηκε στα άλλα πέντε παιχνίδια της.

Στο κουπόνι θα βρείτε και το Σαραγόσα-Έιμπαρ για τη Segunda Division. Δοκιμασία για την Έιμπαρ που τα πηγαίνει αρκετά καλά και δείχνει από νωρίς πως θα παλέψει για την άνοδο. Στην Primeira Liga, κοντράρονται Μαρίτιμο-Κάζα Πία. Η Κάζα Πία θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στην εντυπωσιακή πορεία της.

Στη συνέχεια, το στοιχηματικό ενδιαφέρον μεταφέρεται. Στη Serie A της Βραζιλίας, ξεχωρίζει το Μποταφόγκο-Παλμέιρας, ενώ γίνονται δυνατά ματς για τη δεύτερη κατηγορία της χώρας. Στην Liga Profesional Αργεντινής, στο προσκήνιο βρίσκεται το Ροζάριο Σεντράλ-Ουνιόν Σάντα Φε και τα ματς της Primera B Nacional.

Καταπληκτικές επιλογές για ποντάρισμα παρουσιάζονται και στην Ascenso Betsson της Χιλής καθώς και στην Primera Division, όπως και στην Primera A της Κολομβίας.

22:00 Λέστερ-Νότιγχαμ Φόρεστ                          Premier League

22:00 Ράγιο Βαγεκάνο-Έλτσε                              La Liga

22:00 Σαραγόσα-Έιμπαρ                                              Segunda Division

22:15 Μαρίτιμο-Κάζα Πία                                  Primeira Liga

00:00 Ουνβιβερσιδάδ δε Τσίλε-Αουντάξ Ιταλιάνο        Primera Division Χιλής

01:00 Ντεπορτίβο Μορόν-Ινστιτούτο Κόρδοβα  Primera B Nacional Αργεντινής

01:05 Ολ Μπόις-Σάνταμαρίνα                             Primera B Nacional Αργεντινής

02:00 Ροζάριο Σεντράλ-Ουνιόν Σάντα Φε           Liga Profesional Αργεντινής

02:00 Μποταφόγκο-Παλμέιρας                                     Serie A Βραζιλίας

02:00 Γκουαρανί-Λοντρίνα                                 Serie B Βραζιλίας

02:00 Σαμπάιο Κορέα-Πόντε Πρέτα                   Serie B Βραζιλίας

02:30 Σαν Λουίς-Ικίκε                                         Ascenso Betsson Χιλής

02:30 Ουνιβερσιδάδ δε Κονσεψιόν-Τεμούκο       Ascenso Betsson Χιλής

03:00 Μπελγράνο-Τσακαρίτα                              Primera B Nacional Αργεντινής

04:00 Πατριότας-Ουνιόν Μαγδαλένα                           Primera A Κολομβίας