Prime Time: Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι, μεγάλη κόντρα

Reading time4 λ

Δυνατά ματς με εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα προσφέρει το κουπόνι απόψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική

Γεμάτο στοιχηματικές ευκαιρίες είναι και απόψε το κουπόνι του ποδοσφαίρου με συναρπαστικές αναμετρήσεις σε κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και όχι μόνο. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Πρωταγωνιστεί το EFL Cup Αγγλίας με δύο πολύ δυνατά ματς: Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι και Λίβερπουλ-Ντέρμπι.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Τσέλσι στο «Etihad» και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να περάσει στους «16». Ωστόσο, το γεγονός πως η άμυνά της παρουσιάζει κενά αυξάνει τις πιθανότητες της Τσέλσι, παρόλο που «τρέχει» σερί τριών νικών. Ο προπονητής Πεπ Γκουαρδιόλα αναμένεται να κάνει ροτέισον.

Για την Τσέλσι, πάλι, το ματς είναι πολύ σημαντικό στην προσπάθεια που κάνει να βρει την ταυτότητά της υπό τον Γκρέιαμ Πότερ. Προέρχεται από ήττα με 1-0 από την Άρσεναλ στο πρωτάθλημα αγγλίασ και ψάχνει αντίδραση.

Στον άλλον αγώνα, η Λίβερπουλ είναι το μεγάλο φαβορί. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει πάρει τα πάνω της μετά από τις νίκες κόντρα στις Νάπολι (2-0, UEFA Champions League) και Τότεναμ (2-1, Premier League) και είναι ώρα οι παίκτες που δεν παίζουν πολύ συχνά να πάρουν την ευκαιρία τους. Όσο για την Ντέρμπι, το συγκρότημα της League One θα πάει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του γνωρίζοντας πως δεν έχει τις πιθανότητες με το μέρος του.

Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΣΤΑ… ΣΧΟΙΝΙΑ

Από την Αγγλία, πηγαίνουμε στην λαλιγκα, όπου ξεχωρίζει το Μαγιόρκα-Ατλέτικο Μαδρίτης για τη 14η αγωνιστική. Η Μαγιόρκα εντυπωσιάζει το τελευταίο διάστημα καθώς είναι τρία σερί ματς αήττητη με δύο νίκες και μια ισοπαλία.

Αντίθετα, η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται στα… σχοινιά. Δεν παίζει καθόλου καλά και προέρχεται από τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια δίχως νίκη. Αυτό έχει προκαλέσει κρίση και ο προπονητής Ντιέγκο Σιμεόνε και οι παίκτες του βρίσκονται υπό αμφισβήτηση.

Έπειτα, θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα προσφέρονται στο Εστορίλ-Μπενφίκα για το Κύπελλο Πορτογαλίας, με την Μπενφίκα να έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση.

Συνάμα σπουδαία ματς διεξάγονται στην Λατινική Αμερική, αρχίζοντας από το Μέλγαρ-Αλιάνσα Λίμα για την Liga I Betsson του Περού. Είναι ο πρώτος μεταξύ τους τελικός για τον τίτλο. Η Μέλγαρ βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, ενώ η Αλιάνσα Λίμα υπερασπίζεται το στέμμα της.

Δυνατά παιχνίδια διεξάγονται για την 37η αγωνιστική της Serie A της Βραζιλίας όπου ξεχωρίζουν τα: Φλουμινένσε-Γκοϊάς, Κοριτίμπα-Κορίνθιανς, Ζουβεντούδε-Φλαμένγκο και Παλμέιρας-Αμέρικα Μινέιρο. Επιπλέον, εντυπωσιακές ευκαιρίες για ποντάρισμα παρουσιάζονται στην Primera A της Κολομβίας και στην Liga de Expansion MX.

22:00   Λίβερπουλ-Ντέρμπι                          EFL Cup

22:00   Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι                  EFL Cup

22:00   Μέλγαρ-Αλιάνσα Λίμα                     Liga I Betsson Περού

22:30   Μαγιόρκα-Ατλέτικο Μαδρίτης       La Liga

22:45   Εστορίλ-Μπενφίκα                           Taca de Portugal

00:00   Αβαΐ-Σεαρά                                       Serie A Βραζιλίας

00:00   Κοριτίμπα-Κορίνθιανς                     Serie A Βραζιλίας

00:00   Φλουμινένσε-Γκοϊάς                         Serie A Βραζιλίας

01:00   Σάντα Φε-Περέιρα                            Primera A Κολομβίας

01:30   Ατλέτικο Γκοϊανιένσε-Ατλέτικο Παραναένσε        Serie A Βραζιλίας

01:30   Φορταλέζα-Μπραγκαντίνο               Serie A Βραζιλίας

02:30   Ζουβεντούδε-Φλαμένγκο                  Serie A Βραζιλίας

02:30   Παλμέιρας-Αμέρικα Μινέιρο                       Serie A Βραζιλίας

03:05   Τζούνιορ-Μιγιονάριος                      Primera A Κολομβίας

04:00   Ατλαντε-Σελάγια                               Liga de Expansion MX