Prime Time: Νιούκαστλ-Άρσεναλ, κρίσιμο ματς

Reading time2 λ

Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα και στο live στη μεγάλη αναμέτρηση της Premier League

Το Νιούκαστλ-Άρσεναλ, το ματς με το οποίο πέφτει η αυλαία της 37ης αγωνιστικής της Premier League βρίσκεται στο επίκεντρο της δράσης του βραδινού κουπονιού. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα και μεγάλη γκάμα απλών, ειδικών και combo στοιχημάτων. Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Το πρωτάθλημα αγγλίασ βρίσκεται στην τελική του ευθεία και η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αν και μονόπλευρο. Η Άρσεναλ παλεύει για να επιστρέψει στους ομίλους του UEFA Champions League και θέλει τη νίκη απόψε. Καλείται να βγάλει… αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο μετά από τη βαριά ήττα που υπέστη με 3-0 από την Τότεναμ στο μεταξύ τους ντέρμπι την περασμένη Πέμπτη. Ο προπονητής Μίκελ Αρτέτα έμεινε δυσαρεστημένος με την απόδοση της ομάδας του και δεν αποκλείεται ν’ ανακατέψει την τράπουλα σε μια προσπάθεια να δώσει νέα ώθηση στο συγκρότημά του ώστε να μην χάσει το… στόχο του τώρα που έχει φτάσει τόσο κοντά.

Η Νιούκαστλ, από τη μεριά της, μπορεί να έχει σωθεί και να κοιτάζει το μέλλον, αλλά τη νοιάζει πολύ το συγκεκριμένο ματς και κυρίως να εμφανιστεί ανταγωνιστική κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

Ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον έχει και το Οβιέδο-Σαραγόσα για τη Segunda Division. Η Οβιέδο επιδιώκει το καλύτερο πλασάρισμα ενόψει των πλέι οφ ανόδου για την λαλιγκα και είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη νίκη ενάντια στην προβληματική Σαραγόσα.

Έπειτα, η δράση μεταφέρεται στη Νότια Αμερική. Αμφίρροπο αναμένεται το Μπόστον Ρίβερ-Λίβερπουλ Μοντεβιδέο για την Primera Division της Ουρουγουάης. Κουρικό Ουνίδο-Αουντάξ Ιταλιάνο κοντράρονται στο πρωτάθλημα της Χιλής, ενώ αξιόλογες επιλογές για ποντάρισμα προσφέρονται και στις δεύτερες κατηγορίες της Αργεντινής και της Βραζιλίας.

22:00 Νιούκαστλ-Άρσεναλ Premier League

22:00 Οβιέδο-Σαραγόσα Segunda Division

00:00 Μπόστον Ρίβερ-Λίβερπουλ Μοντεβιδέο Primera Division Uruguay

01:00 Φέρο Καρίλ Οέστε-Γκιγέρμο Μπράουν Primera B Nacional Argentina

01:10 Ντεπορτίβο Μορόν-Ολ Μπόις Primera B Nacional Argentina

02:00 Ιτουάνο-Γκρέμιο Serie B Brasil

03:10 Αλμιράντε-Μπράουν-Βίγια Ντάλμινε Primera B Nacional Argentina

03:30 Κουρικό Ουνίδο-Αουντάξ Ιταλιάνο Primera Division Chile