Prime Time: Πάλας-Λιντς, σε άνοδο

Reading time2 λ

Η Premier League προσφέρεται συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα και στο live

Η 34η αγωνιστική της Premier League ολοκληρώνονται με μια σπουδαία αναμέτρηση απόψε: Κρίσταλ Πάλας-Λιντς. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στο συγκεκριμένο ματς καθώς και στα υπόλοιπα που προσφέρει το κουπόνι του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται στη… μέση του πουθενά. Δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό, δεν «κυνηγάει» κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο και έχοντας μείνει εκτός και από το Κύπελλο Αγγλίας πρόσφατα φαινομενικά δεν έχει και κίνητρο. Ωστόσο, ο προπονητής Πατρίκ Βιεϊρά υπογραμμίζει πως η ομάδα του λαμβάνει πολύ σοβαρά το πρωτάθλημα αγγλίασ. Η Λιντς, θα παραταχθεί στο «Σέλχαρστ Παρκ» παρουσιάζοντας ανοδική πορεία. Προέρχεται από τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της και επιδιώκει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να κάνει κι άλλο βήμα προς τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής της στην κατηγορία.

ΙΣΠΑΝΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΙ… ΛΑΤΙΝ

Παράλληλα, έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον έχει το παιχνίδι Αλμερία-Σπόρτινγκ Χιχόν για τη Segunda Division της Ισπανίας. Η Αλμερία παλεύει για να εξασφαλίσει την απευθείας άνοδό της στην La Liga και είναι το φαβορί. Στο Μποαβίστα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την Primeira Liga, τον πρώτο λόγο τον έχει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Έπειτα μπαίνουν στο… χορό τα πρωταθλήματα της Νότιας Αμερικής. Ξεχωρίζουν τα ματς Αβαΐ-Γκοϊάς για τη Serie A της Βραζιλίας και το Αλδοσίβι-Ουρακάν για την Liga Profesional της Αργεντινής, ενώ ενδιαφέρουσες επιλογές για στοίχημα υπάρχουν στην Κολομβία, αλλά και στην Ουρουγουάη.

Τέλος, στο κουπόνι του NBA, θα βρείτε μια ακόμη συναρπαστική αναμέτρηση Μπρούκλιν Νετς-Μπόστον Σέλτικς για τα πλέι οφ του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Διεξάγεται και το αμφίρροπο Ντάλας Μάβερικς-Γιούτα Τζαζ.

22:00 Κρίσταλ Πάλας-Λιντς Premier League

22:00 Αλμερία-Σπόρτινγκ Χιχόν Segunda Division

22:30 Μποαβίστα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας Primeira Liga

00:00 Κορτουλούα-Λα Εκιδάδ Primera A Colombia

02:00 Αβαΐ-Γκοϊάς Serie A Brasil

02:00 Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ-Σερίτο Primera Division Uruguay

02:00 Μπρούκλιν Νετς-Μπόστον Σέλτικς NBA

03:30 Αλδοσίβι-Ουρακάν Liga Profesional Argentina

03:30 Αρχεντίνος Τζούνιορς-Σαρμιέντο Liga Profesional Argentina

04:30 Ντάλας Μάβερικς-Γιούτα Τζαζ NBA