Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ, η ελπίδα ζωντάνεψε

Reading time3 λ

Συναρπαστικό το ματς της Σαουθάμπτον με τη Λίβερπουλ, περιλαμβάνει μεγάλες ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Καθοριστικές αναμετρήσεις υπάρχουν σε πολλές γωνιές της Ευρώπης απόψε, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Το ματς Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ, που αρχίζει στις 21:45 και με το οποίο συμπληρώνεται το παζλ της 37η αγωνιστικής της αγγλικής Premier League, αποτελεί την ελπίδα των Κόκκινων για να μείνουν «όρθιοι» στη μάχη του τίτλου.

Η ψυχολογία της Λίβερπουλ είναι λογικό να βρίσκεται στα ύψη έπειτα από την κατάκτηση του FA Cup, με τη νίκη επί της Τσέλσι στη «ρώσικη ρουλέτα». Ωστόσο, δεν έχει το παραμικρό περιθώριο απωλειών. Έπειτα από την κυριακάτικη ισοπαλία της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Γουέστ Χαμ, μπορεί να μειώσει στον πόντο την απόσταση από την κορυφή και να μείνει «ολοζώντανη» για το πρωτάθλημα αγγλίασ ως την τελευταία αγωνιστική. Αδιάφορη η Σαουθάμπτον, που προέρχεται από βαριά ήττα από την Μπρέντφορντ, αλλά παίζει για τελευταία φορά φέτος μπροστά στο κοινό της και μια τέτοια συγκυρία είναι πάντα ιδιαίτερη. Την ίδια ώρα θα συμπληρωθεί το ζευγάρι του τελικού των πλέι-οφ της Championship. Στο ζευγάρι Νότιγχαμ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ η πλάστιγγα έχει γείρει προς την πλευρά της Νότιγχαμ. Η Φόρεστ νίκησε με 2-1 το Σάββατο μέσα στο Σέφιλντ κι έχει ισχυρό προβάδισμα για να βρεθεί στο μεγάλο ραντεβού του Γουέμπλεϊ.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΑΤΣ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Εκκίνηση έχουμε στην ημιτελική φάση των πλέι-οφ της ιταλικής Serie B. Αναμετρώνται απόψε Μπενεβέντο-Πίζα. Η Μπενεβέντο έκανε την έκπληξη και απέκλεισε την Άσκολι στον προηγούμενο γύρο και θέλει να επαναλάβει απέναντι στην Πίζα, που τερμάτισε τρίτη, το κατόρθωμα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, όταν εντός έδρας τη συνέτριψε με 5-1. «Σέντρα» και στα πλέι-οφ της γαλλικής Ligue 2 με το ματς του πρώτου γύρου Παρί-Σοσό. Νοκ-άουτ αναμέτρηση με τη νικήτρια να πηγαίνει να αντιμετωπίσει την Οσέρ. Η οικοδέσποινα έχει το πλεονέκτημα της έδρας, αφού τερμάτισε τέταρτη, στο «Σαρλετί» κέρδισε με 3-1 τη Σοσό τον Φεβρουάριο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Σήμερα διεξάγεται το κυρίως μέρος της όγδοης αγωνιστικής της φινλανδικής Veikkausliga. Ξεχωρίζει η μονομαχία Ούλου-Κουόπιο. Ανεβασμένη η Ούλου μετά τη νίκη επί της Χόνκα θα επιχειρήσει να βάλει δύσκολα στην πρωτοπόρο Κουόπιο, που κέρδισε τη Χάκα και παραμένει αήττητη ως τώρα στο πρωτάθλημα. Σημαντικό και το Ελσίνκι-Λάχτι. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1 πριν πέντε ημέρες στο Λάχτι και τώρα η πρωταθλήτρια Ελσίνκι δεν θέλει να έχει νέες απώλειες. Όσο για το Χάκα-Σεϊναγιόεν, αμφότερες ακόμα «ψάχνονται», αν και η Σεϊναγιόεν έχει ανεβασμένο ηθικό μετά την εκτός έδρας επιτυχία επί της Βάασα.

18:00   Ελσίνκι-Λάχτι                                       Veikkausliga Φινλανδίας

18:00   Ούλου-Κουόπιο                                   Veikkausliga Φινλανδίας

18:00   Χάκα-Σεϊναγιόεν                                  Veikkausliga Φινλανδίας

21:30   Παρί-Σοσό                                            Ligue 1 Γαλλίας

21:30   Μπενεβέντο-Πίζα                                 Serie B Ιταλίας

21:45   Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ                     Premier League Αγγλίας

21:45   Νότιγχαμ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ             Championship Αγγλίας