Τότεναμ-Άστον Βίλα, συναρπαστικό ποδαρικό

Reading time5 λ

Μια σειρά από σπουδαίες προσφορές για στοιχημα υπάρχουν στο ματς ΤότεναμΆστον Βίλα.

Το 2023 κατέφθασε και φέρνει μαζί του πλούσια ποδοσφαιρική δράση από την πρώτη κιόλας ημέρα. Στην Betsson πάντα προσφέρεται τεράστια γκάμα στοιχηματικών επιλογών για τα παιχνίδια των κορυφαίων πρωταθλημάτων, όπως είναι η αγγλική Premier League, η οποία συνεχίζεται και την Πρωτοχρονιά και η μάχη Τότεναμ-Άστον Βίλα (16:00) αναμένεται συναρπαστική.

Με ανάμεικτα συναισθήματα επέστρεψε η Τότεναμ από τη διακοπή, αφού συμβιβάστηκε με την ισοπαλία κόντρα στην Μπρέντφορντ, Έτσι, το τρίποντο είναι απαραίτητο πλέον για τα Σπιρούνια, ώστε να παραμείνουν στην τετράδα. Από την πλευρά της, η Άστον Βίλα υπέστη κόντρα στη Λίβερπουλ την παρθενική ήττα της στο πρωτάθλημα αγγλίασ με τον Ουνάι Έμερι στον πάγκο. Ωστόσο, ο Ισπανός προπονητής δεν έχει χάσει ποτέ από την Τότεναμ σε επίπεδο Premier League. Ακολουθεί η μονομαχία Νότιγχαμ-Τσέλσι. Έπειτα από την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Νότιγχαμ θα αναζητήσει βαθμούς που θα τη βγάλουν από την επικίνδυνη ζώνη. Και η Τσέλσι, όμως, «καίγεται». Αφού νίκησε την Μπόρνμουθ, ψάχνει ακόμα μια επιτυχία για να πλησιάσει την τέταρτη θέση.

«ΦΛΟΓΕΡΕΣ» CHAMPIONSHIP  ΚΑΙ LIGUE 1

Δράση υπάρχει και στην Championship σήμερα. Κρίσιμο είναι το ματς Μπλάκπουλ-Σάντερλαντ. Αφενός, διότι η Μπλάκπουλ καλείται να δώσει τέλος σε ένα σερί οκτώ αγώνων δίχως νίκη, ώστε να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, αφετέρου γιατί η Σάντερλαντ θέλει να συνεχίσει το «ντεμαράζ» που την έφερε στην τέταρτη θέση. Σπουδαία θα είναι και η κόντρα Χάντερσφιλντ-Λούτον. Την έξοδο από την τελευταία τριάδα αναζητεί η βελτιωμένη Χάντερσφιλντ, σε είσοδο στην οκτάδα στοχεύει η Λούτον.

Ποδαρικό με την έναρξη της 17ης αγωνιστικής κάνει και η γαλλική Ligue 1. Όπως είναι λογικό, το ντέρμπι κορυφής Λανς-Παρί Σεν Ζερμέν κλέβει την παράσταση. Η Λανς ήρθε ισόπαλη με τη Νις και είδε την απόσταση από την πρώτη θέση να αυξάνεται στους επτά βαθμούς, ωστόσο έχει το απόλυτο με οκτώ νίκες στην έδρα της και θα προσπαθήσει να ορθώσει ανάστημα κόντρα στην αήττητη Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία «ίδρωσε», αλλά κέρδισε το Στρασβούργο.

Ενδιαφέρον υπάρχει και στο ματς Λυών-Κλερμόν. Η Λυών θα προσπαθήσει να συνεχίσει την ανάκαμψη της με στόχο την πρώτη πεντάδα, ενώ η Κλερμόν θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα μακριά από τις επικίνδυνες βαθμολογικές θέσεις. Στο ζευγάρι Ανζέ-Λοριάν, αμφότερες καλούνται να… θυμηθούν τι θα πει νίκη. Στο Μονακό-Μπρεστ, οι Μονεγάσκοι αναζητούν ακόμα μια επιτυχία για μείνουν στο κυνήγι της τριάδας, ενώ η Μπρεστ προσδοκά την έξοδο από την επικίνδυνη ζώνη. Καθοριστικά για τη μάχη της παραμονής είναι τα παιχνίδια Ναντ-Οσέρ και Τουλούζ-Αζαξιό.

14:00   Μπλάκμπερν-Κάρντιφ                                       Championship Αγγλίας

16:00   Τότεναμ-Άστον Βίλα                                          Premier League Αγγλίας

16:00   Ανζέ-Λοριάν                                                        Ligue 1 Γαλλίας

16:00   Μονακό-Μπρεστ                                                 Ligue 1 Γαλλίας

16:00   Ναντ-Οσέρ                                                           Ligue 1 Γαλλίας

16:00   Τουλούζ-Αζαξιό                                                  Ligue 1 Γαλλίας

17:00   Κόβεντρι-Μπρίστολ Σίτι                                    Championship Αγγλίας

17:00   Μίλγουολ-Ρόδεραμ                                             Championship Αγγλίας

17:00   Μπλάκπουλ-Σάντερλαντ                                    Championship Αγγλίας

17:00   Χάντερσφιλντ-Λούτον                                        Championship Αγγλίας

18:00   Λυών-Κλέρμόν                                                    Ligue 1 Γαλλίας

18:30   Νότιγχαμ-Τσέλσι                                                 Premier League Αγγλίας

21:45   Λανς-Παρί Σεν Ζερμέν                                       Ligue 1 Γαλλίας