Ρουμανία-Ολλανδία (2/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Ρουμανία – Ολλανδία σκορ 0-3

Στο Euro 2024 το πρόγραμμα μας χάρισε μια συναρπαστική αναμέτρηση καθώς η Ρουμανία αντιμετώπισε την Ολλανδία για τους «16» του θεσμού. Οι «οράνιε» επικράτησαν με 3-0 δίχως να συναντήσουν μεγάλες δυσκολίες, με εξαίρεση το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης όπου οι Ρουμάνοι απείλησαν κι έφτασαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ. Από εκεί κι έπειτα, όμως, η Ολλανδία ισορρόπησε το ματς και κατάφερε να προηγηθεί με τον Γκάκπο στο 20′. Έπειτα διαχειρίστηκε έξυπνα το ματς κι όταν η Ρουμανία βγήκε στην επίθεση αναζητώντας απεγνωσμένα την ισοφάριση, οι Ολλανδοί βρήκαν χώρους και ο Μάλεν σκόραρε δύο φορές στο 83′ και στο 90’+3′.

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Στην «Fussball Arena Munchen» του Μονάχου η Ρουμανία αντιμετωπίζει την Ολλανδία (02/07/2024, 19:00) στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Euro 2024. Πρόκειται για νοκ άουτ ματς με την πιθανότητα να κριθεί στην παράταση ή στα πέναλτι, ενώ η νικήτρια θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο όποια περάσει από το Αυστρία – Τουρκία. Στην πλατφόρμα της Betsson, ποδόσφαιρο και στοίχημα αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό με εξαιρετικές επιλογές σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Ρουμανία – Ολλανδία οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής, με τους «οράνιε» να τοποθετούνται στη θέση του οδηγού: Ο άσος της Ρουμανίας δίνεται στο 7,90** και το διπλό της Ολλανδίας τοποθετείται στο 1,43** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Για το Ρουμανία – Ολλανδία τα προγνωστικά είναι ξεκάθαρα με τους Ολλανδούς να λογαριάζονται φαβορί καθώς υπάρχει διαφορά στο στάτους, την ποιότητα στο ρόστερ και τη διαφορά στην εμπειρία σε τέτοια τουρνουά. Επίσης, υπάρχει και η παράδοση του συγκεκριμένου ζευγαριού, που είναι ευνοϊκή για την Ολλανδία. Το να προκριθεί η Ολλανδία δίνεται στο 1,19** και το να περάσει η Ρουμανία φτάνει στο 4,75** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στη Ρουμανία και την Ολλανδία;

  • 1 νίκη η Ρουμανία
  • 3 ισοπαλίες
  • 9 νίκες η Ολλανδία
  • 23-3 γκολ υπέρ της Ολλανδίας

Η Ρουμανία αποτέλεσε μια από τις εκπλήξεις της φάσης των ομίλων καθώς τερμάτισε στην πρώτη θέση του 5ου ομίλου. Νίκησε με 3-0 την Ουκρανία, έχασε με 2-0 από το Βέλγιο κι έφερε 1-1 με την Σλοβακία, καθόλου άσχημα για μια ομάδα που λογαριαζόταν πως έχει το τρίτο ή τέταρτο καλύτερο ρόστερ στο γκρουπ. Έτσι, έχοντας ξεπεράσει ακόμη και τις ίδιες τις προσδοκίες της πηγαίνει στο ματς με την Ολλανδία απαλλαγμένη από κάθε άγχος και χωρίς τίποτα να χάσει.

Η Ολλανδία, πάλι, μάλλον στάθηκε τυχερή καθώς η ήττα της με 3-2 από την Αυστρία στην τελευταία αγωνιστική και ο συνδυασμός των υπόλοιπων αποτελεσμάτων, την οδήγησαν στην 3η θέση του 4ου ομίλου, αλλά και στη θεωρητικά πιο αδύναμη πλευρά του ταμπλό όπου στα χαρτιά έχει πιο εύκολο μονοπάτι για να φτάσει μακριά. Κι αν η εμφάνισή της κόντρα στην Αυστρία δεν ήταν καλή, να σημειώσουμε πως έπαιξε καλά στο 2-1 επί της Πολωνίας και στο 0-0 με τη Γαλλία. Ωστόσο, υπάρχει αρνητικό κλίμα στο περιβάλλον της.

Το στοίχημα στο Euro 2024 είναι συναρπαστικό με τη φάση των νοκ άουτ να προφέρει σπουδαίες αναμετρήσεις και πλούσιο θέαμα και να υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις ως το μεγάλο φινάλε. Ρουμανία και Ολλανδία θα τα δώσουν όλα για να πάρουν την πρόκριση με το goal/goal να προσφέρεται στο 2,06** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο Ρουμανία – Ολλανδία υπάρχουν και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson. Το να ανοίξει στο σκορ η Ρουμανία προσφέρεται στο 4,40** (από 3,65) με τη Σούπερ Ενίσχυση, ενώ το combo νίκη της Ολλανδίας και Over 2,5 γκολ και anytime scorer τον Ολλανδό Μέμφις Ντεπάι εκτοξεύεται στο 4,55** (από 3,80). Επίσης θα βρείτε και τις επιλογές: Over 3,5 γκολ στο 3,50** (από 3,18), Over 9,5 κόρνερ στο 2,35** (από 2,14) και anytime scorer o Ολλανδός Κόντι Γκάκπο στο 2,65** (από 2,40).

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Ρουμανία – Ολλανδία το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει να κάνει με την προσέγγιση. Η Ρουμανία έχει αποδείξει πως είναι ένας τακτικός χαμαιλέων κι έχει παίκτες που μπορούν να υπηρετήσουν διαφορετικά πλάνα. Η Ολλανδία καλείται να διαβάσει γρήγορα το ματς και να προσαρμοστεί στις ανάγκες του. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, η Ρουμανία δεν έχει τον βασικό μπακ Μπάνκου, ενώ η Ολλανδία είναι ουσιαστικά πλήρης.

Πιθανή ενδεκάδα Ρουμανίας (4-3-3): Νίτσα – Ράτσιου, Μπούρκα, Ντράγκουσιν, Σορέσκου – Μ. Μάριν, Ρ. Μάριν, Στάντσιου – Μαν, Μιχάιλα, Ντράγκους.

Πιθανή ενδεκάδα Ολλανδίας (4-3-3): Φερμπρούχεν – Ντούμφρις, ντε Φράι, φαν Ντάικ, Ακε – Σίμονς, Σχάουτεν, Ρέιντερς – Φρίμπονγκ, Ντεπάι, Γκάκπο.

Euro 2024 – Φάση των «16»:

  • Ελβετία – Ιταλία 2-0
  • Γερμανία – Δανία 2-0
  • Αγγλία – Σλοβακία 2-1
  • Ισπανία – Γεωργία 4-1
  • Γαλλία – Βέλγιο 1-0
  • Πορτογαλία – Σλοβενία 3-0 πέν.(0-0, κ.α., παρ.)
  • Ρουμανία – Ολλανδία 0-3
  • Αυστρία – Τουρκία 1-2

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ