Βενέτσια-Φιορεντίνα, σε διαφορετικό μονοπάτι

Reading time3 λ

Αντιθέσεις, αλλά και πολλές προσφορές για στοίχημα υπάρχουν στο ματς της Βενέτσια με τη Φιορεντίνα.

Η πρώτη μέρα μιας εβδομάδας γεμάτης από συναρπαστικά παιχνίδια για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν υστερεί σε σασπένς και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Στην κορυφή του ενδιαφέροντος βρίσκεται το παιχνίδι Βενέτσια-Φιορεντίνα που αρχίζει στις 21:45 και με το οποίο ολοκληρώνεται η όγδοη αγωνιστική της ιταλικής Serie A. Οι δύο ομάδες βάδιζαν σε εντελώς διαφορετικό μονοπάτι πριν από τη διακοπή. Η Βενέτσια συμπλήρωσε τέσσερις αγώνες δίχως νίκη με την ισοπαλία στο Κάλιαρι, ενώ ακόμα ψάχνει την πρώτη εντός έδρας επιτυχία της. Στον αντίποδα, η Φιορεντίνα μπορεί να έχασε από τη Νάπολι, αλλά συνεχίζει να φλερτάρει με την τετράδα, ενώ έχει να επιδείξει τρεις διαδοχικές εκτός έδρας νίκες.

Ιδιαίτερο χρώμα έχει και το ματς Αλαβές-Μπέτις για την ισπανική La Liga. Για την Αλαβές, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση μετά από την ήττα στο Μπιλμπάο, αυτός είναι ένας πρόωρος τελικός για την παραμονή. Με ήττα πήγε και η Μπέτις στο διάλειμμα των εθνικών ομάδων, αυτή που γνώρισε από τη Βιγιαρεάλ, αλλά συνολικά παρουσιάζει ένα πολύ πιο αξιόπιστο πρόσωπο.

Με δύο αγώνες συμπληρώνεται το παζλ της ένατης ημέρας της τουρκικής Super Lig, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι για τις 20:00. Αρχή από το Αλάνιασπορ-Καϊσέρισπορ, στο οποίο οι γηπεδούχοι, που έφεραν ισοπαλία στο Ικόνιο, θέλουν να διευρύνουν το αήττητο σερί πέντε αγώνων. Η Καϊσέρισπορ είναι στα μέτρα τους, προερχόμενη από την εντός έδρας ήττα από την Τραμπζονσπόρ και με διαρκείς μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Στο Χατάισπορ-Γκαζιαντέπ, η οικοδέσποινα προσδοκά ακόμα μια επιτυχία, έπειτα από το διπλό στη Μαλάτια, ώστε να παραμείνει σε τροχιά κορυφής. Απρόβλεπτη η Γκαζιαντέπ, αλλά ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης μακριά από τη βάση της.

Με κρίσιμα ματς ολοκληρώνεται και η 23η αγωνιστική της σουηδική Allsvenskan. Η πιο μεγάλη μάχη θα γίνει στο Τζουργκάρντεν-Έλφσμποργκ. Η Τζουργκάρντεν ισοβαθμεί στην κορυφή με την ΑΪΚ Στοκχόλμης και θέλει να ρεφάρει την ήττα της. Μόνο που η Έλφσμποργκ έχει ανακάμψει και παίζει την τελευταία της ζαριά στην κούρσα του τίτλου. Καθοριστικό και το Χάκεν-Νόρκεπινγκ. Σε καλή κατάσταση, όντας αήττητη στα τέσσερα τελευταία ματς η Χάκεν, θέλει να ξεμπερδέψει οριστικά με την υπόθεση παραμονή. Η Νόρκεπινγκ, όμως διατηρεί ένα εξίσου εντυπωσιακό αήττητο σερί έξι αγώνων και σκέφτεται μόνο το τρίποντο ώστε να συνεχίσει να ελπίζει σε κατάκτηση του πρωταθλήματος.

20:00   Αλαβές-Μπέτις                                   La Liga Ισπανίας

20:00   Αλάνιασπορ-Καϊσέρισπορ                 Super Lig Τουρκίας

20:00   Χατάισπορ-Γκαζιαντέπ                      Super Lig Τουρκίας

20:00   Τζουργκάρντεν-Έλφσμποργκ            Allsvenskan Σουηδίας

20:00   Χάκεν-Νόρκεπινγκ                            Allsvenskan Σουηδίας

21:45   Βενέτσια-Φιορεντίνα                          Serie A Ιταλίας