Γιουβέντους-Κάλιαρι, με φούρια και παράδοση

Reading time3 λ

Φόρμα και παρελθόν δημιουργούν προϋποθέσεις για ποντάρισμα στο ματς της Γιουβέντους με την Κάλιαρι.

Λίγο πριν φτάσουμε στις Γιορτές, τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζουν τη δράση τους και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών, πάντα με εξαιρετικές αποδόσεις. Η έναρξη της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στην ιταλική Serie A μας φέρνει τρία συναρπαστικά ματς, από τα οποία ξεχωρίζει το Γιουβέντους-Κάλιαρι, που θα αρχίσει στις 21:45 κι έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Μετά το νικηφόρο πέρασμα από την Μπολόνια, η Γιουβέντους μοιάζει να επιστρέφει δειλά-δειλά στη μάχη της τετράδας. Έστω και με μικρές εξαιρέσεις, βρίσκεται σε μια θετική αγωνιστική συγκυρία, ενώ απέναντι στην Κάλιαρι, που γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την Ουντινέζε, έχει σύμμαχο και την παράδοση. Είναι αήττητη στην έδρα της από το 2009 κι έκτοτε έχει να επιδείξει εννέα νίκες σε 12 αγώνες. Το πρόγραμμα ξεκινά με το παιχνίδι Ουντινέζε-Σαλερνιτάνα, όπου η οικοδέσποινα θέλει να παραμένει αήττητη με τον υπηρεσιακό Γκαμπριέλε Κιόφι, την ώρα που η ουραγός Σαλερνιτάνα συνετρίβη από την Ίντερ.

Κρίσιμο και το Τζένοα-Αταλάντα. Η Τζένοα έχασε κι από τη Λάτσιο, ακόμα δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα με τον Αντρέι Σεφτσένκο στον πάγκο και παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη. Την ίδια στιγμή, η Αταλάντα θέλει να γιατρέψει τις πληγές που της άφησε το σαββατιάτικο εντός έδρας ράπισμα από τη Ρόμα.

Σημαντική είναι και η εξ αναβολής αναμέτρηση Βιγιαρεάλ-Αλαβές για την ισπανική La Liga. Η Βιγιαρεάλ, που πανηγύρισε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Σοσιεδάδ, αναζητά την πέμπτη διαδοχική επιτυχία σε όλες τις διοργανώσεις για να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Σε αντίθετο μονοπάτι η Αλαβές, αφού ηττήθηκε από τη Ράγιο Βαγιεκάνο και παραμένει μπλεγμένη στη μάχη της παραμονής.

Στη 18η στροφή εισέρχεται η τουρκική Super Lig, με το παιχνίδι Αλτάι-Τραμπζονσπόρ να βρίσκεται στο επίκεντρο. Να διατηρήσει τη διαφορά εννέα βαθμών που έχει από τους διώκτες της επιδιώκει η πρωτοπόρος Τραμπζονσπόρ, που επέστρεψε στις επιτυχίες απέναντι στη Χατάισπορ. Στον αντίποδα, η Αλτάι συνεχίζει το φλερτ με τη ζώνη του υποβιβασμού, αφού έχασε και από την Γκιρεσούνσπορ. Μάχη αναμένεται στο ζευγάρι Άδανα Ντεμίρσπορ-Γαλατάσαραϊ. Η γηπεδούχος πλησιάζει την πρώτη τετράδα κι έχει καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Αλάνιασπορ, ενώ η Γαλατάσαραϊ, αν και διέσωσε την ισοπαλία κόντρα στην Μπασάκσεχιρ, συνεχίζει να «τρεκλίζει», αγνοώντας εδώ και έξι αγωνιστικές τη χαρά της νίκης.

Αξιόλογο και το Μπασάκσεχιρ-Γκιρεσούνσπορ, αφού η Μπασάκσεχιρ παραμένει αήττητη στα εννέα ματς πρωταθλήματος με τον Εμρέ Μπελόζογλου στην τεχνική ηγεσία και θέλει να ζυγώσει κι άλλο τη δεύτερη θέση, αλλά η Γκιρεσούνσπορ είναι απρόβλεπτη. Αναμετρώνται ακόμη Αντάλιασπορ-Κασίμπασα, με την Αντάλιασπορ να ψάχνει την τέταρτη σερί εντός έδρας νίκη της κόντρα στην ουραγό Κασίμπασα.

16:00   Αντάλιασπορ-Κασίμπασα                         Super Lig Τουρκίας

16:00   Μπασάκσεχιρ-Γκιρεσούνσπορ                 Super Lig Τουρκίας

19:00   Άδανα Ντεμίρσπορ-Γαλατάσαραϊ             Super Lig Τουρκίας

19:00   Αλτάι-Τραμπζονσπόρ                               Super Lig Τουρκίας

19:30   Ουντινέζε-Σαλερνιτάνα                              Serie A Ιταλίας

20:00   Βιγιαρεάλ-Αλαβές                                     La Liga Ισπανίας

21:45   Γιουβέντους-Κάλιαρι                                Serie A Ιταλίας

21:45   Τζένοα-Αταλάντα                                      Serie A Ιταλίας