Γιουβέντους-Σασουόλο, παγίδα στην εκκίνηση

Reading time3 λ

Δυνατή και με εξαιρετικές προσφορές για live στοίχημα η μονομαχία της Γιουβέντους με τη Σασουόλο.

Με ένα «μπουκέτο» συναρπαστικών αγώνων μας υποδέχεται η νέα εβδομάδα και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Η ολοκλήρωση της εναρκτήριας αγωνιστικής της ιταλικής Serie περιλαμβάνει δύο ματς, όμως, το Γιουβέντους-Σασουόλο, που αρχίζει στις 21:45 είναι αυτό που κυριαρχεί, αφού οι γηπεδούχοι, που θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή του Καμπιονάτο βρίσκουν απέναντί τους μια αντίπαλο που συνήθως τους δυσκολεύει.

Με στόχο του «σκουντέτο», το οποίο στερήθηκε την τελευταία διετία, η Γιουβέντους ενισχύθηκε σημαντικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Επιδιώκει να ξεκινήσει με τρίποντο τις υποχρεώσεις της. Η Σασουόλο είναι αποδυναμωμένη, υπέστη σοκ στο Κύπελλο, αφού αποκλείστηκε από τη Μόντενα της δεύτερης κατηγορίας, ωστόσο πέρυσι νίκησε στο Τορίνο, ενώ στα άλλα δύο ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου ηττήθηκε με γκολ στο 88ο λεπτό. Ενδιαφέρον έχει και η μονομαχία Ελλάς Βερόνα-Νάπολι. Με νέο προπονητή τον Γκαμπριέλε Κιόφι, αλλά με σημαντικές απώλειες στη διάρκεια του καλοκαιριού, η Ελλάς Βερόνα δύσκολα θα επαναλάβει την περσινή καλή πορεία. Αποδυναμώθηκε η Νάπολι, δεν είναι ιδανικό το κλίμα στις τάξεις της, αλλά θα δώσει μάχη για μια θέση στην τετράδα.

ΜΙΝΙ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΕ ΜΑΔΡΙΤΗ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Το επιδόρπιο της πρεμιέρας της ισπανικής La Liga μας επιφυλάσσει δύο σπουδαία ματς. Το μαδριλένικο ντέρμπι Χετάφε-Ατλέτικο Μαδρίτης ξεχωρίζει. Αν και δεν έκανε σπουδαία πράγματα μεταγραφικά, η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοδοξεί να «χτυπήσει» τον τίτλο. Όμως, η Χετάφε ενισχύθηκε το καλοκαίρι και σκοπεύει να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Ιδιαίτερη είναι και η κόντρα Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μαγιόρκα. Με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να επιστρέφει στον πάγκο της, η Αθλέτικ Μπιλμπάο θέλει να βάλει «πλώρη» προς την Ευρώπη. Την ίδια στιγμή, η Μαγιόρκα φαντάζει ως ένα από τα φαβορί για τον υποβιβασμό στη φετινή λαλιγκα.

Με σημαντικές μάχες ολοκληρώνεται η δεύτερη αγωνιστική της τουρκικής Super Lig. Το μίνι ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης, Κασίμπασα-Φενέρμπαχτσε κεντρίζει τα βλέμματα. Η Κασίμπασα θέλει να γιατρέψει τις πληγές της συντριβής από την Μπασάκσεχιρ, το πρώτο τρίποντο αναζητά η Φενέρμπαχτσε, που ξεπέρασε το εμπόδιο της Σλοβάτσκο στο UEFA Europa League. Στο Κόνιασπορ-Μπασάκσεχιρ, οι δύο ομάδες έχουν αντίστροφη ψυχολογία. Η Κόνιασπορ αποκλείστηκε από τη Βαντούζ στο UEFA Europa Conference League, η ισχυρή Μπασάκσεχιρ κέρδισε ξανά με ευκολία την Μπρέινταμπλικ στην ίδια διοργάνωση.

Για την πορτογαλική Primeira Liga κοντράρονται απόψε Μαρίτιμο-Τσάβες. Αμφότερες ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από Πόρτο και Γκιμαράες. Όσο για την αναμέτρηση Αρούκα-Ζιλ Βισέντε, η οικοδέσποινα θα επιχειρήσει να ανασυνταχθεί μετά τη συντριβή από την Μπενφίκα, ενώ η Ζιλ Βισέντε κουβαλά τις δάφνες της πρόκρισης επί της Ρίγα στο UEFA Europa Conference League.

17:30   Μαρίτιμο-Τσάβες                                      Primeira Liga Πορτογαλίας

18:30   Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μαγιόρκα                  La Liga Ισπανίας

19:15   Κόνιασπορ-Μπασάκσεχιρ                         Super Lig Τουρκίας

19:30   Ελλάς  Βερόνα-Νάπολι                             Serie A Ιταλίας

20:00   Αρούκα-Ζιλ Βισέντε                                 Primeira Liga Πορτογαλίας

20:30   Χετάφε-Ατλέτικο Μαδρίτης                     La Liga Ισπανίας

21:45   Γιουβέντους-Σασουόλο                             Serie A Ιταλίας

21:45   Κασίμπασα-Φενέρμπαχτσε                       Super Lig Τουρκίας