Κάλιαρι-Τορίνο, επειγόντως τρίποντο

Reading time3 λ

Υψηλής κρισιμότητας το ματς της Κάλιαρι με την Τορίνο, προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες για live στοίχημα.

Σε μια εβδομάδα που καθηλώνουν οι αναμετρήσεις για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το ξεκίνημα είναι αντάξιο των προσδοκιών και στην Betsson πάντα υπάρχουν διαθέσιμες υψηλές αποδόσεις. Η ολοκλήρωση της 16ης αγωνιστικής της ιταλικής Serie Α περιλαμβάνει δύο ματς, εκ των οποίων το Κάλιαρι-Τορίνο, που αρχίζει στις 21:45, είναι κομβικό για τη συνέχεια.

Εγκατεστημένη στην επικίνδυνη ζώνη παραμένει η Κάλιαρι. Έφερε ισοπαλία με την Ελλάς Βερόνα, αλλά αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και επτά αγωνιστικές. Έτσι, το τρίποντο έγινε επιτακτική ανάγκη κόντρα στην Τορίνο, που απέχει ακόμα από τα δύσβατα βαθμολογικά μονοπάτια. Όμως, δεν κέρδισε στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της. Περιορίστηκε στη «μοιρασιά» με την Έμπολι, την στιγμή που μετρά τέσσερις διαδοχικές ήττες μακριά από τη βάση της, όλες με σκορ 1-0.

Νωρίτερα παίζουν Έμπολι-Ουντινέζε. Η γηπεδούχος έφυγε με βαθμό από το Τορίνο και επιδιώκει να παραμείνει σε θετικό αγωνιστικό μονοπάτι, ειδικά τώρα που βελτιώνει τις εντός έδρας επιδόσεις της. Από την πλευρά της, η Ουντινέζε πρωταγωνίστησε σε ένα απίθανο –και εν τέλει ισόπαλο- θρίλερ με τη Λάτσιο και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από τρία παιχνίδια στα οποία συγκέντρωσε δύο πόντους.

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει και το πρόγραμμα της τουρκικής Super Lig. Η προσοχή επικεντρώνεται στο Κόνιασπορ-Γενί Μαλάτιασπορ. Με όπλο την αήττητη έδρα της, η οικοδέσποινα ομάδα του Ικονίου θα προσπαθήσει να διατηρηθεί στο δεύτερο σκαλοπάτι της βαθμολογίας, την στιγμή που η Γενί Μαλάτιασπορ βρέθηκε στη ζώνη του υποβιβασμού, αφού παραμένει δίχως νίκη εδώ και τέσσερα ματς πρωταθλήματος. Στο Γκέζτεπε-Γκαζιαντέπ, οι γηπεδούχοι αναζητούν την πρώτη τους επιτυχία μετά από πέντε αγωνιστικές, θέλοντας να βγουν στον… αφρό, αλλά η Γκαζιαντέπ βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη αγωνιστική μοίρα, έστω κι αν δεν έχει νίκη μακριά από τη βάση της.

Απόψε ολοκληρώνεται και η δεύτερη φάση του FA Cup Αγγλίας με το παιχνίδι Μπόρεχαμ Γουντ-Σεντ Άλμπανς. Οι δύο ομάδες μπορεί να μη βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας, μετέχοντας στη National League και την έκτη κατηγορία αντίστοιχα, αλλά τέτοιες αναμετρήσεις δίνουν χρώμα στον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό θεσμό του πλανήτη.

19:00   Γκέζτεπε-Γκαζιαντέπ                                   Super Lig Τουρκίας

19:00   Κόνιασπορ-Γενί Μαλάτιασπορ                   Super Lig Τουρκίας

19:30   Έμπολι-Ουντινέζε                                       Serie A Ιταλίας

21:45   Μπόρεχαμ Γουντ-Σεντ Άλμπανς                 FA Cup Αγγλίας

21:45   Κάλιαρι-Τορίνο                                           Serie A Ιταλίας