Λάτσιο-Ίντερ, η πρώτη μεγάλη κόντρα

Reading time4 λ

Το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στη Λάτσιο και την Ίντερ αποτελεί το κεντρικό γεγονός του κουπονιού.

Αφού έλαβαν τέλος οι ευρωπαϊκές μάχες, ήρθε η στιγμή να στρέψουμε το βλέμμα μας στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Το ορεκτικό της τρίτης αγωνιστικής της ιταλικής Serie Α είναι ιδανικό, αφού στις 21:45 κοντράρονται Λάτσιο-Ίντερ στο πρώτο σπουδαίο ματς της σεζόν.

Δίχως να έχει εντυπωσιάσει ως τώρα και προερχόμενη από την ισοπαλία στο Τορίνο, η Λάτσιο θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το αήττητο ξεκίνημά της. Υποδέχεται ξανά τον πρώην προπονητή της, Σιμόνε Ιντσάγκι, ο οποίος έχει οδηγήσει σε ιδανική εκκίνηση την Ίντερ, που κέρδισε με ευκολία τη Σπέτσια. Νωρίτερα υπάρχει η αναμέτρηση Μόντσα-Ουντινέζε. Η νεοφώτιστη Μόντσα, που υπέστη βαριά ήττα στη Νάπολι, θα προσπαθήσει να πάρει τους πρώτους βαθμούς της ιστορίας της στη μεγάλη κατηγορία. Την παρθενική νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα ψάχνει η Ουντινέζε, η οποία περιορίστηκε στην ισοπαλία με τη Σασουόλο.

ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ

Σέντρα έχουμε απόψε και στην τέταρτη αγωνιστική της γερμανικής Bundesliga, με το ματς Φράιμπουργκ-Μπόχουμ. Συνέχεια στην άκρως θετική εκκίνηση και την εκτός έδρας νίκη επί της Στουτγάρδης θέλει να δώσει η Φράιμπουργκ, να συνέλθει από την συντριβή από την Μπάγερν ελπίζει η Μπόχουμ, που ακόμα δεν έχει ούτε έναν βαθμό. Νωρίτερα, για τη 2.Bundesliga, υπάρχει η ενδιαφέρουσα κόντρα Φορτούνα Ντίσελντορφ-Ρέγκενσμπουργκ και το ντέρμπι των ουραγών Αρμίνια Μπίλεφελντ-Μπραουνσβάιγκ.

Η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής της Super League ανοίγει απόψε με τον αγώνα Ιωνικός-Λεβαδειακός. Αμφότεροι ηττήθηκαν εκτός έδρας στην πρεμιέρα. Ο Ιωνικός από τον Παναθηναϊκό και ο Λεβαδειακός από τον Άρη. Δυνατή είναι και η μονομαχία Τζιρόνα-Θέλτα για την ισπανική La Liga. Η Τζιρόνα θα προσπαθήσει να χτίσει πάνω στη νίκη επί της Χετάφε, την πρώτη της για φέτος, ενώ η Θέλτα να γιατρέψει τις πληγές της βαριάς εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στοχεύοντας στο πρώτο τρίποντο.

Με τη σπουδαία μονομαχία Σαρλερουά-Κλαμπ Μπριζ ξεκινά η έκτη αγωνιστική της βελγικής Pro League. Η Σαρλερουά θέλει να… τριτώσει τις διαδοχικές επιτυχίες, έπειτα από τα διπλά με Σερένγκ και Ζούλτε Βάρεγκεμ, ίδια η στόχευση της πρωταθλήτριας Κλαμπ Μπριζ, η οποία κέρδισε διαδοχικά Λέουβεν και Κορτράικ. Στην ολλανδική Eredivisie συγκρούονται Ναϊμέγκεν-Γκρόνινγκεν, που κέρδισαν Φόλενταμ και Γκόου Αχέντ Ιγκλς στις προηγούμενες υποχρεώσεις τους. Όσο για το Γκαζιαντέπ-Αντάλιασπορ της τουρκικής Super Lig, οι δύο ομάδες προέρχονται από δύο σερί νίκες και θέλουν να συνεχίσουν με ίδιο ρυθμό.

19:30   Αρμίνια Μπίλεφελντ-Μπραουνσβάιγκ            2.Bundesliga Γερμανίας

19:30   Φορτούνα Ντίσελντορφ-Ρέγκενσμπουργκ      2.Bundesliga Γερμανίας

19:30   Μόντσα-Ουντινέζε                                           Serie A Ιταλίας

21:00   Τζιρόνα-Θέλτα                                                 La Liga Ισπανίας

21:00   Ναϊμέγκεν-Γκρόνινγκεν                                   Eredivisie Ολλανδίας

21:00   Γκαζιαντέπ-Αντάλιασπορ                                 Super Lig Τουρκίας

21:30   Φράιμπουργκ-Μπόχουμ                                   Bundesliga Γερμανίας

21:30   Ιωνικός-Λεβαδειακός                                       Super League

21:45   Σαρλερουά-Κλαμπ Μπριζ                                Pro League Βελγίου

21:45   Λάτσιο-Ίντερ                                                    Serie A Ιταλίας