Λάτσιο-Βενέτσια, διαφέρουν οι ανάγκες

Reading time2 λ

Ενδιαφέρον το ματς ανάμεσα στη Λάτσιο και τη Βενέτσια και με πληθώρα προσφορών για live στοίχημα.

Μια ακόμα εβδομάδα που χαρακτηρίζεται από λάμψη σε όλες τις ποδοσφαιρικές πτυχές είναι αυτή που ξεκινά. Στην Betsson πάντα προσφέρεται τεράστια γκάμα στοιχηματικών επιλογών για τα σημαντικά παιχνίδια της ημέρας, από τα οποία ξεχωρίζει το Λάτσιο-Βενέτσια, που αρχίζει στις 21:45 και θα κλείσει την αυλαία της 29ης αγωνιστικής της ιταλικής Serie A.

Έπειτα από την αγωνιστική «κοιλιά», η Λάτσιο επέστρεψε στις επιτυχίες με την επικράτηση στο Κάλιαρι και τώρα ευελπιστεί να πανηγυρίσει τρίποντο και στο «Ολίμπικο», μετά από έναν ολόκληρο μήνα, ώστε να μείνει σε τροχιά ευρωπαϊκής εξόδου. Η Βενέτσια, αντίθετα, προέρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα από τη Σασουόλο και εξαιτίας των «άγονων» τριών τελευταίων παιχνιδιών, βρίσκεται πλέον στη ζώνη του υποβιβασμού, από την οποία ελπίζει να ξεφύγει άμεσα.

Το ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης, Γαλατάσαραϊ-Μπεσίκτας, κυριαρχεί στην ολοκλήρωση της 29ης ημέρας της τουρκικής Super Lig. Ασταθείς αμφότερες, με τη Γαλατάσαραϊ να έχει το… παράσημο της ισοπαλίας με την Μπαρτσελόνα στο UEFA Europa League και να σκέφτεται τον επαναληπτικό που θα γίνει στην έδρα της, τη στιγμή που η Μπεσίκτας είναι αυτή που «καίγεται» περισσότερο, αφού η «μοιρασιά» με την Μπασάκσεχιρ την άφησε πίσω στην κούρσα για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Σημαντική είναι και η αναμέτρηση Γκιρεσούνσπορ-Γκαζιαντέπ. Ιδίως για τους φορμαρισμένους γηπεδούχους, που χρειάζονται το τρίποντο ώστε να κάνουν ακόμα ένα άλμα παραμονής, με την Γκαζιαντέπ να είναι άνετη βαθμολογικά.

Ο τέταρτος και τελευταίος προημιτελικός του σκωτσέζικου FA Cup, Νταντί Γιουνάιτεντ-Σέλτικ αναμένεται συναρπαστικός. Η οικοδέσποινα μπορεί να μην έχει νίκη φέτος επί της Σέλτικ στο πρωτάθλημα, αλλά είναι «σκληρό καρύδι». Βέβαια, οι πρωτοπόροι Κέλτες βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα, μετρώντας 11 νίκες και μία ισοπαλία σε 12 αγώνες των εγχώριων διοργανώσεων μέσα στο 2022. Η δεύτερη αγωνιστική των πλέι-άουτ της Α’ Κατηγορίας Κύπρου ολοκληρώνεται με τη μάχη των ουραγών ΠΑΕΕΚ-Εθνικός Άχνας. Μόνο η νικήτρια αυτής της αναμέτρησης θα έχει ελπίδες επιβίωσης στη μεγάλη κατηγορία.

19:00   ΠΑΕΕΚ-Εθνικός Άχνας                    Α’ Κατηγορία Κύπρου

19:00   Γαλατάσαραϊ-Μπεσίκτας                    Super Lig Τουρκίας

19:00   Γκιρεσούνσπορ-Γκαζιαντέπ               Super Lig Τουρκίας

21:45   Λάτσιο-Βενέτσια                                Serie A Ιταλίας

21:45   Νταντί Γιουνάιτεντ-Σέλτικ                 FA Cup Σκωτίας