Μίλαν-Ουντινέζε, το κλειδί του ρετιρέ

Reading time3 λ

Μια σειρά από προσφορές για ποντάρισμα υπάρχουν στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Ουντινέζε.

Αφού προσπεράσαμε το θεαματικό τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ήρθε η ώρα των κορυφαίων πρωταθλημάτων και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Η σέντρα της 27ης αγωνιστικής της ιταλικής Serie A γίνεται στις 19:45 με το ματς Μίλαν-Ουντινέζε, το οποίο αποτελεί κλειδί για την παραμονή των γηπεδούχων στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αν και «στραβοπάτησε» στην έδρα της ουραγού Σαλερνιτάνα, η Μίλαν διατηρήθηκε στο ρετιρέ και δε σκοπεύει να το εγκαταλείψει, ειδικά από την στιγμή που δεν έχει παραβιαστεί η εστία της στα τρία τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων στο Σαν Σίρο. Η Ουντινέζε, βέβαια, προέρχεται από καλή εμφάνιση στην ισοπαλία με τη Λάτσιο και χρειάζεται βαθμούς ώστε να μείνει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Με το κρίσιμο ματς Χόφενχαϊμ-Στουτγάρδη ανοίγει η αυλαία της 24ης αγωνιστικής της γερμανικής Bundesliga. Στο τρίποντο που θα την φέρει -έστω και προσωρινά- στην τετράδα στοχεύει η Χόφενχαϊμ, που μετρά διαδοχικές επιτυχίες κόντρα σε Αρμίνια Μπίλεφελντ και Βόλφσμπουργκ. Απόλυτη ανάγκη τη νίκη έχει και η Στουτγάρδη, την πρώτη της μέσα στο 2022, η οποία της «γλίστρησε» κόντρα στην Μπόχουμ. Αξιόλογα παιχνίδια υπάρχουν και στην 2.Bundesliga. Στο Πάντερμπορν-Άουε, αμφότερες αναζητούν την επιστροφή τους –μετά από καιρό- στις νίκες, ενώ στο Αννόβερο-Χόλσταϊν Κίελ, οι δύο ομάδες θέλουν να μείνουν μακριά από περιπέτειες.

Το φινάλε της κανονικής περιόδου στην κυπριακή Α’ Κατηγορία είναι… φωτιά, σε ό,τι αφορά την είσοδο στην εξάδα. Δεσπόζει το κλασικό ντέρμπι Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ, στο οποίο η Ομόνοια είναι αυτή που χρειάζεται απαραιτήτως τους τρεις βαθμούς, αλλά και βολικό αποτέλεσμα στο Πάφος-Άρης Λεμεσού. Η περσινή πρωταθλήτρια επιθυμεί να μην κερδίσει η Πάφος, αφού υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία. Νίκη των γηπεδούχων ισοδυναμεί με διατήρηση της έκτης θέσης. Βέβαια, τόσο ο ΑΠΟΕΛ, όσο και ο Άρης Λεμεσού στοχεύουν στην επικράτηση για να μειώσουν την απόσταση από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λεμεσού, ενόψει της έναρξης των πλέι-οφ.

Στην τουρκική Super Lig, ξεχωρίζει το παιχνίδι Τραμπζονσπόρ-Καϊσέρισπορ. Ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο θέλει να κάνει η πρωτοπόρος Τραμπζονσπόρ, αλλά η φορμαρισμένη Καϊσέρισπορ είναι επικίνδυνη αντίπαλος. Στο Άδανα Ντεμίρσπορ-Αντάλιασπορ, η οικοδέσποινα θα ψάξει τη νίκη για να πλησιάσει τη δεύτερη θέση, ενώ η Αντάλιασπορ ώστε να απομακρυνθεί κι άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Για την ολλανδική Eredivisie κονταροχτυπιούνται Βααλβάικ-Τβέντε, προερχόμενες από ανεπιτυχή αποτελέσματα. Κάτι που ισχύει και στο Μπέερσοτ-Σαρλερουά της βελγικής Pro League, με την Μπέερσοτ να παίζει μια από τις τελευταίες… ζαριές επιβίωσης και τη Σαρλερουά να επιθυμεί την εδραίωσή της στην οκτάδα.

19:00   Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ                              Α’ Κατηγορία Κύπρου

19:00   Πάφος-Άρης Λεμεσού                       Α’ Κατηγορία Κύπρου

19:00   Άδανα Ντεμίρσπορ-Αντάλιασπορ     Super Lig Τουρκίας

19:00   Τραμπζονσπόρ-Καϊσέρισπορ             Super Lig Τουρκίας

19:30   Αννόβερο-Χόλσταϊν Κίελ                  2.Bundesliga Γερμανίας

19:30   Πάντερμπορν-Άουε                           2.Bundesliga Γερμανίας

19:45   Μίλαν-Ουντινέζε                                Serie A Ιταλίας

21:00   Βααλβάικ-Τβέντε                               Eredivisie Ολλανδίας

21:30   Χόφενχαϊμ-Στουτγάρδη                     Bundesliga Γερμανίας

21:45   Μπέερσοτ-Σαρλερουά                       Pro League Βελγίου