Ρόμα-Σπέτσια, αφύπνιση και εντός συνόρων

Reading time3 λ

Πληρέστατη σε επιλογές για live στοίχημα είναι η αναμέτρηση της Ρόμα με τη Σπέτσια.

Το ποδοσφαιρικό ταξίδι συνεχίζεται δίχως διακοπή και στην εκκίνηση της καινούριας εβδομάδας, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Το παζλ της 17ης αγωνιστικής της ιταλικής Serie A συμπληρώνεται στις 21:45 με τον αγώνα Ρόμα-Σπέτσια, που παρουσιάζει σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Μετά τη σπουδαία νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και την πρωτιά στον όμιλο του UEFA Europa Conference League, η Ρόμα θα προσπαθήσει να αφυπνιστεί και εντός των συνόρων, όπου μετρά δύο σερί ήττες, ώστε να μην χάσει ολοκληρωτικά το… τρένο της τετράδας. Η Σπέτσια, βέβαια, δεν θα καμφθεί εύκολα. Μπορεί να μην έχει νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, αλλά πήρε βαθμό από τη Σασουόλο και διατηρείται εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Στην τουρκική Super Lig συναντάμε δύο κρίσιμα ματς. Αρχή από το Σίβασπορ-Γαλατάσαραϊ, όπου η Γαλατάσαραϊ ψάχνει την επιστροφή στις επιτυχίες και στο πρωτάθλημα, έπειτα από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο του UEFA Europa League, χάρη στην ισοπαλία με τη Λάτσιο. Η Σίβασπορ, όμως, βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο και είναι σκληρό καρύδι στην έδρα της. Ακολουθεί το Γκαζιαντέπ-Φενέρμπαχτσε. Με όπλο την αήττητη έδρα της η οικοδέσποινα παραμένει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, την στιγμή που η Φενέρμπαχτσε των πολλών μεταπτώσεων, θέλει να μην ανοίξει κι άλλο η ψαλίδα από την πρωτοπόρο Τραμπζονσπόρ.

Η μάχη Σότσι-Σπαρτάκ Μόσχας κλείνει την αυλαία της 18ης ημέρας της ρωσικής Premier League. Με τον αέρα της πρόκρισης στους 16 του UEFA Europa League η Σπαρτάκ Μόσχας, θα επιχειρήσει να μειώσει την απόσταση από την τετράδα, στην οποία βρίσκεται η ντεφορμέ Σότσι.

Στην κυπριακή Α’ Κατηγορία, έχουμε τη μάχη Ομόνοια-ΑΕΚ Λάρνακας. Η πρωταθλήτρια Ομόνοια ολοκλήρωσε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της και τώρα επικεντρώνεται στην επιστροφή στη μάχη της κορυφής, που βρίσκεται 12 βαθμούς μακριά. Η ΑΕΚ Λάρνακας, όμως, πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και απέχει μια ανάσα από το ρετιρέ. Σημαντικό και το Ανόρθωση-Δόξα Κατωκοπιάς. Οι γηπεδούχοι αποχώρησαν με ψηλά το κεφάλι από το UEFA Europa Conference League θα επιχειρήσουν να διακόψουν την κακοδαιμονία των τελευταίων αγωνιστικών για να μπουν στην εξάδα κόντρα στην απρόβλεπτη Δόξα Κατωκοπιάς.

17:00   Σίβασπορ-Γαλατάσαραϊ                                      Super Lig Τουρκίας

18:00   Ομόνοια Λευκωσίας-ΑΕΚ Λάρνακας                Α’ Κατηγορία Κύπρου

18:00   Σότσι-Σπαρτάκ Μόσχας                                      Premier League Ρωσίας

19:00   Ανόρθωση-Δόξα Κατωκοπιάς                            Α’ Κατηγορία Κύπρου

19:30   Γκαζιαντέπ-Φενέρμπαχτσε                                 Super Lig Τουρκίας

21:45   Ρόμα-Σπέτσια                                                     Serie A Ιταλίας