Σαλερνιτάνα-Ίντερ, μακριά απ’ την παγίδα

Reading time3 λ

Η σύγκρουση της ουραγού Σαλερνιτάνα με την πρωτοπόρο Ίντερ δίνει ξεχωριστό χρώμα στο κουπόνι.

Με τέρμα τα γκάζια συνεχίζεται η δράση στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Στην ιταλική Serie A θα στραφούν απόψε τα βλέμματα και ειδικά στην αναμέτρηση Σαλερνιτάνα-Ίντερ, που είναι προγραμματισμένη για τις 21:45 και αφορά τα δύο άκρα της βαθμολογίας.

Η πρωταθλήτρια Ίντερ πάτησε στην κορυφή την προηγούμενη εβδομάδα χάρη στην επικράτηση επί της Κάλιαρι και έχει σκοπό να αποφύγει την παγίδα που της έχει στήσει η Σαλερνιτάνα. Άλλωστε, η ουραγός του πρωταθλήματος δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχοντας πάρει μόλις έναν βαθμό στις επτά τελευταίες αγωνιστικές, ενώ μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε και από το Coppa Italia, χάνοντας από την Τζένοα.

Η 18η αγωνιστική ξεκινά νωρίτερα με το σημαντικό ματς Λάτσιο-Τζένοα. Η ασταθής Λάτσιο, που γνώρισε την ήττα από τη Σασουόλο, θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες, ώστε να μην… εκτροχιαστούν οριστικά οι ευρωπαϊκές φιλοδοξίες της. Η Τζένοα, με τη σειρά της, ψάχνει την έξοδο από την επικίνδυνη ζώνη, έπειτα από την παρθενική νίκη της στην εποχή Αντρέι Σεφτσένκο, αυτή επί της Σαλερνιτάνα στο Κύπελλο.

Στην πορτογαλική Primeira Liga, η εκκίνηση της 15ης αγωνιστικής γίνεται με το ματς Σάντα Κλάρα-Βιτόρια Γκιμαράες. Με αντίθετη ψυχολογία οι δύο ομάδες, αφού η Σάντα Κλάρα υπέστη βαριά εκτός έδρας ήττα από τη Μαρίτιμο και βρίσκεται στη ζώνη των μπαράζ, ενώ η Βιτόρια Γκιμαράες συνέτριψε την Τοντέλα και κυνηγά την πένταδα.

Διαφορά φόρμας υπάρχει και στην αναμέτρηση Σερένγκ-Κορτράικ για τη βελγική Pro League. Η οικοδέσποινα υπέστη κόντρα στη Σερκλ Μπριζ την τρίτη διαδοχική ήττα της στο πρωτάθλημα και φλερτάρει με την επικίνδυνη ζώνη, την στιγμή που η Κορτράικ κέρδισε στην Οστάνδη και βρίσκεται στην οκτάδα.

Με τη μάχη επιβίωσης Γκιρεσούνσπορ-Αλτάι ξεκινά η 17η αγωνιστική της τουρκικής Super Lig. Μόλις ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες, που βρίσκονται ακριβώς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Προέρχονται αμφότερες από ήττες, η Γκιρεσούνσπορ από την Άδανα Ντεμίρσπορ και η Αλτάι από τη Χατάισπορ.

19:00   Γκιρεσούνσπορ-Αλτάι                            Super Lig Τουρκίας

19:30   Λάτσιο-Τζένοα                                       Serie A Ιταλίας

21:00   Σάντα Κλάρα-Βιτόρια Γκιμαράες           Primeira Liga Πορτογαλίας

21:45   Σερένγκ-Κορτράικ                                  Pro A Βελγίου

21:45   Σαλερνιτάνα-Ίντερ                                  Serie A Ιταλίας