Σαλερνιτάνα-Σπέτσια, διαφορά φόρμας

Reading time2 λ

Κρίσιμο το παιχνίδι της Σαλερνιτάνα με την Σπέτσια και, φυσικά, με πληθώρα ευκαιριών για ποντάρισμα.

Μια εβδομάδα που είναι γεμάτη δράση είναι η νέα, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Η ολοκλήρωση της 24ης αγωνιστικής της ιταλικής Serie A θα βρεθεί σε πρώτο πλάνο, με τον αγώνα Σαλερνιτάνα-Σπέτσια, που θα ξεκινήσει στις 21:45, να μοιάζει καθοριστικός για τη μάχη της παραμονής.

Η ουραγός Σαλερνιτάνα έχασε εύκολα από τη Νάπολι στο τελευταίο ματς της και προχώρησε σε σημαντικές προσθήκες στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Θέλει το τρίποντο με το οποίο θα αναθερμάνει τις ελπίδες της για την παραμονή. Την ίδια στιγμή, η Σπέτσια θέλει να διευρύνει το σερί τριών νικών, με τελευταία εκείνη επί της Σαμπντόρια, ώστε να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Στην πορτογαλική Primeira Liga, η συνάντηση Τοντέλα-Μπενφίκα κεντρίζει τα βλέμματα. Ειδικά από την στιγμή που η Μπενφίκα έχασε και από τη Ζιλ Βισέντε και πλέον δεν έχει το παραμικρό περιθώριο απωλειών, αν θέλει να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση. Μόνο που η Τοντέλα είναι απρόβλεπτη και το απέδειξε με το διπλό επί της Πορτιμονένσε.

Δύο ματς υπάρχουν και στην Α’ Κατηγορία Κύπρου. Στο επίκεντρο το Δόξα Κατωκοπιάς-Απόλλων Λεμεσού, όπου ο πρωτοπόρος Απόλλων Λεμεσού προσδοκά τη νίκη με την οποία θα διατηρήσει τη διαφορά από τους διώκτες του. Με την ώθηση που του δίνουν οι τέσσερις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με τελευταία αυτή επί του Ολυμπιακού Λευκωσίας, μοιάζει να έχει προβάδισμα έναντι της Δόξας Κατωκοπιάς, που είναι αξιόμαχη, αλλά δεν έχει κερδίσει στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις. Σημαντικό και το Ομόνοια-Εθνικός Άχνας, αφού η Ομόνοια, η οποία βρίσκεται σε θετικό αγωνιστικό μονοπάτι, θέλει να σταθεροποιηθεί στην εξάδα κόντρα στον ουραγό Εθνικό Άχνας.

18:00   Ομόνοια-Εθνικός Άχνας                                Α’ Κατηγορία Κύπρου

19:00   Δόξα Κατωκοπιάς-Απόλλων Λεμεσού         Α’ Κατηγορία Κύπρου

21:00   Τοντέλα-Μπενφίκα                                        Primeira Liga Πορτογαλίας

21:45   Σαλερνιτάνα-Σπέτσια                                     Serie A Ιταλίας