Σπέτσια-Φιορεντίνα, σε θετικό μονοπάτι

Reading time2 λ

Η καλή κατάσταση της Σπέτσια και της Φιορεντίνα, δημιουργεί προϋποθέσεις για ποντάρισμα.

Μια εβδομάδα με έντονη ποδοσφαιρική λάμψη είναι αυτή που ξεκινά, το σημερινό ορεκτικό είναι εξαιρετικό και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Το φινάλε της 25ης αγωνιστικής της ιταλικής Serie A περιλαμβάνει την αναμέτρηση Σπέτσια-Φιορεντίνα, που θα ξεκινήσει στις 21:45, με τις δύο ομάδες να μοιάζουν κεφάτες αγωνιστικά.

Ακόμα έναν πόντο έβαλε στο σακούλι της η Σπέτσια, αφού απέσπασε ισοπαλία από τη Σαλερνιτάνα. Έφτασε τους τέσσερις διαδοχικούς αγώνες δίχως ήττα, πλέον απέχει οκτώ βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την παραμονή. Η Φιορεντίνα, με τη σειρά της, προέρχεται από την τεράστια νίκη επί της Αταλάντα στο Μπέργκαμο, με την οποία προκρίθηκε στην τετράδα του Coppa Italia και προσδοκά την επιστροφή στις επιτυχίες και στο πρωτάθλημα, ώστε να παραμείνει στη διεκδίκηση μιας θέσης στην Ευρώπη.

Η 23η αγωνιστική της Super League ολοκληρώνεται με τον συναρπαστικό αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης. Το τρίποντο με το οποίο θα βρεθεί «αγκαλιά» με το εισιτήριο για τα πλέι-οφ κυνηγά ο ΠΑΣ Γιάννινα, που πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Παναιτωλικού. Μονόδρομος για τον Άρη είναι οι τρεις βαθμοί, έπειτα από την απρόσμενη ήττα από τον Βόλο, αν θέλει να βρεθεί στην εξάδα, ενώ αναζητά και… εκδίκηση για τη συντριβή με 5-0 μέσα στη Θεσσαλονίκη στον πρώτο γύρο.

Δύο κρίσιμα ματς συναντάμε και στην Α’ Κατηγορία Κύπρου. Μάχη θα γίνει στο ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ Λάρνακας, ειδικά από την στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ είναι «φουριόζος», κέρδισε την ΠΑΕΕΚ και πλέον μπορεί να πατήσει στη δεύτερη θέση. Στον αντίποδα, η δεύτερη ΑΕΚ Λάρνακας, θέλει να «σβήσει» το σερί έξι σερί ισοπαλιών, ώστε να μείνει «ζωντανή» στη μάχη του τίτλου. Στο Ανόρθωση-Ολυμπιακός Λευκωσίας, η οικοδέσποινα θέλει να χτίσει πάνω στην επιτυχία επί του Άρη Λεμεσού για να μην κινδυνεύσει η παρουσία της στην εξάδα. Όσο για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, επιδιώκει να δώσει τέλος στην «κακοδαιμονία», που τον θέλει χωρίς νίκη από τις 20 Νοεμβρίου.

18:00   Ανόρθωση-Ολυμπιακός Λευκωσίας                  Α’ Κατηγορία Κύπρου

19:30   ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης                                           Super League

20:15   ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ Λάρνακας                                  Α’ Κατηγορία Κύπρου

21:45   Σπέτσια-Φιορεντίνα                                            Serie A Ιταλίας