Τορίνο-Τζένοα, σε αναζήτηση ανάκαμψης

Reading time3 λ

Την επιστροφή στις επιτυχίες ψάχνουν Τορίνο και Τζένοα, σε ματς με πληθώρα επιλογών για ποντάρισμα.

Ένα τριήμερο γεμάτο θέαμα μας πρόσφεραν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά εξίσου συναρπαστικό είναι το πρόγραμμα των μεγάλων πρωταθλημάτων και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Η ένατη αγωνιστική της ιταλικής Serie A ανοίγει απόψε στις 19:00 τις πύλες της με το ματς Τορίνο-Τζένοα να αποτελεί πόλο έλξης.

Η Τορίνο μπορεί να ήταν μαχητική, αλλά έφυγε με άδεια χέρια από τη Νάπολι. Πλέον συμπλήρωσε τέσσερις αγώνες δίχως νίκη και αναζητεί την επιστροφή στις επιτυχίες. Η Τζένοα έχει καλύτερη ψυχολογία, αφού διέσωσε την ισοπαλία κόντρα στη Σασουόλο, πραγματοποιώντας μια σπουδαία επιστροφή. Ωστόσο, δεν έχει πανηγυρίσει τρίποντο στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, ενώ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την Τορίνο εδώ και μια τετραετία, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Ακολουθεί στις 21:45 η μονομαχία Σαμπντόρια-Σπέτσια. Κρίσιμο το ματς για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ηττήθηκαν στο Κάλιαρι, με συνέπεια να φλερτάρουν με την επικίνδυνη ζώνη, αφού δεν έχουν νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς. Χώρια ότι η Σπέτσια μάχεται για την παραμονή της και ξεπέρασε στη βαθμολογία τους Μπλουτσερκιάτι έπειτα από την σπουδαία επιτυχία επί της Σαλερνιτάνα την προηγούμενη εβδομάδα.

Σέντρα έχουμε σήμερα και στη 10η ημέρα της τουρκικής Super Lig με την αναμέτρηση Γενί Μαλάτιασπορ-Αλτάι στις 20:00. Η αλλαγή προπονητή με την πρόσληψη του Μάριους Σουμούντικα, άλλαξε την ψυχολογία της Γενί Μαλάτιασπορ, που κέρδισε εκτός έδρας την Άδανα Ντεμίρσπορ και ψάχνει ανάλογη συνέχεια. Αντίθετα, η Αλτάι έχασε στο σπίτι της από την Φατίχ Καραγκιουμρούκ και μοιάζει να μην πατά καλά.

Στην ολλανδική Eredivisie, έχει μεγάλο ενδιαφέρον το Βίλεμ-Φορτούνα Σιτάρντ. Η Βίλεμ μπορεί να συμβιβάστηκε με την ισοπαλία κόντρα στην Τβέντε και να μοιάζει σε μια μικρή κάμψη, αλλά συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις. Η Φορτούνα Σιτάρντ, πάντως, γύρισε στις νίκες απέναντι στην Καμπούρ και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Όμως, έχει 25 ολόκληρα χρόνια να κερδίσει στο Τίλμπουργκ.

Η έβδομη αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας Κύπρου ξεκινά με το παιχνίδι Ολυμπιακός Λευκωσίας-Δόξα Κατωκοπιάς. Δύο βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας να προέρχεται από ισοπαλία στην Πάφο, τη στιγμή που η Δόξα Κατωκοπιάς ηττήθηκε στην έδρα της από τον Άρη Λεμεσού. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν έχουν χάσει στη Λευκωσία εδώ και μια δεκαετία. Στη δανέζικη Superliga παίζουν Βέιλε-Νόρντζελαντ με στόχο την αγωνιστική… αναγέννηση. Η ουραγός Βέιλε ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη, αφού έπεσε θύμα ανατροπής απέναντι στην πρωταθλήτρια Μπρόντμπι, τη στιγμή που η Νόρντζελαντ «ξόδεψε» προβάδισμα δύο τερμάτων κόντρα στη Μίντιλαντ, περιορίστηκε στην ισοπαλία κι έφτασε τους έξι αγώνες δίχως νίκη στο πρωτάθλημα.

19:00   Τορίνο-Τζένοα                                                  Serie A Ιταλίας

19:00   Ολυμπιακός Λευκωσίας-Δόξα Κατωκοπιάς    Α’ Κατηγορία Κύπρου

20:00   Βέιλε-Νόρντζελαντ                                          Superliga Δανίας

20:00   Γενί Μαλάτιασπορ-Αλτάι                                 Super Lig Τουρκίας

21:00   Βίλεμ-Φορτούνα Σιτάρντ                                 Eredivisie Ολλανδίας

21:45   Σαμπντόρια-Σπέτσια                                         Serie A Ιταλίας