Αταλάντα-Κόμο (23/09/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Αταλάντα – Κόμο σε συναρπαστική αναμέτρηση για τη Serie A με ασυναγώνιστες ευκαιρίες για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές.

Στο «Gewiss Stadium» η Αταλάντα υποδέχεται την Κόμο (23/09/2024, 21:45) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Serie A. Η Αταλάντα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, καθώς έδειξε στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της να πατάει δυνατά στα πόδια της. Είναι μια φιλόδοξη ομάδα με υψηλούς στόχους. Η Κόμο, πάλι, ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα Ιταλίας 2024/25.

Για το Αταλάντα – Κόμο οι αποδόσεις εμφανίζουν σε πρώτο πλάνο τη γηπεδούχο για να πάρει τη νίκη. Συγκεκριμένα, ο άσος της Αταλάντα προσφέρεται στο 1,44** και το διπλό της Κόμο φτάνει στο 6,88** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ’ ένα αθλητικό event.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΚΟΜΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ενόψει της δυνατής αναμέτρησης Αταλάντα – Κόμο τα προγνωστικά παρουσιάζουν ισχυρό φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Η Αταλάντα πάει στο ματς έχοντας στο πλευρό της τα στατιστικά και την παράδοση στο πρωτάθλημα Ιταλίας. Η Αταλάντα έπειτα από 4 αγωνιστικές έχει 2-0-2 με 8-8 γκολ (1-0-0, 3-2 γκολ – εντός έδρας) και η Κόμο 0-2-2 με 3-7 γκολ (0-1-2, 1-5 γκολ – εκτός έδρας).

Τι κρατάμε από την προϊστορία του Αταλάντα – Κόμο;

  • Η Αταλάντα είναι αήττητη στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις της κόντρα στην Κόμο. Σε αυτά τα ματς έχει 3 νίκες και μια ισοπαλία.
  • Σε 3 από τις 4 προηγούμενες συναντήσεις τους, σημειώθηκαν Over 2,5 γκολ αποτελέσματα.
  • Επίσης στις 3 από τις 4 προηγούμενες φορές που αναμετρήθηκαν καταγράφηκαν goal/goal αποτελέσματα.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα ποδόσφαιρο στο live σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Στο προσκήνιο βρίσκονται και οι Ενισχυμένες Αποδόσεις. Πιο αναλυτικά, στο Αταλάντα – Κόμο ο συνδυασμός του άσου με το goal/goal φτάνει στο 3,20** (από 3,00).

Η Αταλάντα προέρχεται από ισοπαλία 0-0 εντός έδρας με την Άρσεναλ για την πρώτη αγωνιστική του League Phase του Champions League. Μετράει δύο συνεχόμενα ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις μιας και πριν από το παιχνίδι με τους κανονιέρηδες επικράτησε με 3-2 της Φιορεντίνα εντός έδρας. Δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και νιώθει έτοιμη να κυνηγήσει μεγάλους στόχους και αυτή τη σεζόν.

Η νεοφώτιστη Κόμο την προηγούμενη αγωνιστική έφερε 2-2 με την Μπολόνια κι έδειξε αρκετά καλά στοιχεία. Πάνω σ’ εκείνη την εμφάνιση θέλει να πατήσει προκειμένου να κάνει το επόμενο βήμα και να διεκδικήσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα Ιταλίας. Εξάλλου, η αποστολή της είναι να παραμείνει στην κατηγορία οπότε κάθε παιχνίδι της έχει μεγάλη σημασία μιας και η προσπάθειά της δεν είναι καθόλου εύκολη.

Στη Serie A υπάρχουν άκρως ελκυστικές αποδόσεις, που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Το πρωτάθλημα Ιταλίας είναι συναρπαστικό με πολύ δυνατές αναμετρήσεις, πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις σε κάθε αγωνιστική. Στο Αταλάντα – Κόμο παρουσιάζεται φαβορί και η επιλογή του ημίχρονο/τελικό: 1/1 δίνεται στο 2,15** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΚΟΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του συναρπαστικού ματς Αταλάντα – Κόμο το στοίχημα έχει διαφορετική βάση για τις δύο ομάδες. Η Αταλάντα θα επιδιώξει να επιβάλει το δικό της νόμο και να κυριαρχήσει στο γήπεδο, ενώ η Κόμο θα αναζητήσει αποτελεσματικότητα και στις δύο περιοχές προκειμένου να πάρει κάτι θετικό.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΜΟ

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα παρακολουθήσουμε στο Αταλάντα εναντίον Κόμο, να αναφέρουμε ότι η Αταλάντα δεν έχει στο φουλ τους αμυντικούς Τολόι, Σκαλβίνι, Γκόντφρι και τον στράικερ Σκαμάκα, ενώ η Κόμο δεν έχει στο απόλυτο τους αμυντικούς Ντοσένα, Βαράν, Μπάρμπα και τον μέσο Κονέ. 

Πιθανή ενδεκάδα Αταλάντα (3-4-2-1): Καρνεσέκι – Κοσουνού, Χιέν, Ντε Ρον – Μπελανόβα, Πάσαλιτς, Έντερσον, Ρουτζέρι – Ντε Κέτελαρ, Λούκμαν – Ρετέγι.

Πιθανή ενδεκάδα Κόμο (4-2-3-1): Άουντερο – Ιοβίνε, Γκολαντίγκα, Κεμπφ, Μορένο – Σέρτζι Ρομπέρτο, Περόνε – Στρεφέτσα, Πας, Φαντέρα – Κουτρόνε.

Serie A

5η αγωνιστική

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ