Αταλάντα-Ρόμα, δύο διαφορετικές σχολές

Reading time2 λ

Εντυπωσιακές προσφορές για live στοίχημα συνοδεύουν την αναμέτρηση Αταλάντα-Ρόμα

Απόψε στις 21:45 ολοκληρώνεται η αγωνιστική της Serie A με ένα πολύ σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι, το Αταλάντα-Ρόμα. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Πέραν του έντονου βαθμολογικού ενδιαφέροντος, η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει την ιδιαιτερότητα πώς συγκρούονται δύο διαφορετικές ποδοσφαιρικές σχολές. Από τη μία έχουμε την Αταλάντα του Γκασπερίνι, ενός προπονητή που του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, δίνοντας δευτερεύουσα σημασία στην άμυνα. Από την άλλη, η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο, ενός τεχνικού που φημίζεται για την προσήλωση του στην αμυντική λειτουργία.

Η Αταλάντα μετά την επιστροφή των βαθμών στη Γιουβέντους βρέθηκε ξαφνικά εκ νέου στην έβδομη θέση, η οποία δεν εξασφαλίζει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Βρίσκεται, ωστόσο, στο -2 από την Ίντερ, που είναι στην έκτη και τελευταία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, πριν την διεξαγωγή αυτής της αγωνιστικής. Η Ρόμα είναι στο +7 από την Αταλάντα, στην τέταρτη και τελευταία θέση που οδηγεί στο επόμενο Champions League, αλλά μόλις στο +3 από την πέμπτη Μίλαν. Βέβαια, η Ρόμα έχει και την «καβάτζα» του Europa League, το οποίο αν κατακτήσει, θα συμμετάσχει στο επόμενο Champions League, ανεξαρτήτως θέσης της στο πρωτάθλημα.

Με βάση τα παραπάνω καταλαβαίνει κάποιος πόσο σημαντικό είναι το σημερινό παιχνίδι. Μπορεί να θεωρείται φαβορί για τη νίκη η Αταλάντα, αλλά η απόδοση του άσου, στο 2,32* στην πλατφόρμα της Betsson, δείχνει πώς αναμένεται μία αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση.

ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟ «WEMBLEY»

Στις 22:00 θα διεξαχθεί το Λούτον-Μίντλεσμπρο για την Championship, μία αναμέτρηση δύο ομάδων που διεκδικούν την επιστροφή τους στην κορυφαία αγγλική κατηγορία. Κάτι που για τη Λούτον θα συμβεί μετά από πάρα πολλά χρόνια, με τη Μίντλεσμπρο να έχει παρουσία πιο πρόσφατα στην Premier League. Πάντως, αν όλα εξελιχθούν ομαλά και χωρίς εκπλήξεις, το πιθανότερο είναι πώς αυτές οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το τελευταίο εισιτήριο για την επόμενη Premier League στον τελικό των play offs στο «Wembley».

Σήμερα γίνεται και το Μπορντό-Γκρενόμπλ για τη Ligue 2, εκεί που η Μπορντό θέλει μόνο νίκη, ώστε να προσπεράσει τη Μετς και να ανέβει πάλι στη δεύτερη θέση που εξασφαλίζει την άνοδο και την επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία, μετά τον περσινό της υποβιβασμό.

21:45     Αταλάντα-Ρόμα               Serie A

21:45     Μπορντό-Γκρενόμπλ    Ligue 2

22:00     Λούτον-Μίντλεσμπρο   Championship

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |