Μπολόνια-Σαμπντόρια, έχουν άγχος

Reading time2 λ

Εντυπωσιακές προσφορές για live στοίχημα μας περιμένουν στο ματς της Μπολόνια με τη Σαμπντόρια.

Μια εβδομάδα που όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στις μάχες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων είναι αυτή που έχουμε μπροστά μας. Στην εκκίνησή της, όμως, υπάρχει δράση στις σε πολλές λίγκες, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Στην ιταλική Serie A, το φινάλε της 32ης αγωνιστικής περιλαμβάνει το ματς Μπολόνια-Σαμπντόρια, που αρχίζει στις 21:45, με τις δύο ομάδες να έχουν βαθμολογικό άγχος.

Η Μπολόνια μπορεί να βρίσκεται 12 ολόκληρους βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη χάρη στην ισοπαλία που απέσπασε από την πρωτοπόρο Μίλαν. Ωστόσο, αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Την ίδια στιγμή, η Σαμπντόρια, η οποία έχασε από τη Ρόμα, απέχει μόλις επτά πόντους από τη «γραμμή» του υποβιβασμού, έχοντας πανηγυρίσει μόλις ένα τρίποντο στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις. Χώρια ότι δεν την ευνοεί το παρελθόν, αφού πέρασαν 16 χρόνια από την τελευταία νίκη της στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα».

ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ

Με την κόντρα των φορμαρισμένων, Αντάλιασπορ-Χατάισπορ ολοκληρώνεται η 32η ημέρα της τουρκικής Super Lig. Τέσσερις σερί νίκες και συνολικά εννέα αγώνες δίχως νίκη μετρά η Αντάλιασπορ που… τρέχει να προλάβει τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, κάτι που ισχύει και για τη Χατάισπορ, η οποία έχει συμπληρώσει πέντε ματς δίχως ήττα. Στα πλέι-άουτ της δανέζικης Superliga αναμετρώνται Βέιλε-Βίμποργκ. Η οικοδέσποινα ψάχνει το δεύτερο τρίποντο στη διαδικασία για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, να ανοίξει λογαριασμό θα επιδιώξει η Βέιλε, ώστε να παραμείνει πρώτη.

Με… τελικό παραμονής φαντάζει ο αγώνας ΠΑΕΕΚ-Δόξα Κατωκοπιάς στα πλέι-άουτ της κυπριακής Α’ Κατηγορίας. Ειδικά για την ουραγό ΠΑΕΕΚ που έχει χάσει και τα τέσσερα ματς στη διαδικασία και αν δε νικήσει, θα αποχαιρετήσει ουσιαστικά τα σαλόνια. Αντίθετα, η Δόξα Κατωκοπιάς, παρότι δεν έχει ακόμα κερδίσει στα πλέι-άουτ, έχει ευκαιρία να κάνει άλμα σωτηρίας. Η δεύτερη στροφή της σουηδικής Allsvenskan κλείνει με τους αγώνες Μάλμε-Έλφσμποργκ και Βάρναμο-Σίριους. Δεσπόζει η πρώτη μονομαχία, με την πρωταθλήτρια να στοχεύει στον διπλασιασμό των επιτυχιών της και η Έλφσμποργκ στην παρθενική επιτυχία της.

19:00   ΠΑΕΕΚ-Δόξα Κατωκοπιάς          Α’ Κατηγορία Κύπρου

20:00   Βέιλε-Βίμποργκ                            Superliga Δανίας

20:00   Βάρναμο-Σίριους                           Allsvenskan Σουηδίας

20:10   Μάλμε-Έλφσμποργκ                     Allsvenskan Σουηδίας

20:30   Αντάλιασπορ-Χατάισπορ              Super Lig Τουρκίας

21:45   Μπολόνια-Σαμπντόρια                  Serie A Ιταλίας