Φιορεντίνα-Λάτσιο, ενδιαφέρουσα κόντρα

Reading time3 λ

Αξιόλογες επιλογές για live στοίχημα μας περιμένουν στην αναμέτρηση της Φιορεντίνα με τη Λάτσιο.

Συναρπαστική είναι η εβδομάδα που ξεκινά σήμερα σε όλα τα «μέτωπα» στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Η ένατη αγωνιστική της ιταλικής Serie A ολοκληρώνεται σήμερα στις 21:45 με τη μονομαχία Φιορεντίνα-Λάτσιο, η οποία μοιάζει άκρως ενδιαφέρουσα, τόσο από βαθμολογικής, όσο και από αγωνιστικής πλευράς.

«Ψήλωσε» η Φιορεντίνα χάρη στην ευρεία νίκη της επί της Χαρτς στο Εδιμβούργο στο πλαίσιο του UEFA Europa Conference League κι ευελπιστεί να σταθεροποιήσει την πορεία της και στο πρωτάθλημα, όπου έχει κατρακυλήσει στην ένατη θέση της. Όπλο της το αήττητο –ως τώρα- «Αρτέμιο Φράνκι». Απέναντί της, όμως, έχει μια Λάτσιο φορμαρισμένη. Μπορεί να περιορίστηκε στην ισοπαλία με την Στουρμ Γκρατς στο UEFA Europa League, αλλά στο Καμπιονάτο μετρά δύο σερί νίκες κόντρα σε Κρεμονέζε και Σπέτσια με συνολικό σκορ 7-0. Χώρια ότι έχει κερδίσει και τα δύο τελευταία παιχνίδια με τη Φιορεντίνα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΑΤΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ

Η αυλαία της ένατης ημέρας της τουρκικής Super Lig πέφτει με σημαντικά ματς. Ξεχωρίζει το Τραμπζονσπόρ-Κασίμπασα. «Πληγωμένη» μετά την ήττα από τη Μονακό στο UEFA Europa League, η πρωταθλήτρια Τραμπζονσπόρ, ψάχνει την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, που θα τη διατηρήσει σε τροχιά κορυφής. Η Κασίμπασα, όμως, είναι βελτιωμένη κι εξίσου έχει να επιδείξει διαδοχικές επιτυχίες. Την ίδια ώρα κοντράρονται Μπασάκσεχιρ-Σίβασπορ. Αμφότερες δεν τα κατάφεραν καλά στο UEFA Europa Conference League. Η Μπασάκσεχιρ «κόλλησε» στη Λετονία απέναντι στη Ρίγας Σκόλας, ενώ η Σίβασπορ υπέστη εντός έδρας… σοκ από την Μπαλκάνι. Η οικοδέσποινα ψάχνει τη νίκη για να παραμείνει πρώτη, η φιλοξενούμενη για να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα έχουν ζωηρό ενδιαφέρον. Στη δανέζικη Superliga κοντράρονται Χόρσενς-Άαλμποργκ, δίχως να φημίζονται για τη συνέπειά τους. Το ματς Χάμαρμπι-Βάρμπεργκ κυριαρχεί στη σουηδική Allsvenskan. Μονόδρομος η νίκη για την Χάμαρμπι, αν θέλει να διατηρήσει τις –λίγες- ελπίδες της για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ η Βάρμπεγκ με τρίποντο θα κάνει άλμα παραμονής. Στο Νόρκεπινγκ-Μιάλμπι, η φιλοξενούμενη έχει ανάγκη τους βαθμούς για να ξεφύγει οριστικά από τον κίνδυνο. Όσο για τη φινλανδική Veikkausliga, έχουμε τη συνάντηση Σεϊναγιόεν-Χόνκα. Η γηπεδούχος ψάχνει το καλύτερο πλασάρισμα, ενώ η Χόνκα θέλει να «αγκαλιάσει» την ευρωπαϊκή έξοδο.

18:00   Σεϊναγιόεν-Χόνκα                                          Veikkausliga Φινλανδίας

20:00   Χόρσενς-Άαλμποργκ                                     Superliga Δανίας

20:00   Νόρκεπινγκ-Μιάλμπι                                    Allsvenskan Σουηδίας

20:00   Μπασάκσεχιρ-Σίβασπορ                               Super Lig Τουρκίας

20:00   Τραμπζονσπόρ-Κασίμπασα                          Super Lig Τουρκίας

20:10   Χάμαρμπι-Βάρμπεργκ                                  Allsvenskan Σουηδίας

21:45   Φιορεντίνα-Λάτσιο                                        Serie A Ιταλίας