Game Time: Αντιθέσεις στο Έμπολι-Τζένοα

Reading time3 λ

Ενδιαφέρουσες πτυχές και πολλές προσφορές για στοίχημα υπάρχουν στο ματς της Έμπολι με την Τζένοα.

18:00   Απόλλων Λεμεσού-Δόξα Κατωκοπιάς      Α’ Κατηγορία Κύπρου

Ο Απόλλων Λεμεσού πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού Λευκωσίας (2-0) και παραμένει σε απόσταση βολής από την κορυφή. Φαίνεται να έχει ανακάμψει, αφού μετρά 2 σερί επιτυχίες, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του, ενώ διαθέτει δυναμική στην έδρα του, με 3 νίκες και 1 ήττα.

Η Δόξα Κατωκοπιάς απώλεσε στο… παρά ένα τη νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ (2-2). Αν και αξιόμαχη, παραμένει στην προτελευταία θέση, αφού δεν έχει πανηγυρίσει νίκη εδώ και 6 αγωνιστικές, ενώ μετρά μόλις 2 βαθμούς στις 4 εξόδους της. Επιπλέον, έχει 13 χρόνια να νικήσει τον Απόλλωνα Λεμεσού, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

19:00   Σλάβεν Μπέλουπο-Γκόριτσα                      1.HNL Κροατίας

Η Σλάβεν Μπέλουπο πανηγύρισε μια τεράστια νίκη επί της Χάιντουκ (3-2) και ξέφυγε από τον «βυθό». Η συγκυρία μοιάζει ευνοϊκή, αφού είναι αήττητη στα 3 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων. Εξακολουθεί, όμως, να διατηρεί τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Η Γκόριτσα υπέκυψε στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ (0-2) κι αποχαιρέτησε ένα αήττητο σερί 4 αγώνων. Είναι γεγονός ότι εμφανίζει ζητήματα αποτελεσματικότητας εσχάτως, αλλά έχει ηττηθεί μόλις σε 1 από τις 4 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της, ενώ δεν έχει χάσει στις 3 τελευταίες επισκέψεις της στην Κοπρίβνιτσα.

20:00   Βίμποργκ-Νόρντζελαντ                               Superliga Δανίας

Η Βίμποργκ ηττήθηκε στην έδρα της από την Μπρόντμπι (0-1) κι απώλεσε ένα αήττητο σερί 5 αγώνων. Εξακολουθεί να… πληγώνεται από την έδρα της, όπου μετρά 4 διαδοχικά ματς δίχως νίκη, ενώ συνολικά έχει κερδίσει μόλις 1 από τα 6 ματς στο σπίτι της.

Η Νόρντζελαντ έχασε από την Άαλμποργκ (0-2) και παραμένει σε κρίση. Χωρίς νίκη στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις όλων των διοργανώσεων, έχει να πανηγυρίσει τρίποντο από τις 23 Αυγούστου, αλλά δεν έχει ηττηθεί στο Βίμποργκ εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια.

21:45   Λέουβεν-Οστάνδη                                        Pro League Βελγίου

Η Λέουβεν είδε τη νίκη κόντρα στην Άντερλεχτ να της… γλιστρά στις καθυστερήσεις (2-2). Βρίσκεται, όμως, σε θετικό μονοπάτι, αφού είναι αήττητη στα 6 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, ενώ δεν έχει χάσει στους 3 τελευταίους εντός έδρας αγώνες. Όμως, διατήρησε ανέπαφη την εστία της σε μόλις 1 από τα 13 φετινά παιχνίδια της.

Η Οστάνδη υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από τη Μαλίν (2-4). Μετρά 2 σερί αποτυχίες, παρουσιάζει διαρκώς μεταπτώσεις στην απόδοσή της, ενώ δεν έχει κερδίσει στις 4 τελευταίες εξόδους της, στις οποίες σημείωσε μονάχα 1 γκολ.

21:45   Έμπολι-Τζένοα                                             Serie A Ιταλίας

Η Έμπολι πέτυχε μια εντυπωσιακή ανατροπή στην έδρα της Σασουόλο (2-1) και ξέφυγε 7 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Τα σκαμπανεβάσματα, βέβαια, είναι συνεχή, ενώ έχει κερδίσει μονάχα 1 από τα 6 εντός έδρας ματς, στα οποία κατέγραψε 5 ήττες. Η Τζένοα περιορίστηκε στην ισοπαλία με τη Βενέτσια (0-0) και παραμένει μια ανάσα από τη «διακεκαυμένη» ζώνη. Έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και 8 αγωνιστικές, με τη θέση του Ντάβιντε Μπαλαρντίνι να μοιάζει κάτι παραπάνω από επισφαλής. Όμως, οι Γενοβέζοι είναι αήττητοι στα 5 τελευταία παιχνίδια με την Έμπολι, ανεξαρτήτως έδρας.