Game Time: Αταλάντα-Βενέτσια, υπάρχει φαβορί

Reading time4 λ

Εξαιρετικές επιλογές υπάρχουν στην Betsson για την αναμέτρηση της Αταλάντα με τη Βενέτσια.

17:15   Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ                             Super League

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν αγωνίστηκε με τον Ιωνικό, αφού εμφάνισε ξανά πολλά κρούσματα κορωνοϊού. Έχει νέο προπονητή τον Γερμανό Μάρκο Γκρότε, θέλει να χτίσει πάνω στην παλικαρίσια ισοπαλία που πήρε από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (0-0) πριν μια εβδομάδα, όμως, δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στα 7 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων.

Ο ΟΦΗ «διέσωσε» στις καθυστερήσεις την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1). Δεν έχει νίκη στους 2 αγώνες του μέσα στο 2022, αλλά επιδιώκει να θέσει γερές βάσεις παραμονής στην πρώτη εξάδα, έχοντας ηττηθεί σε μόλις 1 από τις 7 φετινές εξόδους του στο πρωτάθλημα. Στη Ριζούπολη, όμως, δεν έχει κερδίσει από το 2013.

17:15   ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός                                 Super League

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει αγωνιστεί μέσα στο νέο έτος, αφού αναβλήθηκε και το ντέρμπι με την ΑΕΚ, εξαιτίας των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού που υπήρχαν στις τάξεις του. Επιδιώκει να διευρύνει το σερί 5 νικών, που είχε σε όλες τις διοργανώσεις κατά το κλείσιμο του 2021, ενώ έχει να επιδείξει 4 διαδοχικές επιτυχίες στην έδρα του.

Ο Παναιτωλικός έμεινε δίχως δράση μέσα στο 2022, αφού δε διεξήχθη ούτε το ματς με τη Λαμία. Είχε θετικό πρόσημο πριν πληγεί από τον κορωνοϊό, με 2 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο σημείωσε μόλις 1 νίκη και γνώρισε 4 ήττες στις 5 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές του στο πρωτάθλημα. Χωρίς νίκη στην Τούμπα από το 2015.

18:30   Αταλάντα-Βενέτσια                                     Coppa Italia

Η Αταλάντα πέρασε σαν… σίφουνας από την έδρα της Ουντινέζε (6-2) και διατηρείται στην τετράδα της Serie A. Άφησε πίσω ένα μίνι δυσμενές σερί 2 αγώνων, ενώ έχει μια ανολοκλήρωτη αποστολή στο Κύπελλο, στο οποίο έφτασε ως τον τελικό την περασμένη σεζόν.

Η Βενέτσια δεν κατάφερε να αντισταθεί στη Μίλαν (0-3) και πλησιάζει ακόμα περισσότερο την επικίνδυνη ζώνη. Έχει κερδίσει μόλις 1 από τα 8 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, αυτό του Coppa Italia με την Τερνάνα στον προηγούμενο γύρο (3-1), όμως γνώρισε βαριά ήττα στο Μπέργκαμο για το πρωτάθλημα (0-4).

20:45   Ρίο Άβε-Τοντέλα                                          Taca de Portugal

Η Ρίο Άβε πέρασε τις δικές της περιπέτειες με τον κορωνοϊό, αφού αναβλήθηκαν 2 παιχνίδια της στη Segunda Liga, έπειτα από τη νίκη στα πέναλτι επί της Μπελενένσες (1-1 η κανονική διάρκεια). Επιστρέφει από καραντίνα, θέλει να υπερασπιστεί το μικρό σερί των 2 αγώνων δίχως ήττα, έχοντας αξιοποιήσει ως τώρα την έδρα της στο Κύπελλο, όπου μετρά 3 διαδοχικές προκρίσεις.

Η Τοντέλα είδε τη νίκη να της… γλιστρά στο φινάλε στην έδρα της Μποαβίστα (1-1) κι έτσι δεν κατάφερε να ξεφύγει περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη της Primeira Liga. Έχει θετικό πρόσημο το τελευταίο 20ήμερο, με μόλις 1 ήττα σε 4 ματς όλων των διοργανώσεων, όμως, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στις 4 τελευταίες εξόδους της.

21:45   Κρου-Τσάρλτον                                           League One Αγγλίας

Η Κρου υπέστη οδυνηρό εντός έδρας αποκλεισμό από τη Ρόδεραμ (2-4) στο EFL Trophy. Την ίδια στιγμή παραμένει εγκατεστημένη στη ζώνη του υποβιβασμού, αφού έχει καταγράψει μόλις 2 νίκες στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις πρωταθλήματος. Πάντως, έχασε μονάχα 1 από τους 4 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της στη League One.

Η Τσάρλτον έχασε από τη Νόριτς στην έδρα της (0-1) και αποχαιρέτησε το FA Cup. Δε βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση, με μόλις 1 νίκη και 3 ήττες στα 4 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, ενώ απέτυχε να κερδίσει στα 3 τελευταία εκτός έδρας ματς. Από την Κρου, όμως, δεν έχει ηττηθεί ποτέ στην ιστορία της.