Game Time: Βενέτσια-Τορίνο, ζήτημα συνέπειας

Reading time3 λ

Η Βενέτσια ψάχνεται, η Τορίνο σταθεροποιείται, αλλά αμφότερες προσφέρουν ευκαιρίες για live στοίχημα.

20:00   Άαρχους-Σοντερίσκε                              Superliga Δανίας

Η Άαρχους επικράτησε με ευκολία της Φρεμ (3-0) στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του Κυπέλλου. Επιβεβαίωσε την αγωνιστική της άνοδο, αφού μετρά 3 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, δίχως μάλιστα να δεχτεί γκολ, ενώ διορθώνει σταδιακά και τις εντός έδρας επιδόσεις της.

Η Σοντερίσκε αγχώθηκε, αλλά απέκλεισε την Β 1913 στο Κύπελλο (4-3). Εμφανίζει σημάδια ανάκαμψης, με 2 σερί νίκες στα εγχώρια δρώμενα, όμως, δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στις 4 μέχρι τώρα εξόδους της στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας μονάχα 1 τέρμα.

21:00   Πάσος Φερέιρα-Μπελενένσες                Primeira Liga Πορτογαλίας

Η Πάσος Φερέιρα υπέστη εντός έδρας ήττα από την Μποαβίστα (1-2) στο Λιγκ Καπ και παραμένει σε μια κατάσταση αγωνιστικής μετριότητας. Δίχως νίκη στα 3 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, ενώ έχει συμπληρώσει κάτι παραπάνω από ένα μήνα δίχως εντός έδρας επιτυχία.

Η Μπελενένσες έχασε στις καθυστερήσεις το τρίποντο απέναντι στη Ζιλ Βισέντε (1-1). Ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στις 6 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αλλά οι 3 διαδοχικές ισοπαλίες αποτελούν μια μικρή παρηγοριά. Όμως, δεν έχει νίκη στην έδρα της Πάσος Φερέιρα εδώ και 13 χρόνια.

21:00   Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα-Ντιναμό Βουκουρεστίου          Liga I Ρουμανίας

Η Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα πέτυχε μεγάλη νίκη επί της πρωταθλήτριας Κλουζ στο Κύπελλο (1-0) και πήρε το αίμα της πίσω για την ήττα του πρωταθλήματος τρεις ημέρες πριν. Στη Liga I, πάντως, έχει μεταπτώσεις, αν και είναι αήττητη στα 3 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Ντιναμό Βουκουρεστίου κέρδισε τη Ριπένσια Τιμισοάρα στο πλαίσιο του Κυπέλλου (1-0). Στο πρωτάθλημα, όμως, μετρά 6 διαδοχικές ήττες, στις οποίες σκόραρε μονάχα 1 φορά, ενώ έχει δυσμενέστατο παρελθόν στην Κραϊόβα.

21:45   Τουλούζ-Καέν                                          Ligue 2 Γαλλίας

Η Τουλούζ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ντουνκέρκ (2-0)  κι εξακολουθεί να φιγουράρει στην κορυφή, σε απόσταση 4 βαθμών από τους διώκτες της. Διατηρεί το αήττητο στις 9 πρώτες αγωνιστικές, έχει να επιδείξει 3 σερί νίκες στην έδρα της, ενώ διαθέτει την μακράν καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Η Καέν ηττήθηκε εντός έδρας από την Ντιζόν (0-1) και συνεχίζεται η βαθμολογική της κάθοδος. Αγνοεί τη χαρά της νίκης στα 5 τελευταία ματς, στα οποία σημείωσε μονάχα 2 γκολ, δεν έχει κερδίσει στις 3 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις, ενώ δεν την ευνοεί η πρόσφατη παράδοση στην Τουλούζ.

21:45   Βενέτσια-Τορίνο                                      Serie A Ιταλίας

Η Βενέτσια άντεξε για 67 λεπτά απέναντι στη Μίλαν, αλλά τελικά έμεινε με άδεια χέρια (0-2). Παρά το μαχητικό της πνεύμα, η νεοφώτιστη έχει πανηγυρίσει μόλις 1 νίκη -κι αυτή εκτός έδρας- ενώ σκόραρε σε μόλις 2 από τους 5 αγώνες της. Η Τορίνο ισοφαρίστηκε στο φινάλε από τη Λάτσιο (1-1), όμως φάνηκε η καλή αγωνιστική της κατάσταση. Αήττητη στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις, στις οποίες πέτυχε 2 νίκες, ενώ εξίσου θετικό ότι έχει βρει δίχτυα και στις 5 πρώτες αγωνιστικές.