Game Time: Γιουβέντους-Ουντινέζε, μονόδρομος

Reading time3 λ

Αξιόλογες ευκαιρίες για ποντάρισμα προσφέρει η Betsson για το ματς της Γιουβέντους με την Ουντινέζε.

17:00   Νόριτς-Έβερτον                                         Premier League Αγγλίας

Η Νόριτς δεν κατάφερε να αντισταθεί στη Γουέστ Χαμ (0-2) και παραμένει στην τελευταία θέση. Μετρά 6 διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, έχει συμπληρώσει 551 αγωνιστικά λεπτά δίχως γκολ, ενώ δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα 4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Η Έβερτον δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα με τη Λέστερ, αλλά έχει την ανάμνηση της νίκη επί της Χαλ στην παράταση (3-2) στο πλαίσιο του FA Cup. Είχε επηρεαστεί αρκετά από κρούσματα κορωνοϊού και τραυματισμούς, μετρά μόλις 2 νίκες στα 13 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, ενώ απέτυχε να νικήσει στις 7 τελευταίες εξόδους της στο πρωτάθλημα.

17:00   Μαγιόρκα-Εσπανιόλ                                 Copa del Rey Ισπανίας

Η Μαγιόρκα ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Λεβάντε (0-2) κι αρχίζει να φλερτάρει επικίνδυνα με την επικίνδυνη ζώνη της La Liga. Έχει μόλις 2 νίκες στα 6 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, αυτές που σημείωσε στο Κύπελλο επί των Γιανέρα και Έιμπαρ, ενώ δεν έχει κερδίσει στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Η Εσπανιόλ υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την Έλτσε (1-2) κι έχασε ευκαιρία να πλησιάσει την εξάδα. Συνολικά βρίσκεται σε θετικό μονοπάτι, με μόλις 2 ήττες στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις όλων των διοργανώσεων, μετρά 3 σερί προκρίσεις εκτός έδρας στο Copa del Rey, αλλά έχασε στη Μαγιόρκα τον Αύγουστο για το πρωτάθλημα (0-1).

17:15   Λαμία-Ιωνικός                                           Super League

Η Λαμία δεν έπαιξε με τον Παναιτωλικό, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα του Αγρινίου. Είχε μπει με το… αριστερό στο 2022, χάνοντας από την ΑΕΚ (0-2), είχε τα δικά της θέματα με παίκτες που βρέθηκαν θετικοί στον ιό, ενώ ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στα 8 εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Ο Ιωνικός δεν αγωνίστηκε με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αφού υπήρχε έξαρση κρουσμάτων στους αντιπάλους. Η πρεμιέρα στο νέο έτος ήρθε με ήττα στα Γιάννινα (0-1), έχει χάσει και τα 4 τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις δίχως να σκοράρει, ενώ δεν έχει νίκη στις 4 τελευταίες εξόδους του.

18:00   Σεντ Ετιέν-Λανς                                        Ligue 1 Γαλλίας

Η Σεντ Ετιέν νίκησε εύκολα τη Ζουρά Σουντ (4-1) και συνεχίζει στο Κύπελλο. Εμφανίζει βελτίωση με τον Πασκάλ Ντουπράζ στον πάγκο, με 2 νίκες σε 3 αγώνες όλων των διοργανώσεων, αλλά είναι απαραίτητη η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα επί των ημερών του, στην προσπάθεια να αναζωπυρώσει τις ελπίδες παραμονής.

Η Λανς πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί της Ρεν (1-0) και βρίσκεται σε απόσταση βολής από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Αήττητη στα 2 ματς μέσα στο 2022, όμως, δεν έχει κερδίσει στις 6 τελευταίες εξόδους της στο Σαμπιονά. Στο Σεντ Ετιέν, πάντως, δεν έχει χάσει από το 2010.

21:45   Γιουβέντους-Ουντινέζε                              Serie A Ιταλίας

Η Γιουβέντους έχασε στην εκπνοή της παράτασης από την Ίντερ στο Σούπερ Καπ. Τα σκαμπανεβάσματα της είναι συνεχή, αλλά τουλάχιστον είναι αήττητη στα 7 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και πλέον αποτελεί μονόδρομο το τρίποντο που μπορεί να την φέρει στην τετράδα.

Η Ουντινέζε διασύρθηκε εντός έδρας από την Αταλάντα (2-6), έχοντας πολλά προβλήματα λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. Το αήττητο επί των ημερών του Γκαμπριέλε Κιόφι διακόπηκε απότομα, έχει ακόμα σοβαρά προβλήματα απουσιών, ενώ μετρά 6 διαδοχικές ήττες στο Τορίνο.