Game Time: Μίλαν-Γιουβέντους, κρίσιμη μάχη

Reading time3 λ

Στην Betsson υπάρχουν σπουδαίες επιλογές για live στοίχημα στο ντέρμπι της Μίλαν με τη Γιουβέντους.

16:00   Σασουόλο-Ίντερ                                             Serie A Ιταλίας

Η Σασουόλο πέτυχε μια εμφατική νίκη επί της Σαλερνιτάνα (5-0) και σκαρφάλωσε στην όγδοη θέση. Βρίσκεται σε ανοδική πορεία, αφού μετρά πλέον 2 σερί επιτυχίες, ενώ είναι θετικό το πρόσημο της εντός έδρας, όπου σε 4 αγώνες μετρά 2 νίκες και μόλις 1 ήττα.

Η Ίντερ σημείωσε μια τεράστια νίκη επί της Μπαρτσελόνα (1-0) στο UEFA Champions League. Η ηρεμία επέστρεψε, όμως στο πρωτάθλημα είναι ένατη και έχει απόλυτη ανάγκη τους τρεις βαθμούς, με τους οποίους έχει πάρει… διαζύγιο. Ωστόσο, έχει υποστεί 3 ήττες στις ισάριθμες τελευταίες εξόδους στο Καμπιονάτο.

17:00   Παναιτωλικός-Βόλος                                     Super League

Ο Παναιτωλικός θριάμβευσε στα Γιάννινα (4-1) και μπήκε στην εξάδα. Εντυπωσιακή η μέχρι τώρα πορεία του, αφού έχει κερδίσει το 50% των αγώνων στις 6 πρώτες αγωνιστικές, ενώ οι μοναδικές ήττες του έχουν έρθει από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και από την ΑΕΚ εντός έδρας.

Ο Βόλος πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί του Άρη (2-0), αν και αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα στα τελευταία 35 λεπτά. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση, παρά το γεγονός ότι δεν έχει σημειώσει διαδοχικές νίκες, όμως δεν έχει ηττηθεί στις 2 μέχρι τώρα εκτός έδρας αποστολές του.

19:00   Μίλαν-Γιουβέντους                                        Serie A Ιταλίας

Η Μίλαν ηττήθηκε από την Τσέλσι στο Λονδίνο (0-3) στο πλαίσιο του UEFA Champions League. Είναι πληγωμένη από τραυματισμούς, αλλά δε θέλει να ανοίξει περαιτέρω η διαφορά των 3 βαθμών από την κορυφή του πρωταθλήματος, στο οποίο έχει χάσει μονάχα 1 φορά στις 8 αγωνιστικές, στις οποίες πέτυχε 5 νίκες.

Η Γιουβέντους έσπασε το… ρόδι στο UEFA Champions League, αφού επικράτησε της Μακάμπι Χάιφα (3-1). Στο Καμπιονάτο, όμως, είναι έβδομη, απέχει 7 βαθμούς από το ρετιρέ, ενώ ακόμα δεν έχει νίκη στις 3 εξορμήσεις της.

19:30   Ιωνικός-Λαμία                                                Super League

Ο Ιωνικός υπέστη βαριά ήττα από την ΑΕΚ (1-4) στη Νέα Φιλαδέλφεια και παραμένει ουραγός του πρωταθλήματος. Μόλις 1 βαθμό έχει πάρει στις 6 πρώτες  αγωνιστικές, αφού διατηρεί τη χειρότερη άμυνα με 14 γκολ παθητικό, ενώ ούτε επιθετικά έχει «λάμψει».

Η Λαμία πέτυχε την πρώτη της νίκη κάμπτοντας την αντίσταση του Λεβαδειακού (1-0). Επιβεβαίωσε σε ακόμα μια περίπτωση τη θετική εικόνα της σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν, παρότι δεν έχει νίκη εκτός έδρας, έχει πάρει 2 βαθμούς σε 3 αγώνες, αλλά η επίθεσή της παραμένει μια από τις χειρότερες, με μόλις 2 γκολ ενεργητικό.

21:45   Μπολόνια-Σαμπντόρια                                  Serie A Ιταλίας

Η Μπολόνια «υπέκυψε» εύκολα στη Γιουβέντους (0-3) και συνεχίζει το φλερτ με τη ζώνη του υποβιβασμού. Έχει υποστεί 2 ήττες σε ισάριθμους αγώνες με τον Τιάγκο Μότα στον πάγκο, δίχως να καταφέρει να σκοράρει, αλλά έχει χάσει μονάχα 1 από τα 5 φετινά εντός έδρας ματς.

Η Σαμπντόρια υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από τη Μόντσα (0-3), με συνέπεια να απολυθεί ο Μάρκο Τζιανπάολο. Στη θέση του ανέλαβε ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, που καλείται να αναγεννήσει την ουραγό του πρωταθλήματος, η οποία έχει μόλις 1 βαθμό στο σακούλι της έπειτα από 8 παιχνίδια.