Ελλάς Βερόνα-Ρόμα, ζητείται αντίδραση

Reading time3 λ

Η κρίσιμη αναμέτρηση της Ελλάς Βερόνα με τη Ρόμα περιλαμβάνει σημαντικές ευκαιρίες για live στοίχημα.

Η τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Στο φινάλε της 12ης αγωνιστικής της ιταλικής Serie A θα επικεντρωθούν τα βλέμματα και ειδικά στο ματς Ελλάς Βερόνα-Ρόμα, που θα αρχίσει στις 19:30, στο οποίο οι δύο ομάδες αναζητούν αντίδραση έπειτα από άσχημα αποτελέσματα.

Για την οικοδέσποινα Ελλάς Βερόνα, που είναι μπλεγμένη στη μάχη του υποβιβασμού ευρισκόμενη στην προτελευταία θέση, ψάχνει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα με τον Σαλβατόρε Μποκέτι στον πάγκο, ώστε να δώσει τέλος σε ένα σερί έξι ηττών. Απαραίτητο, όμως, είναι το τρίποντο και για τη Ρόμα, η οποία έχασε το ντέρμπι με τη Νάπολι και μαζί την ευκαιρία να βρεθεί στην τετράδα, που αποτελεί τον βασικό στόχο της. Ακολουθεί το παιχνίδι Μόντσα-Μπολόνια. Η γηπεδούχος μπορεί να γνώρισε βαριά ήττα από τη Μίλαν, αλλά με το Ραφαέλε Παλαντίνο στην τεχνική ηγεσία έχει κερδίσει και τα δύο εντός έδρας παιχνίδια της. Και η Μπολόνια, πάντως, βρίσκεται σε ανοδική πορεία, όπως απέδειξε η νίκη επί της Λέτσε.

ΒΛΕΜΜΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ

Δύο ενδιαφέροντες αγώνες έχουμε σήμερα και στην τουρκική Super Lig. Τα περισσότερα βλέμματα κατευθύνονται στο Μπασάκσεχιρ-Γκιρεσούνσπορ. Μετά τη δραματική ήττα στο ντέρμπι με τη Φενέρμπαχτσε, η Μπασάκσεχιρ αναζητεί την επιστροφή στις επιτυχίες, για να μην ξεμακρύνει από την κορυφή. Η Γκιρεσούνσπορ, από την πλευρά της, περιορίστηκε στην ισοπαλία με την Ανκαραγκουτσού και παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη, αφού μετρά επτά αγώνες δίχως νίκη. Κρίσιμο είναι και το Σίβασπορ-Αντάλιασπορ, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν και να θέλουν να μείνει μακριά από την τελευταία τετράδα του πρωταθλήματος.

Μάχη προβλέπεται να γίνει στο Μίντιλαντ-Οντένσε της δανέζικης Superliga. Η Μίντιλαντ, που ήρθε ισόπαλη με την Κοπεγχάγη, παλεύει να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις, αλλά στο σερί έξι αγώνων δίχως νίκη δεν είναι τόσο πειστική. Την ίδια στιγμή, η Οντένσε έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Λίνγκμπι και θέλει να εδραιωθεί στην εξάδα. H προτελευταία αγωνιστική της σουηδικής Allsvenskan ρίχνει την αυλαία της με δύο παιχνίδια. Σε πρώτο πλάνο το Νόρκεπινγκ-Τζουργκάρντεν, αφού η Νόρκεπινγκ θέλει να πάρει αποτέλεσμα για παν ενδεχόμενο, αν και απέχει πέντε βαθμούς από τη θέση των μπαράζ παραμονής, ενώ η Τζουργκάρντεν θέλει να «σφραγίσει» τη δεύτερη θέση. Δίχως βαθμολογικό διακύβευμα το Έλφσμποργκ-Χέλσινγκμποργκ.

19:00   Μπασάκσεχιρ-Γκιρεσούνσπορ                     Super Lig Τουρκίας

19:00   Σίβασπορ-Αντάλιασπορ                                Super Lig Τουρκίας

19:30   Ελλάς Βερόνα-Ρόμα                                       Serie A Ιταλίας

20:00   Μίντιλαντ-Οντένσε                                         Superliga Δανίας

20:00   Έλφσμποργκ-Χέλσινγκμποργκ                    Allsvenskan Σουηδίας

20:10   Νόρκεπινγκ-Τζουργκάρντεν                         Allsvenskan Σουηδίας

21:45   Μόντσα-Μπολόνια                                         Serie A Ιταλίας