Ίντερ-Αταλάντα (30/8/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Ίντερ – Αταλάντα σε δυνατή αναμέτρηση για τη Serie A με ασυναγώνιστες ευκαιρίες για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές.

Στο «Giuseppe Meazza» η Ίντερ υποδέχεται την Αταλάντα (30/08/2024, 21:45) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Serie A. H Ίντερ αναζητά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο νέο πρωτάθλημα Ιταλίας και θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, ενώ η Αταλάντα ψάχνει να επιστρέψει στις επιτυχίες αναγνωρίζοντας, όμως, πως έχει δύσκολη αποστολή στην προσπάθειά της να κάνει το διπλό.

Για το Ίντερ – Αταλάντα οι αποδόσεις δίνουν το χρίσμα του φαβορί στη νυν πρωταθλήτρια απέναντι στην κάτοχο του Europa League. Συγκεκριμένα, ο άσος της Ίντερ προσφέρεται στο 1,59** με το διπλό της Αταλάντα να εμφανίζεται στο 5,42** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ’ ένα αθλητικό γεγονός. Η Betsson είναι μεγάλη χορηγός της Ίντερ.

ΊΝΤΕΡ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ίντερ – Αταλάντα τα προγνωστικά έχουν ξεκάθαρη κατεύθυνση κι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Άλλωστε, έπειτα από δύο αγωνιστικές η Ίντερ έχει ρεκόρ 1-1-0 με 4-2 γκολ και η Αταλάντα στέκεται στο 1-0-1 με 5-2 τέρματα. Βέβαια, η Ίντερ έχει εντυπωσιακά στατιστικά και πολύ δυνατή παράδοση εντός έδρας τα τελευταία χρόνια.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Ίντερ και την Αταλάντα;

  • Η Ίντερ μετράει 5 σερί νίκες επί της Αταλάντα, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Σε αυτά τα ματς έβαλε 13 γκολ και δέχθηκε 5.
  • Συνολικά, η Ίντερ είναι αήττητη εδώ και 12 διαδοχικές επίσημες αναμετρήσεις κόντρα στην Αταλάντα (7-5-0).
  • Η τελευταία νίκη της Αταλάντα επί της Ίντερ καταγράφηκε το 2018.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα live στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις. H Ίντερ παραμένει η ισχυρότερη διεκδικήτρια για το σκουντέτο. Το ενδεχόμενο να διατηρήσει τα σκήπτρα της στο ιταλικό πρωτάθλημα τιμάται στο 1,70**.

Η Ίντερ προέρχεται από νίκη με σκορ 2-0 επί της Λέτσε εντός έδρας στην προηγούμενη αγωνιστική. Έκανε εμφάνιση πρωταθλήτριας βάζοντας τις βάσεις της επιτυχίας της από νωρίς και κλείδωσε το τρίποντο στο 70ό λεπτό με πέναλτι του Τσαλχάνογλου. Έτσι, άφησε πίσω την ισοπαλία 2-2 με την Τζένοα στην πρεμιέρα και τώρα κοιτάζει μπροστά ελπίζοντας πως θα εμφανίσει στον αγωνιστικό χώρο τη βελτίωσή της και τις δυνατότητές της.

Η Αταλάντα, πάλι, μετά το εντυπωσιακό 4-0 εναντίον της Λέτσε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος λύγισε στην έδρα της Τορίνο με 2-1. Μάλιστα, προηγήθηκε στο ματς με τον Ρετέγι στο 26′, αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά της για πολύ αφού στο 31′ δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης και στο 50′ η αντίπαλός της έγραψε το τελικό σκορ. Τώρα, ελπίζει σε ανάκαμψη και άμεση βελτίωση, αν και η αλήθεια πως είναι αν και νωρίς στη σεζόν τα προβλήματα μαζεύονται για τον προπονητή Τζανπιέρο Γκασπερίνι.

Το στοίχημα στη Serie A είναι συναρπαστικό και οι πρώτες δύο αγωνιστικές της νέας σεζόν μας έχουν ανταμείψει με σπουδαίες αναμετρήσεις και πλούσιο θέαμα. Ίντερ και Αταλάντα είναι ομάδες με επιθετικές αρετές που πάντοτε κυνηγούν τη νίκη. Ο συνδυασμός του goal/goal και Over 2,5 τέρματα δίνεται στο 2,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΊΝΤΕΡ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του δυνατού ματς Ίντερ – Αταλάντα το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να συνεχίσουν να παίζουν καλύτερα ώστε να φτάσουν στο peak της απόδοσής τους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εξάλλου, πρόκειται για δύο από τα καλύτερα συγκροτήματα στην Ευρώπη.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΊΝΤΕΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Σχετικά με τις ενδεκάδες που θα δούμε στο Ίντερ – Αταλάντα, να σημειώσουμε πως για τους μεν επιστρέφει ο στράικερ Λαουτάρο Μαρτίνες αν και δεν είναι δεδομένο πως θα παίξει από την αρχή. Στο μεταξύ, λείπουν ο αμυντικός ντε Φράι κι ο χαφ Μπιουκάναν. Η Αταλάντα δεν έχει τους αμυντικούς Σκαλβίνι, Τολόι, Μπάκερ, Κολάσινατς και τον φορ Σκαμάκα.

Πιθανή ενδεκάδα Ίντερ (3-5-2): Ζόμερ – Παβάρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι – Ντάρμιαν, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μχιταριάν, Ντιμάρκο – Τιράμ, Ταρέμι.

Πιθανή ενδεκάδα Αταλάντα (3-4-1-2): Καρνεσέκι – Ντε Ρον, Τζιμσίτι, Χιέν – Τζαπακόστα, Έντερσον, Πάσαλιτς, Ρουτζέρι – Μπρεσιάνι – Ντε Κετελάρ, Ρετέγι.

Αποτελέσματα Serie A – 3η αγωνιστική

  • Βενέτσια – Τορίνο 0-1
  • Ίντερ – Αταλάντα 4-0
  • Λέτσε – Κάλιαρι 1-0
  • Μπολόνια – Έμπολι 1-1
  • Λάτσιο – Μίλαν 2-2
  • Νάπολι – Πάρμα 2-1
  • Τζένοα – Ελλάς Βερόνα 0-2
  • Φιορεντίνα – Μόντσα 2-2
  • Γιουβέντους – Ρόμα 0-0
  • Ουντινέζε – Κόμο 1-0

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ