Ίντερ-Έμπολι, οδηγός το παρελθόν

Reading time3 λ

Συναρπαστικές προσφορές για στοιχημα προσφέρονται στην αναμέτρηση ΊντερΈμπολι

Ιδανικό είναι το ξεκίνημα της εβδομάδας, αφού υπάρχουν σπουδαία παιχνίδια, τα οποία θα τραβήξουν το ενδιαφέρον, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της ιταλικής Serie A έχουμε σήμερα δύο ματς, εκ των οποίων το Ίντερ-Έμπολι, που είναι προγραμματισμένο για τις 21:45, να έχει ξεχωριστή σημασία, αλλά και μια εντυπωσιακή παράδοση.

Με την ψυχολογία στον… ουρανό, έπειτα από την κατάκτηση του Supercoppa απέναντι στη Μίλαν, η Ίντερ θα προσπαθήσει να διευρύνει το σερί πέντε αγώνων δίχως ήττα που τρέχει στο Καμπιονάτο, ώστε να διατηρήσει «ζωντανή» την ελπίδα για τον τίτλο. Απέναντί της, όμως, έχει την αξιόμαχη Έμπολι, που έκαμψε την αντίσταση της Σαμπντόρια και είναι ιδιαίτερα άνετη βαθμολογικά. Βέβαια, ουδείς μπορεί να ξεχάσει ότι η Ίντερ μετρά δέκα σερί νίκες επί της Έμπολι, από την οποία δεν έχει ηττηθεί από το μακρινό 2004. Νωρίτερα κοντράρονται Μπολόνια-Κρεμονέζε. Η ασταθής Μπολόνια, θέλει να ξεχάσει την ήττα από τη Λάτσιο στο Coppa Italia, όπου η ουραγός Κρεμονέζε έκανε… θαύμα, αποκλείοντας στα πέναλτι την πρωτοπόρο Νάπολι.

ΚΟΝΤΡΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ

Το ντέρμπι της Λεμεσού, Άρης Λεμεσού-Απόλλων Λεμεσού ξεχωρίζει στο φινάλε της 20ης αγωνιστικής της κυπριακής Α’ Κατηγορίας. Να διακόψει τον «κατήφορο» θέλει ο Άρης Λεμεσού, που αποκλείστηκε από τον ΑΠΟΕΛ στο Κύπελλο. Στον αντίποδα, ο Απόλλων Λεμεσού, που προέρχεται από τον θρίαμβο επί της Ανόρθωσης, ψάχνει το τρίποντο για να προσπεράσει τον συμπολίτη του. Ακολουθεί ο αγώνας Ανόρθωση-Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Μόλις πριν τέσσερις ημέρες αντάμωσαν και πάλι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», αυτή τη φορά για το Κύπελλο, με την Ανόρθωση να νικά στα πέναλτι.

Η φάση των «32» του Coupe de France ολοκληρώνεται απόψε με την αναμέτρηση Παΐ Ντε Κασέλ-Παρί Σεν Ζερμέν, που διεξάγεται στη Λανς. Η Παΐ Ντε Κασέλ της έκτης κατηγορίας θα προσπαθήσει να αντισταθεί στην πρωτοπόρο της Ligue 1, Παρί Σεν Ζερμέν, σε μια μάχη που θυμίζει αυτή του Δαβίδ με τον Γολιάθ. Στην τουρκική Super Lig, ξεχωρίζει το ματς Ουμρανίγεσπορ-Φενέρμπαχτσε. Απέναντι στην ουραγό Ουμρανίγεσπορ, η Φενέρμπαχτσε θα ψάξει τους τρεις βαθμούς που θα τη διατηρήσουν σε τροχιά τίτλου. Ταυτόχρονα κοντράρονται Κόνιασπορ-Ανακαραγκουτσού, με τη γηπεδούχο να ψάχνει ανάκαμψη και την Ανκαραγκουτσού τη συνέχεια στη μεγάλη πρόκριση επί της Μπεσίκτας στο Κύπελλο.

17:00   Άρης Λεμεσού-Απόλλων Λεμεσού                       Α’ Κατηγορία Κύπρου

19:00   Ανόρθωση-Ένωση Νέων Παραλιμνίου               Α’ Κατηγορία Κύπρου

19:00   Κόνιασπορ-Ανακαραγκουτσού                            Super Lig Τουρκίας

19:00   Ουμρανίγεσπορ-Φενέρμπαχτσε                           Super Lig Τουρκίας

19:30   Μπολόνια-Κρεμονέζε                                            Serie A Ιταλίας

21:45   Παΐ Ντε Κασέλ-Παρί Σεν Ζερμέν                        Coupe de France

21:45   Ίντερ-Έμπολι                                                         Serie A Ιταλίας