Ίντερ-Λας Πάλμας (27/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ίντερ εναντίον Λας Πάλμας σε δυνατό φιλικό τεστ με αμέτρητες επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών.

Στο «Dino Manuzzi» της Τσεζένα, η Ίντερ αντιμετωπίζει την Λας Πάλμας (27/07/2024, 20:30) σε δυνατή φιλική αναμέτρηση καθώς συνεχίζεται η προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου όπου θα επιδιώξει να διατηρήσει τα σκήπτρα της στη Serie A και να λάμψει στο Champions League. H Λας Πάλμας, πάλι, έχει στραμμένο το βλέμμα της στην παραμονή της στην LaLiga. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και ποδόσφαιρο ταιριάζουν ιδανικά και υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

ΙΝΤΕΡ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ίντερ – Λας Πάλμας τα προγνωστικά έχουν σαφή κατεύθυνση. Εξάλλου, τα στατιστικά και η παράδοση στέκονται στο πλευρό της ιταλικής ομάδας που τη νέα σεζόν έχει θέσει και πάλι υψηλούς στόχους και δουλεύει σκληρά αυτό το καλοκαίρι προκειμένου να καταφέρει να τους φτάσει.

Ποια είναι τα κλειδιά της αναμέτρησης Ίντερ – Λας Πάλμας;

  • Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ίντερ, Μεχντί Ταρέμι, ο οποίος στα δύο φιλικά προπονητικού χαρακτήρα και κεκλεισμένων των θυρών μετράει ήδη τρία γκολ.
  • Η Ίντερ για την ώρα δεν έχει ορισμένους από τους βασικούς της στη διάθεσή της, ιδίως όσοι ήταν διεθνείς σε Euro 2024 και Copa America 2024. Έτσι, υπάρχουν παίκτες έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία για να κερδίσουν χρόνο συμμετοχής.

Η Ίντερ προέρχεται από μια πολύ πετυχημένη σεζόν υπό τις οδηγίες του Σιμόνε Ιντσάγκι. O σύλλογος έδεσε τον Ιταλό προπονητή ως το 2026 πρόσφατα. Παράλληλα, η Ίντερ για ακόμη ένα μεταγραφικό παράθυρο έχει κάνει αξιόλογες κινήσεις προσθέτοντας παίκτες όπως οι Μεχντί Ταρέμι (στράικερ, ελεύθερος από την Πόρτο) και Πιότρ Ζιελίνσκι (μέσος, ελεύθερος από τη Νάπολι), ενώ αποχώρησαν παίκτες είχαν περιφερειακούς ρόλους (π.χ. Αλέξις Σάντσες, Χουάν Κουαδράδο, Ντάβι Κλάασεν). Στο μεταξύ, στη διάρκεια της προετοιμασίας της προηγήθηκαν δύο φιλικά προπονητικού χαρακτήρα. Στο ένα νίκησε με 3-2 την ελβετική Λουγκάνο και στο άλλο επικράτησε με 2-1 της Περγκολετέζε.

H Λας Πάλμας μπαίνει σε νέα εποχή με καινούριο τεχνικό τον Λουίς Μιγκέλ Καριόν, ο οποίος ανέλαβε στις αρχές Ιουλίου. Προκάλεσε εντύπωση η αλλαγή στον πάγκο της μετά το πετυχημένο πέρασμα του Γκαρθία Πιμιέντα από τον σύλλογο. Όσον αφορά στο ρόστερ της έχει ήδη κάνει εννιά μεταγραφές, ως επί το πλείστον ελεύθερων παικτών και αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες. Στόχος της είναι να ανεβάσει το επίπεδό της σε όλες τις γραμμές, αλλά δεν είναι εύκολο λόγω του αυστηρότατου financial fair play της ισπανικής λίγκας. Από αποχωρήσεις η πιο σημαντική είναι αυτή του βασικού σέντερ μπακ Κόκο. Στα φιλικά που έδωσε ως τώρα είχε πρόβλημα στο γκολ.

ΙΝΤΕΡ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του Ίντερ – Λας Πάλμας το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι διαφορετικό. Στην Ίντερ ο Σιμόνε Ιντσάγκι θέλει να δει όσους περισσότερους παίκτες μπορεί, ενώ ο στην Λας Πάλμας ο Λουίς Μιγκέλ Καριόν θέλει να εδραιώσει την φιλοφοσία του. Σχετικά με τις συνθέσεις που θα δούμε στο Ίντερ – Λας Πάλμας, από τη μια πλευρά υπάρχουν σημαντικές απουσίες, ενώ και οι δύο ομάδες αναμένεται να κάνουν δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ