Ίντερ-Λάτσιο (19/1/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ίντερ-Λάτσιο σε ημιτελικό «φωτιά» για το Supercoppa της Ιταλίας με πλούσιες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Al Awal Park» του Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας κοντράρονται Ίντερ και Λάτσιο (19/1/2024) στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού του Supercoppa Italia. Όποια ομάδα περάσει θα αναμετρηθεί στον τελικό της Δευτέρας (22/1) με τη νικήτρια του ζευγαριού Νάπολι – Φιορεντίνα. Ίντερ και Λάτσιο, λοιπόν, είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα για να περάσουν και να διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και της σεζόν για το ιταλικό ποδόσφαιρο. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα και η διασκέδαση πάνε μαζί, πάντα στις κορυφαίες αποδόσεις της αγοράς στο κουπόνι του ποδοσφαίρου.

Το Ίντερ – Λάτσιο είναι ζευγάρι με πλούσια παράδοση. Τελευταία φορά αναμετρήθηκαν πριν από ένα μήνα (17/12) για τη Serie A με την Ίντερ να νικάει στην έδρα της Λάτσιο με σκορ 2-0. Ήταν η 4η επιτυχία της απέναντι στη συγκεκριμένη αντίπαλο στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, αλλά αξίζει να αναφέρουμε πως ήταν το πρώτο no goal αποτέλεσμα σε αυτό το διάστημα. Όσον αφορά στις τιμές που συναντάμε τις δύο ομάδες αυτές διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Ίντερ προσφέρεται στο 1,68** και το διπλό της Λάτσιο φτάνει στο 5,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΙΝΤΕΡ – ΛΑΤΣΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ίντερ – Λάτσιο τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη και μάλιστα ισχυρό. Άλλωστε, η Ίντερ όχι μονάχα έχει δείξει τί μπορεί να κάνει απέναντι στην Λάτσιο, αλλά είναι και η καλύτερη ομάδα αυτή τη σεζόν στο κορυφαίο επίπεδο του ιταλικού ποδοσφαίρου και η πιο δυνατή υποψήφια για να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Serie A.

Η Ίντερ, λοιπόν, ταξίδεψε στη Σαουδική Αραβία μετρώντας τέσσερα σερί ματς αήττητη με τρεις νίκες και μια ισοπαλία, καθώς δείχνει να έχει ξεπεράσει την ήττα – σοκ στα πέναλτι από την Μπολόνια που την έβγαλε νοκ άουτ από το Coppa Italia. Έτσι, έχοντας χάσει τον έναν στόχο της που ήταν να διεκδικήσει το Κύπελλο Ιταλίας θέλει να κάνει τα πάντα για να σηκώσει το Σούπερ Καπ. Μάλιστα, μοιάζει να βρήκε την καλύτερη εκδοχή της την κατάλληλη στιγμή καθώς στο τελευταίο παιχνίδι της διέλυσε με 5-1 τη Μόντσα με εξαιρετική εμφάνιση και τα αστέρια της να πρωταγωνιστούν.

Η Λάτσιο, από την άλλη πλευρά, από το φινάλε του Δεκεμβρίου μέχρι και σήμερα εντυπωσιάζει. Έχει πετύχει πέντε νίκες στη σειρά σε όλες τις διοργανώσεις και σε κάθε ματς εμφανίζεται σταθερή και αποτελεσματική στη δική της περιοχή και αυτό της δίνει τη δυνατότητα να παλεύει και να φτάνει σε νίκες, ενώ ελπίζει να βελτιωθεί και στο τελείωμα των φάσεων. Το Supercoppa σημαίνει πολλά για εκείνη καθώς μάχεται και σε άλλα μέτωπα, όπως το Champions League (θα παίξει με την Μπάγερν Μονάχου στους «16»), το Coppa Italia και φυσικά τη Serie A όπου έχει στόχο μια θέση στην πρώτη τετράδα της κατάταξης.

Το στοίχημα στο Σούπερ Καπ Ιταλίας συναρπάζει αυτή τη σεζόν που άλλαξε το φορμάτ και γίνεται στο στιλ του Final 4. Ίντερ και Λάτσιο είναι ομάδες με επιθετικό προσανατολισμό και το goal/goal προσφέρεται στο 1,95** στην πλατφόρμα της Betsson. Άλλωστε, πέντε από τα έξι τελευταία μεταξύ τους αποτελέσματα «έπεσαν» σε αυτή την κατηγορία.

ΙΝΤΕΡ – ΛΑΤΣΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣτοΊντερ – Λάτσιο το στοίχημα των δύο ομάδων είναι να μπορέσουν να ελέγξουν τον ρυθμό και να μην επιτρέψουν η μια στην άλλη να τρέξει στο τρανζίσιον, όπου μπορούν να κάνουν μεγάλη ζημιά. Παράλληλα, όμως, θα επιχειρήσουν να αποτρέψουν και το να εδραιώσει την κυριαρχία της η αντίπαλός τους με την μπάλα στα πόδια, αφού και στο σετ παιχνίδι έχουν «όπλα» που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Για την Ίντερ εκτός είναι ο έμπειρος μπακ – χαφ Κουαδράδο, ενώ η Λάτσιο έχει ορισμένες ελλείψεις που την πονούν κυρίως στην επίθεση, αλλά διαθέτει ποιότητα στο ρόστερ της για να καλύψει τα κενά.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |