Γιουβέντους-Νάπολι (21/09/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Γιουβέντους – Νάπολι για τη Serie A με υποσχέσεις για πλούσιο θέαμα και ανεπανάληπτες επιλογές για στοίχημα σε πληθώρα αγορών.

Στο «Allianz Stadium» η Γιουβέντους κοντράρεται με τη Νάπολι (21/09/2024, 19:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Serie A. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα του ιταλικού ποδοσφαίρου με τις δύο ομάδες να χωρίζονται από μεγάλη αντιπαλότητα. Η Γιουβέντους έχει μπει καλά στη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ το ίδιο ισχύει και για τη Νάπολι, ενώ αμφότερες προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους μετά τις αλλαγές στους πάγκους τους.

Για το Γιουβέντους – Νάπολι οι αποδόσεις φέρνουν στο προσκήνιο τους μπιανκονέρι για να πάρουν τη νίκη. Ο άσος της Γιουβέντους στέκεται στο 2,18** και το διπλό της Νάπολι το βρίσκουμε ψηλότερα στο 3,36** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο μεταξύ, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που ανοίγει δρόμο σ’ ένα διαφορετικό τρόπο στοιχηματισμού.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΝΑΠΟΛΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο πάντοτε ιδιαίτερο ζευγάρι Γιουβέντους – Νάπολι τα προγνωστικά έχουν σαφή κατεύθυνση. Βέβαια, τα στατιστικά των δύο ομάδων ως τώρα στο πρωτάθλημα Ιταλίας δεν έχουν μεγάλη διαφορά, ενώ ξεκάθαρα η παράδοση παίζει ρόλο, ενώ δεν μπορεί να μείνει εκτός κουβέντας η επιστροφή του άλλοτε προπονητή της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε, που τώρα κάθεται στον πάγκο της Νάπολι.

Τι μας δείχνει η προϊστορία του Γιουβέντους – Νάπολι;

  • Η Νάπολι μετράει 4 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια της με τη Γιουβέντους και σ’ αυτό το διάστημα ηττήθηκε μονάχα μια φορά.
  • Η Γιουβέντους, πάντως, έχει το πάνω χέρι ιστορικά με 84 νίκες έναντι 44 της Νάπολι, ενώ 54 ματς έληξαν ισόπαλα. Τα γκολ: 279-208 υπέρ της Γιουβέντους.
  • Τα 3 από τα τελευταία 5 παιχνίδια ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Νάπολι ολοκληρώθηκαν με Under 2,5 γκολ αποτελέσματα.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε ανεπανάληπτες επιλογές για στοίχημα live στο ποδόσφαιρο σε πληθώρα αγορών με πλούσιες αποδόσεις. Γιουβέντους και Νάπολι έχουν τη δική τους αντιπαλότητα εδώ και χρόνια και τα παιχνίδια τους είναι γεμάτα ένταση και πάθος. Το αποτέλεσμα ημιχρόνου να είναι υπέρ της Γιουβέντους τοποθετείται στο 2,95**, ενώ το να ευνοεί τη Νάπολι φτάνει στο 4,00**.

Η Γιουβέντους στη Serie A 2024/25 μετράει δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες με 6-0 γκολ (1-1-0, 3-0 γκολ – εντός έδρας). Σε γενικές γραμμές προχωράει πολύ καλά υπό τον καινούριο προπονητή της Τιάγκο Μότα και δείχνει να δένει ως ομάδα παρόλο που έκανε πολλές μεταγραφές. Η ποιότητά της φάνηκε περίτρανα την περασμένη Τρίτη (17/09) καθώς στην πρεμιέρα της για το League Phase του Champions League επιβλήθηκε με άνεση 3-1 της Αϊντχόφεν εντός έδρας. Ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση και η Γιουβέντους θέλει να δώσει συνέχεια κόντρα στη Νάπολι. 

Η Νάπολι αφότου ηττήθηκε με 3-0 από την Ελλάς Βερόνα εκτός έδρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Ιταλίας έκτοτε δεν κοίταξε πίσω της. Μετράει τρεις σερί νίκες παίζοντας σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ξεπέρασε την Μπολόνια με 3-0, την Πάρμα με 2-1 και την περασμένη αγωνιστική διέλυσε την Κάλιαρι με 4-0 εκτός έδρας. Παρόλο που έφυγε ο κορυφαίος στράικερ της Βίκτορ Όσιμεν, αλλά και άλλοι καλοί παίκτες, ο Αντόνιο Κόντε δείχνει να καθοδηγεί την ομάδα με σιγουριά, ενώ τα θετικά αποτελέσματα τη γεμίζουν με αυτοπεποίθηση.

Όπως πάντα έτσι και αυτή τη σεζόν το στοίχημα στη Serie A είναι εντυπωσιακό. Η Γιουβέντους και η Νάπολι είναι από τις κορυφαίες ομάδες της ιταλικής λίγκας και φιλοδοξούν να πρωταγωνιστήσουν και αυτή τη σεζόν κι αν μπορέσουν να διεκδικήσουν τον τίτλο. Το να πάρει την κούπα η Γιουβέντους προσφέρεται στο 3,75**, ενώ το να επιστρέψει η Νάπολι στην κορυφή ανταμείβεται με 6,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΝΑΠΟΛΙ  ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αγωνιστικά, το πολύ δυνατό ματς της Γιουβέντους με τη Νάπολι αποτελεί ένα στοίχημα για τους δύο προπονητές. Τόσο ο Τιάγκο Μότα όσο και ο Αντόνιο Κόντε θα δουν τους παίκτες τους για πρώτη φορά σ’ ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια του ιταλικού ποδοσφαίρου όπου το θετικό αποτέλεσμα είναι υποχρέωση.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΑΠΟΛΙ

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα κατεβούν στο Γιουβέντους εναντίον Νάπολι, να καταγράψουμε ότι η Γιουβέντους δεν υπολογίζει στον χαφ Πογκμπά και τους επιθετικούς Μίλικ, Κονσεϊσάο, ενώ η Νάπολι δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα.

Πιθανή ενδεκάδα Γιουβέντους (4-2-3-1): Ντι Γκρεγκόριο – Καλούλου, Γκάτι, Μπρέμερ, Καμπιάσο – Λοκατέλι, Λουίζ – Γκονσάλες, Κοπμάινερς, Γιλντίζ – Βλάχοβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα Νάπολι (3-4-2-1): Μερέτ – Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Μπουοντζόρνο – Ματσόκι, Ανγκισά, Λομπότκα, Σπινατσόλα – Πολιτάνο, Κβαρατσχέλια – Λουκάκου.

Serie A

5η αγωνιστική

  • Κάλιαρι – Έμπολι (20/09)
  • Ελλάς Βερόνα – Τορίνο (20/09)
  • Βενέτσια – Τζένοα (21/09)
  • Γιουβέντους – Νάπολι (21/09)
  • Λέτσε – Πάρμα (21/09)
  • Φιορεντίνα – Λάτσιο (22/09)
  • Μόντσα – Μπολόνια (22/09)
  • Ρόμα – Ουντινέζε (22/09)
  • Ίντερ – Μίλαν (22/09)
  • Αταλάντα – Κόμο (23/09)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ