Γιουβέντους-Ρόμα, η επιστροφή του Ντιμπάλα

Reading time5 λ

Το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Ρόμα περιλαμβάνει μεγάλες ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Ένα πρόγραμμα πλούσιο σε σπουδαίες αναμετρήσεις έχουμε μπροστά μας σήμερα και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Το μεγάλο ντέρμπι Γιουβέντους-Ρόμα, που ξεκινά στις 19:30, επισκιάζει τα πάντα στην ιταλική Serie A, ειδικά από τη στιγμή που επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο Τορίνο ο Πάουλο Ντιμπάλα.

Ο Αργεντινός επιθετικός, έπειτα από επτά χρόνια με τη φανέλα των Μπιανκονέρι, αποχώρησε αυτό το καλοκαίρι και η μοίρα τον έφερε πολύ νωρίς κόντρα στην ομάδα με την οποία σημείωσε 82 γκολ σε 210 εμφανίσεις. Η μάχη, βέβαια, στο χορτάρι, θα είναι μεγάλη, αφού η Γιουβέντους θέλει να «διαγράψει» το «στραβοπάτημα της περασμένης εβδομάδας με τη Σαμπντόρια. Την ίδια στιγμή, η Ρόμα έχει το απόλυτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αφού κέρδισε και την Κρεμονέζε. Ακολουθεί η κόντρα Μίλαν-Μπολόνια, που έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Η πρωταθλήτρια Μίλαν άφησε τους πρώτους βαθμούς για φέτος κόντρα στην Αταλάντα και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στην Μπολόνια, που ήρθε ισόπαλη με την Ελλάς Βερόνα κι ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη. Συναρπαστικά αναμένονται τα ματς Κρεμονέζε-Τορίνο και Σπέτσια-Σασουόλο.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ

Η παραδοσιακή μονομαχία Μπάγερν-Γκλάντμπαχ βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στη γερμανική Bundesliga. Η Μπάγερν είναι η μόνη με τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, αφού πέρασε σαν… σίφουνας από την Μπόχουμ. Και η Γκλάντμπαχ, όμως, είναι αήττητη και προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί της Χέρτα Βερολίνου. Σημαντική είναι η κόντρα Χέρτα Βερολίνου-Ντόρτμουντ. Ακόμα δεν έχει τρίποντο η Χέρτα Βερολίνου, αλλά βρίσκει «πληγωμένη» την Ντόρμουντ, που υπέστη οδυνηρή ανατροπή από τη Βέρντερ Βρέμης, δεχόμενη τρία γκολ από το 90ο λεπτό κι έπειτα. Τα φώτα στρέφονται και στο Μάιντς-Λεβερκούζεν, με τη Μάιντς να είναι «άτρωτη» και τη Λεβερκούζεν να αναζητεί ακόμη τους πρώτους βαθμούς. Στο Λειψία-Βόλφσμπουργκ, αμφότερες επιδιώκουν να σπάσουν το… ρόδι, ενώ έντονο σασπένς αναμένεται στις αναμετρήσεις Χόφενχαϊμ-Άουγκσμπουργκ και Σάλκε-Ουνιόν Βερολίνου.

Το μίνι λονδρέζικο ντέρμπι Άρσεναλ-Φούλαμ κυριαρχεί στην αγγλική Premier League. Η Άρσεναλ κυνηγά το «τέσσερα στα τέσσερα» ώστε να παραμείνει μόνη πρώτη στο πρωτάθλημα αγγλίασ, αλλά η Φούλαμ έχει αποδειχθεί ανθεκτικότατη ως τώρα. Αξιόλογη είναι και η μονομαχία Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη απέναντι στη Λίβερπουλ και θέλουν να δώσουν συνέχεια, αλλά οι Άγιοι είναι ανεβασμένοι. Τα βλέμματα κατευθύνονται και στο Μάντσεστερ Σίτι-Κρίσταλ Πάλας. Η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι επιδιώκει την επιστροφή στις νίκες, αλλά η Κρίσταλ Πάλας παραδοσιακά τη δυσκολεύει. Ξεχωριστό ενδιαφέρον υπάρχει και στα ματς Λίβερπουλ-Μπόρνμουθ και Τσέλσι-Λέστερ. Η Λίβερπουλ αναζητεί την παρθενική νίκη της και η Τσέλσι «φάρμακο» για τη βαριά ήττα στο Λιντς. Μάχη αήττητων έχουμε στο Μπράιτον-Λιντς, ενώ κοντράρονται ακόμη Μπρέντφορντ-Έβερτον.

14:30   Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ        Premier League Αγγλίας

16:30   Λειψία-Βόλφσμπουργκ                                 Bundesliga Γερμανίας

16:30   Μάιντς-Λεβερκούζεν                                     Bundesliga Γερμανίας

16:30   Σάλκε-Ουνιόν Βερολίνου                              Bundesliga Γερμανίας

16:30   Χέρτα Βερολίνου-Ντόρτμουντ                      Bundesliga Γερμανίας

16:30   Χόφενχαϊμ-Άουγκσμπουργκ                         Bundesliga Γερμανίας

17:00   Λίβερπουλ-Μπόρνμουθ                                 Premier League Αγγλίας

17:00   Μάντσεστερ Σίτι-Κρίσταλ Πάλας                  Premier League Αγγλίας

17:00   Μπράιτον-Λιντς                                             Premier League Αγγλίας

17:00   Μπρέντφορντ-Έβερτον                                  Premier League Αγγλίας

17:00   Τσέλσι-Λέστερ                                              Premier League Αγγλίας

19:30   Άρσεναλ-Φούλαμ                                          Premier League Αγγλίας

19:30   Μπάγερν-Γκλάντμπαχ                                    Bundesliga Γερμανίας

19:30   Γιουβέντους-Ρόμα                                          Serie A Ιταλίας

19:30   Κρεμονέζε-Τορίνο                                         Serie A Ιταλίας

21:45   Μίλαν-Μπολόνια                                           Serie A Ιταλίας

21:45   Σπέτσια-Σασουόλο                                         Serie A Ιταλίας