Λάτσιο-Λέτσε, ευκαιρία τρίποντου για Λάτσιο

Reading time2 λ

Σημαντικό βαθμολογικά και με σπουδαίες επιλογές για ποντάρισμα το παιχνίδι Λάτσιο-Λέτσε

Απόψε στις 21:45 ξεκινάει το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής της Serie A, με την αναμέτρηση Λάτσιο-Λέτσε. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Με μια πρώτη ματιά, μοιάζει εύκολο παιχνίδι για τη Λάτσιο, όμως το θέμα με την ομάδα του Σάρι είναι πως κερδίζει δύσκολα τώρα τελευταία. Η Λέτσε είναι εκτός ζώνης υποβιβασμού, αλλά μόνο «βολεμένη» δεν νιώθει βαθμολογικά. Το παιχνίδι, πάντως, είναι πολύ πιο σημαντικό για τη Λάτσιο, η οποία έπεσε στην 3η θέση και κινδυνεύει να μείνει εκτός πρώτης τετράδας και θέσεων που οδηγούν στο επόμενο Champions League. Βέβαια, το πόσο επικίνδυνο είναι το παιχνίδι για τη Λάτσιο φαίνεται από την απόδοση του άσου που είναι στο 1,68* στην πλατφόρμα της Betsson.

Στη La Liga, διεξάγεται σήμερα το Μαγιόρκα-Κάντιθ, ένα παιχνίδι που έχει έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, κυρίως για την Κάντιθ. Η Μαγιόρκα βρίσκεται στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά η Κάντιθ είναι μόλις στο +1 από αυτήν. Ακόμη, βέβαια, υπάρχουν πέντε αγωνιστικές στη λαλιγκα, αλλά όπως και να το κάνουμε, τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα διεκδικήσει όποια ομάδα παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ Η ΧΕΡΤΑ

Στην Bundesliga απομένουν τρεις αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος και απόψε γίνεται το Κολωνία-Χέρτα Βερολίνου. Δυστυχώς, για τη Χέρτα τα περιθώρια έχουν «στενέψει» υπερβολικά, παρόλο που κατάφερε να παραμείνει «ζωντανή» στην υπόθεση παραμονή με τη νίκη της την προηγούμενη αγωνιστική επί της Στουτγάρδης. Δεν αποκλείεται να άργησε να ξυπνήσει η Χέρτα, αλλά αν καταφέρει να κερδίσει απόψε, θα ισοβαθμήσει με την Στουτγάρδη στη θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Βέβαια, έχει πολύ κακή διαφορά τερμάτων κι αν τελείωνε έτσι το πρωτάθλημα θα υποβιβαζόταν στην ισοβαθμία. Αν κερδίσει, ωστόσο, θα έχει άλλες δύο αγωνιστικές να πάρει κάτι περισσότερο. Από την άλλη μεριά, η Κολωνία είναι αδιάφορη βαθμολογικά, όμως στη Γερμανία κάτι τέτοιο πραγματικά δεν «λέει» τίποτα.

Τέλος, το βράδυ στις 22:00 διεξάγεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για τη Ligue 1, έστω κι αν βαθμολογικά απασχολεί έντονα μόνο τη μία από τις δύο ομάδες, το Λανς-Ρεμς. Η Λανς είναι πάντα στην δεύτερη θέση, στο -6 από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν και με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν, σίγουρα θα ήθελε μία νίκη για να αυξήσει την πίεση στο μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

21:30     Κολωνία-Χέρτα Bundesliga

21:45     ΛάτσιοΛέτσε   Serie A

22:00     ΜαγιόρκαΚάντιθ           La Liga

22:00     ΛανςΡεμς          Ligue 1

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |