Μίλαν-Σαλερνιτάνα, για είσοδο στην τετράδα

Reading time3 λ

Στο παιχνίδι Μίλαν-Σαλερνιτάνα υπάρχουν πολλές εξαιρετικές προσφορές για ποντάρισμα

Τη Δεύτερα στις 21:45 ολοκληρώνεται η αγωνιστική της Serie Α με το παιχνίδι Μίλαν-Σαλερνιτάνα. Στην πλατφόρμα της Betsson, προσφέρονται πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Η Μίλαν, μετά από την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, θα προσπαθήσει να επιστρέψει και στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος στη χώρα της. Απέναντι της βρίσκει μία Σαλερνιτάνα που δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, ενώ μοιάζει και λίγο βολεμένη αυτή την εποχή βαθμολογικά, έχοντας μικρή απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εάν αναλογιστούμε, επίσης, ότι μόνο η Κρεμονέζε έχει δεχθεί περισσότερα γκολ από τη Σαλερνιτάνα, η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων δείχνει μεγάλη. Γι’ αυτό και προσφέρεται ως ισχυρό φαβορί η περίπτωση να μπουν τουλάχιστον τρία γκολ στο παιχνίδι, καθώς το over 2,5 προσφέρεται στο 1,65 στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ LIGUE 2

Στη Ligue 2 της Γαλλίας, τίθενται αντιμέτωπες Μετς-Χάβρη, δύο παραδοσιακές ομάδες που παλεύουν για την επιστροφή τους στην κορυφαία κατηγορία της χώρας. Μάλιστα, η Χάβρη έχει αποκτήσει μία σημαντική απόσταση ασφαλείας στην κορυφή, εν αντιθέσει με τη Μετς που μόνο αν κερδίσει απόψε θα ανέβει στη δεύτερη θέση, η οποία εξασφαλίζει απευθείας την άνοδο.

Στην Primera Division η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το Χιρόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης, με την ομάδα του Σιμέονε να προσπαθεί να μη χάσει την επαφή της με την δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης, από την οποία απέχει ήδη αρκετά. Ταυτόχρονα, προσπαθεί να απομακρυνθεί από όλες τις ομάδες που την ακολουθούν στην βαθμολογία της λαλιγκα.

Τέλος, στη Σκωτία και συγκεκριμένα στο Κύπελλο της χώρας, θα διεξαχθεί ο τελευταίος προημιτελικός, αυτός που συμπεριλαμβάνει ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών, το Φόλκερκ-Έιρ. Όποια ομάδα περάσει θα είναι ο στόχος των υπολοίπων στα ημιτελικά, αλλά θα το πανηγυρίσει και σαν τρελή, για τη μεγάλη ευκαιρία που της παρουσιάζεται να αγωνιστεί σε τόσο υψηλό επίπεδο. Απλά να υπενθυμίσουμε πώς η Φόλκερκ παίζει στη League 1 της Σκωτίας και η Έιρ στην Championship της ίδιας χώρας.                 

21:45     Μετς-Χάβρη                                               Ligue 2

21:45     Φόλκερκ-Έιρ                                              Scottish FA CUP

21:45     Μίλαν-Σαλερνιτάνα                               Serie A        

22:00     Χιρόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης                 Primera Division

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές