Μόντσα-Αταλάντα διαμονή στο ρετιρέ

Reading time4 λ

Ιδιαίτερη και με πληθώρα ευκαιριών για ποντάρισμα η αναμέτρηση της Μόντσα με την Αταλάντα.

Μια εβδομάδα γεμάτη ποδοσφαιρική λάμψη είναι αυτή που ξεκινά σήμερα, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Το φινάλε της πέμπτης αγωνιστικής της ιταλικής Serie Α περιλαμβάνει τρία ενδιαφέροντα παιχνίδια, αλλά αυτό που θα κεντρίσει τα βλέμματα είναι το Μόντσα-Αταλάντα, που είναι προγραμματισμένο για τις 19:30, αφού μπορεί να κρίνει την παραμονή των φιλοξενούμενων στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Η νίκη επί της Τορίνο το βράδυ της Πέμπτης, έφερε την Αταλάντα στην πρώτη θέση του Καμπιονάτο, ισόβαθμη με τη Ρόμα. Η ομάδα του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι είναι αήττητη, αλλά με διαφορετικό χαρακτήρα, αφού μοιάζει να διαθέτει περισσότερη «σκληράδα» σε σύγκριση με το «αλέγκρο» στυλ των προηγούμενων ετών. Απέναντί της έχει τη νεοφώτιστη Μόντσα, που ακόμα δεν έχει δει… άσπρη μέρα στην παρθενική της συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία. Με την ήττα από τη Ρόμα μετρά τέσσερις σε ισάριθμους αγώνες. Ενδιαφέρον έχει και η αναμέτρηση Τορίνο-Λέτσε. Η οικοδέσποινα θα επιδιώξει την επιστροφή στις επιτυχίες, αλλά η Λέτσε, που «αναχαίτισε» τη Νάπολι, είναι ανθεκτική, παρότι ακόμα δεν έχει νίκη. Ιδιαίτερο και το Σαλερνιτάνα-Έμπολι, που σε βάθος χρόνου θα μετρήσει για τη μάχη της παραμονής.

«ΦΛΕΓΟΝΤΑΙ» ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ

Στην τουρκική Super Lig, αναμένεται «καυτή» η σύγκρουση Γαλατάσαραϊ-Γκαζιαντέπ. Η Γαλατάσαραϊ, που ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας με την πρωταθλήτρια Τραμπζονσπόρ, κυνηγά την πρώτη εντός έδρας επιτυχία της για φέτος. Όμως, αντιμετωπίζει μια εξαιρετική Γκαζιαντέπ, που είναι αήττητη κι έχει να επιδείξει τρεις διαδοχικές νίκες, αφού συνέτριψε την Αλάνιασπορ. Αξιόλογη είναι και η μάχη Μποαβίστα-Πάσος Φερέιρα της πορτογαλικής Primeira Liga. Σε καλύτερη βαθμολογική μοίρα η Μποαβίστα κι ας έχασε εύκολα την περασμένη εβδομάδα από την Μπενφίκα. Κι αυτό διότι η Πάσος Φερέιρα, που «υπέκυψε» κι αυτή στην Μπενφίκα, βρίσκεται ακόμα στο «μηδέν».

Πλούσιο πρόγραμμα μας περιμένει στη σουηδική Allsvenskan. Η αναμέτρηση Νόρκεπιννγκ-Χάμαρμπι θα βρεθεί στο επίκεντρο. Η Χάμαρμπι είναι αυτή που «καίγεται», αφού θέλει να μείνει ζωντανή στη μάχη της κορυφής από την οποία απέχει τέσσερις βαθμούς. Ανάγκη, όμως, έχει και η Νόρκεπινγκ, που ακόμα φλερτάρει με την επικίνδυνη ζώνη. Σημαντικό είναι και το Μιάλμπι-Γκέτεμποργκ, το οποίο αποτελεί μια από τις τελευταίες ελπίδες των φιλοξενούμενων για ευρωπαϊκή έξοδο. Με… τελικό για τη μάχη της σωτηρίας μοιάζει το Βάρναμο-Χέλσινγκμποργκ, ενώ κοντράρονται ακόμη Κάλμαρ-Βάρμπεργκ.

19:30   Μόντσα-Αταλάντα                                       Serie A Ιταλίας

19:30   Σαλερνιτάνα-Έμπολι                                   Serie A Ιταλίας

20:00   Βάρναμο-Χέλσινγκμποργκ                         Allsvenskan Σουηδίας

20:00   Κάλμαρ-Βάρμπεργκ                                    Allsvenskan Σουηδίας

20:00   Μιάλμπι-Γκέτεμποργκ                                Allsvenskan Σουηδίας

20:10   Νόρκεπιννγκ-Χάμαρμπι                              Allsvenskan Σουηδίας

21:00   Μποαβίστα-Πάσος Φερέιρα                       Primeira Liga Πορτογαλίας

21:00   Γαλατάσαραϊ-Γκαζιαντέπ                            Super Lig Τουρκίας

21:45   Τορίνο-Λέτσε                                              Serie A Ιταλίας