Prime Time: Ίντερ-Έμπολι, ελπίδα για νταμπλ

Reading time2 λ

Κουπόνι με συγκλονιστικές αναμετρήσεις υψηλού επιπέδου και ευκαιρίες για ποντάρισμα στο live

Πολλές και άκρως συναρπαστικές μονομαχίες φιλοξενούνται στο αποψινό κουπόνι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα. Το ματς Ίντερ-Έμπολι για το Coppa Italia κλέβει την παράσταση. Η Ίντερ, πρωτοπόρος του ιταλικού πρωταθλήματος έχει ελπίδες να πετύχει το νταμπλ.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι μπαίνει στους «16» του θεσμού ως το απόλυτο φαβορί για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, κάτι που φαίνεται και από την πρώτη θέση που έχει στη Serie A. Προέρχεται από ισοπαλία 0-0 στην έδρα της Αταλάντα. Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την ποιότητα των παικτών της για να περάσει στον επόμενο γύρο. Η Έμπολι, από τη μεριά της, εδώ και πέντε σερί παιχνίδια δεν έχει επιτυχία και σ’ αυτό το διάστημα αξίζει να υπογραμμίσουμε πως η άμυνά της είναι ιδιαίτερα ευάλωτη. Δέχεται εύκολα φάσεις και γκολ.

Από την Ιταλία, πηγαίνουμε στην Αγγλία και στο Μπρέντφορντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξ αναβολής ματς από την 17η αγωνιστική της Premier League. Η Μπρέντφορντ προέρχεται από δύο απανωτές ήττες στις οποίες δέχθηκε συνολικά επτά γκολ. Στην έδρα της, πάντως, κοιτάζει τις «μεγάλες» στα… μάτια και τους προκαλεί προβλήματα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να βρει σταθερότητα και να βελτιώσει την απόδοσή της. Παραμένουμε στην Αγγλία, όπου αξιόλογες προσφορές για ποντάρισμα θα βρείτε και στο Ρέντινγκ-Λούτον της Championship.

Στην Ισπανία, τώρα, διεξάγονται εξαιρετικά ματς. Ρεάλ Σοσιεδάδ-Ατλέτικο Μαδρίτης για το Copa del Rey. Αναμέτρηση υψηλής έντασης με αμφότερες να μην παίζουν καλά αυτή την εποχή. Στο Βαλένθια-Σεβίλλη, για την 21η αγωνιστική της La Liga, η Σεβίλλη θα παλέψει για να παραμείνει κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης στην κούρσα για τον τίτλο. Στοιχηματικές ευκαιρίες παρουσιάζει και το Λούγκο-Αλμερία για τη Segunda Division, με την Αλμερία να συνεχίζει την προσπάθειά της για να εξασφαλίσει την άνοδο. Έπειτα έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον έχουν το Τβέντε-Άλκμααρ για το Κύπελλο Ολλανδίας, αλλά και το Λεόν-Άτλας για την Liga MX.

Στο κουπόνι του μπάσκετ, πλούσια είναι η δράση στο NBA. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση Μιλγουόκι Μπακς-Μέμφις Γκρίζλις. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο αντιμετωπίζει μια από τις μεγάλες εκπλήξεις της σεζόν, ένα συγκρότημα ικανό να τους βάλει δύσκολα.

22:00 Μπρέντφορντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Premier League

22:00 Ίντερ-Έμπολι Coppa Italia

22:00 Ρεάλ Σοσιεδάδ-Ατλέτικο Μαδρίτης Copa del Rey

22:00 Τβέντε-Άλκμααρ KNVB Beker

22:00 Ρέντινγκ-Λούτον Championship

22:00 Λούγκο-Αλμερία Segunda Division

22:30 Βαλένθια-Σεβίλλη La Liga

02:00 Φιλαδέλφεια 76ερς-Ορλάντο Μάτζικ NBA

02:00 Ουάσινγκτον Γουίζαρντς-Μπρούκλιν Νετς NBA

02:30 Ατλάντα Χοκς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς NBA

02:30 Μπόστον Σέλτικς-Σάρλοτ Χόρνετς NBA

02:30 Μαϊάμι Χιτ-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς NBA

03:00 Σικάγο Μπουλς-Κλίβελαντ Καβαλίερς NBA

03:00 Μιλγουόκι Μπακς-Μέμφις Γκρίζλις NBA

03:30 Ντάλας Μάβερικς-Τορόντο Ράπτορς NBA

03:30 Σαν Αντόνιο Σπερς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ NBA

04:00 Γιούτα Τζαζ-Χιούστον Ρόκετς NBA

05:00 Λεόν-Άτλας Liga MX

05:00 Ντένβερ Νάγκετς-Λος Άντζελες Κλίπερς NBA

05:30 Λος Άντζελες Λέικερς-Ιντιάνα Πέισερς NBA