Προβλέψεις για τη Σέριε A 2024/2025 – Η Ίντερ θα κερδίσει ένα ακόμη Σκουντέτο

Reading time12 λ

H Serie A ξεκίνησε δυναμικά με συγκλονιστικές αναμετρήσεις και πληθώρα ευκαιριών για στοίχημα.

Μετά από ένα ολόκληρο καλοκαίρι αναμονής, η ποδοσφαιρική πανδαισία της Σέριε Α επιστρέφει ξανά στις οθόνες μας! Η Ίντερ, η Μίλαν, η Γιουβέντους η Νάπολι και η Ρόμα ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα τις εμφανίσεις τους για τη σεζόν 2024/25 και θα δώσουν σκληρή μάχη μεταξύ τους για τον φετινό τίτλο του Σκουντέτο. Πέρυσι, οι «Νερατζούρι» της Ίντερ σάρωσαν τα πάντα και κέρδισαν τον τίτλο του πρωταθλήματος με εντυπωσιακή διαφορά 19 βαθμών. Όμως τι θα συμβεί στη φετινή σεζόν; Ας δούμε τις κορυφαίες δέκα προβλέψεις μας για τη σεζόν 2024/25 της Σέριε Α, καθώς και τις καλύτερες αποδόσεις για ορισμένες βασικές αγορές στοιχήματος.

Τα φαβορί για τον τίτλο της Σέριε A 2024/25 – Οι καλύτερες αποδόσεις

Στη φετινή σεζόν της Σέριε Α υπάρχουν τέσσερις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, και δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Ιταλοί φίλαθλοι θεωρούν την Ίντερ την κορυφαία από αυτές. Οι Νερατζούρι κέρδισαν τον τίτλο του Σκουντέτο στην περυσινή σεζόν, και μάλιστα για δεύτερη φορά μέσα στα τελευταία τέσσερα χρόνια. Και όχι μόνο αυτό, αλλά πέρυσι ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα με διαφορά 19 ολόκληρων βαθμών από τη δεύτερη ομάδα, αφήνοντας πολύ πίσω τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε και τα καλύτερα στοιχήματα για την Ίντερ. Η Betsson είναι μεγάλη χορηγός της Ίντερ.

Η δεύτερη αυτή ομάδα του 2023/24 ήταν η Μίλαν, που, όπως είπαμε, τερμάτισε πολύ πίσω από την αιώνια αντίπαλό της. Ο Πάουλο Φονσέκα και η παρέα του σίγουρα θα θελήσουν φέτος να μειώσουν τη διαφορά, καθώς ο Ραφαέλ Λεάο και ο Αλβάρο Μοράτα είναι κάτι παραπάνω από ικανοί να σκοράρουν τα γκολ που θα επιτρέψουν στην ομάδα να διεκδικήσει επιθετικά τον τίτλο. Η τελευταία φορά που η Μίλαν κέρδισε τον τίτλο στη Σέριε Α ήταν στη σεζόν του μακρινού 2021/22, τίτλος που ήταν και το μοναδικό πρωτάθλημα που κατέκτησε η ομάδα εδώ και 13 χρόνια.

Η Γιουβέντους είναι, αυτήν τη στιγμή, κάτι σαν γίγαντας με δεμένα χέρια, καθώς ταλαιπωρείται από αμφιλεγόμενες καταστάσεις και αφαιρέσεις βαθμών. Η «Γηραιά Κυρία» της Ιταλίας συγκέντρωσε 71 βαθμούς πέρυσι, δηλαδή είχε τεράστια διαφορά 23 βαθμών από την πρωταθλήτρια Ίντερ. Η εποχή της κυριαρχίας της Γιουβέντους στην Ιταλία δείχνει να έχει τελειώσει, καθώς η ομάδα δεν έχει κατακτήσει τίτλο πρωταθλήματος τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Ως αποτέλεσμα αυτής της «ξηρασίας», η ποιότητα της ομάδας μέσα στο γήπεδο απέχει κι εκείνη πολύ από τα ύψη όπου ήταν στο ένδοξο παρελθόν.

Η Νάπολι είχε μια άσχημη σεζόν για το 2023/24, τερματίζοντας δέκατη παρόλο που ξεκίνησε την αγωνιστική περίοδο ως κάτοχος του τίτλου. Οι «Ατζούρι» προπονούνται πλέον από τον μετρ των επιτυχιών Αντόνιο Κόντε, όμως ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι δεν φαίνεται πολύ ευχαριστημένος με τις μεταγραφές της Νάπολι έως τώρα. Παρόλο που πέρυσι η Νάπολι κατάφερε να τερματίσει μόλις πάνω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα, παραμένει ένα από τα φαβορί για τον τίτλο της σεζόν 2024/25.

Αποδόσεις για τον τίτλο της Σέριε A 2024/25

  • Ίντερ – 1.72
  • Γιουβέντους – 4.50
  • Μίλαν – 8.00
  • Νάπολι – 9.00
  • Ρόμα – 24.00
  • Αταλάντα – 24.00
  • Λάτσιο – 50.00

Μπορείς να δεις την πλήρη αγορά στοιχήματος ΕΔΩ παρέα με την Betsson!

Η μάχη για την κορυφαία τετράδα της Σέριε Α

Σε κάθε πρωτάθλημα τον τίτλο τον κερδίζει μόνο μία ομάδα, και το ίδιο φυσικά θα συμβεί και στη Σέριε Α. Όμως και η κατάκτηση μίας από τις τέσσερις κορυφαίες θέσεις στην τελική κατάταξη είναι πολύτιμο επίτευγμα στο ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς δίνει, για την επόμενη σεζόν, πρόσβαση στο Τσάμπιονς Λιγκ – και σε όλα τα έσοδα που φέρνει η συμμετοχή στη διοργάνωση. Επίσης, όταν μια ομάδα παίζει στη μεγαλύτερη διοργάνωση του κόσμου είναι ευκολότερο να προσελκύσει και τους καλύτερους παίκτες του κόσμου.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα online σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις και το ιταλικό πρωτάθλημα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο με συναρπαστικές αναμετρήσεις και αδιάκοπη δράση.

Στην περυσινή σεζόν, χάρη στην καλή απόδοση που είχαν οι ιταλικοί σύλλογοι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η Ιταλία κέρδισε μια επιπλέον θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ για το 2024/25. Έτσι πέντε ομάδες, οι Ίντερ, Μίλαν, Γιουβέντους, Αταλάντα και Μπολόνια, προκρίθηκαν στην πιο φημισμένη διοργάνωση της Ευρώπης. Παρόλο που η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι σχετικά συνηθισμένη εξέλιξη για τις τρεις μεγαλύτερες από τις ομάδες αυτές, για την Αταλάντα και την Μπολόνια αποτέλεσε μια ευπρόσδεκτη ενίσχυση στα οικονομικά αλλά και στη φήμη του συλλόγου.

Η μάχη για την κορυφαία τετράδα στη φετινή σεζόν της Σέριε Α προδιαγράφεται συναρπαστική. Με την αναμενόμενη φετινή επιστροφή της Νάπολι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, οι ομάδες της περυσινής κορυφαίας τετράδας θα πρέπει να παλέψουν με νύχια και με δόντια για να διατηρήσουν τη θέση τους. Επίσης, ομάδες όπως οι Ρόμα, Λάτσιο, Φιορεντίνα και Τορίνο σίγουρα θα ελπίζουν να κάνουν την έκπληξη και να εξασφαλίσουν μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ για το 2026.

Αποδόσεις για την κορυφαία τετράδα της Σέριε A 2024/25

  • Ίντερ  – 1.05
  • Γιουβέντους – 1.20
  • Μίλαν – 1.60
  • Νάπολι – 2.00
  • Αταλάντα – 2.10
  • Ρόμα – 4.50
  • Λάτσιο – 4.50
  • Φιορεντίνα – 12.00
  • Τορίνο – 12.00
  • Μπολόνια – 15.00
  • Τζένοα – 17.00

Μπορείς να δεις την πλήρη αγορά στοιχήματος ΕΔΩ παρέα με την Betsson!

Η μάχη για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη

Η πολύ καλή απόδοση των ιταλικών συλλόγων στην Ευρώπη πέρυσι όχι μόνο έφερε μία επιπλέον θέση για τη χώρα στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά είχε ευεργετικές επιπτώσεις και για τις ομάδες που θα προκριθούν στο Γιουρόπα Λιγκ και το Κόνφερενς Λιγκ. Κανονικά, στη Σέριε Α οι τέσσερις πρώτες ομάδες παίρνουν την πρόκριση για το Τσάμπιονς Λιγκ, η πέμπτη και η έκτη για το Γιουρόπα Λιγκ και η έβδομη για το Κόνφερενς Λιγκ. Ωστόσο, πέρυσι πήρε την πρόκριση για την Ευρώπη και η ομάδα που τερμάτισε στην όγδοη θέση, η Φιορεντίνα.

Το στοίχημα στη Serie A είναι συναρπαστικό για ακόμη μια σεζόν και στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν άκρως ελκυστικές αποδόσεις που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες καθώς επίσης και τεράστια γκάμα αγορών με αναρίθμητες επιλογές για όλα τα γούστα.

Αν και οι Ίντερ, Μίλαν, Γιουβέντους, Νάπολι και Αταλάντα είναι όλες ομάδες που θα θεωρούσαν απογοητευτική μια θέση εκτός της φετινής κορυφαίας τετράδας, υποχρεωτικά μία από όλες θα μείνει εκτός. Φυσικά, αν οι ιταλικές ομάδες έχουν και φέτος εξαιρετική απόδοση στην Ευρώπη, υπάρχει μια πιθανότητα να προκριθούν όλες στο Τσάμπιονς Λιγκ αν τερματίσουν στην κορυφαία πεντάδα – όμως δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα συμβεί αυτό.

Το βλέμμα στραμμένο στην Ευρώπη θα έχουν και οι Ρόμα, Λάτσιο, Φιορεντίνα, Μπολόνια, Λέτσε, Μόντσα, Τορίνο και Τζένοα, ειδικά αν ο πήχης της πρόκρισης κατέβει έως την όγδοη θέση όπως πέρυσι.

Η μάχη για την παραμονή στη Σέριε Α

Την ώρα που οι μεγαλύτεροι σύλλογοι της Ιταλίας θα διεκδικούν το απόλυτο έπαθλο του τίτλου, στην άλλη άκρη του βαθμολογικού πίνακα θα υπάρχουν ομάδες που θα για την απλή επιβίωσή τους στην κατηγορία. Η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού είναι μια από τις πιο συναρπαστικές πτυχές της Σέριε Α, και η φετινή χρονιά δεν θα αποτελέσει εξαίρεση.

Στο τέλος της περυσινής σεζόν, οι ομάδες που υποβιβάστηκαν από την πρώτη κατηγορία ήταν οι Φροζινόνε, Σασουόλο και Σαλερνιτάνα, που τερμάτισαν στις τρεις τελευταίες θέσεις. Η Πάρμα επέστρεψε στη Σέριε Α φέτος μετά από απουσία τριών ετών, παρέα με τη Βενέτσια που έλειψε για δύο χρόνια. Η Κόμο, η τρίτη ομάδα που προβιβάστηκε πέρυσι, δεν έχει παίξει στην κορυφαία κατηγορία εδώ και 21 χρόνια!

Πολύ συχνά, οι ομάδες που μόλις ανέβηκαν κατηγορία είναι και εκείνες με τη μεγαλύτερη πιθανότητα να πέσουν αμέσως στη Σέριε Β. Ωστόσο, φέτος τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι. Η Κόμο έκανε σοβαρές επενδύσεις σε μεταγραφές φέτος το καλοκαίρι, κλείνοντας πολλές και καλές προσφορές για να ενισχύσει τα μετόπισθεν των γραμμών της. Ο τέσσερις φορές νικητής στο Τσάμπιονς Λιγκ, Ραφαέλ Βαράν, είναι ο πιο γνωστός από τους παίκτες που αποκτήθηκαν – προερχόμενος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ελεύθερη μεταγραφή. Ο Πέπε Ρέινα, πρώην τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, και ο Αλμπέρτο Μορένο, αριστερός μπακ της Βιγιαρεάλ, ήρθαν και εκείνοι στην ομάδα μετά από ελεύθερη μεταγραφή.

Η εντυπωσιακή μεταγραφική περίοδος της Κόμο φαίνεται πως επηρέασε τις φετινές αποδόσεις της για την παραμονή Σέριε Α, όμως η Πάρμα και η Βενέτσια πιθανότατα θα χρειαστεί να παλέψουν.

Αποδόσεις για τον υποβιβασμό από τη Σέριε A 2024/25

  • Βενέτσια – 1.80
  • Έμπολι – 2.00
  • Κάλιαρι – 2.20
  • Πάρμα – 2.60
  • Βερόνα – 3.50
  • Λέτσε – 4.00
  • Ουντινέζε – 6.00
  • Κόμο – 6.50
  • Μόντσα – 7.00
  • Τζένοα – 10.00

Μπορείς να δεις την πλήρη αγορά στοιχήματος ΕΔΩ παρέα με την Betsson!

Αποδόσεις για τον κορυφαίο σκόρερ στη Σέριε Α

Η μάχη για τη θέση του κορυφαίου σκόρερ φαίνεται πως θα είναι συναρπαστική φέτος στην Ιταλία, καθώς οι Ίντερ, Μίλαν, Γιουβέντους και Νάπολι είναι κάτι παραπάνω από υπερήφανες για τους δεινούς σκόρερ που έχουν φέτος στις γραμμές τους. Στην περυσινή σεζόν, το έπαθλο το κέρδισε ο Λαουτάρο Μαρτίνες πετυχαίνοντας 24 γκολ σε 33 αγώνες. Επιπλέον, ο επιθετικός της Ίντερ επικράτησε με μεγάλη διαφορά, καθώς ο δεύτερος παίκτης στην κατάταξη ήταν ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με μόλις 16 γκολ. Οι Ολιβιέ Ζιρού και Βίκτορ Όσιμεν πέτυχαν από 15, ενώ ο Μάρκους Τουράμ κατάφερε να σκοράρει 13 γκολ.

Φέτος, στις αποδόσεις για το ιταλικό «Χρυσό Παπούτσι» τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, καθώς νέοι επιθετικοί όπως ο Αλβάρο Μοράτα και ο Αρτέμ Ντόβμπικ έχουν έρθει στο πρωτάθλημα.

Αποδόσεις για τον κορυφαίο σκόρερ στη Σέριε A 2024/25

  • Λαουτάρο Μαρτίνες (Ίντερ) – 3.00
  • Ντούσαν Βλάχοβιτς (Γιουβέντους) – 6.00
  • Βίκτορ Όσιμεν (Νάπολι) – 8.00
  • Αρτέμ Ντόβμπικ (Ρόμα) – 10.00
  • Αλβάρο Μοράτα (Μίλαν) – 12.00
  • Μάρκους Τουράμ (Ίντερ) – 12.00
  • Ματέο Ρετεχούι (Αταλάντα) – 17.00
  • Τζιανλούκα Σκαμάκα (Αταλάντα) – 30.00
  • Κενάν Γιλντίζ (Γιουβέντους) – 30.00
  • Μεχντί Ταρέμι (Ίντερ) – 30.00
  • Βαλεντίν Καστεγιάνος (Λάτσιο) – 30.00

Μπορείς να δεις την πλήρη αγορά στοιχήματος ΕΔΩ παρέα με την Betsson!

Οι δέκα κορυφαίες προβλέψεις μας για τη Σέριε A 2024/25

Τώρα που ξεκίνησε η Σέριε Α 2024/25, θελήσαμε να κάνουμε δέκα προβλέψεις για τους εννέα επόμενους μήνες Ιταλικού ποδοσφαίρου. Έχοντας δει και τους 20 συλλόγους εν δράσει στις πρώτες εβδομάδες του πρωταθλήματος, σε αυτήν τη σεζόν περιμένουμε να συμβούν τα παρακάτω…

  1. Η Ίντερ σηκώνει το δεύτερο συνεχόμενο – Προβλέπουμε ότι η Ιντερνατσιονάλε θα κάνει δικό της ξανά τον τίτλο στη Σέριε Α 2025, κατακτώντας έτσι δύο διαδοχικά Σκουντέτο και, συνολικά, τρία στις προηγούμενες πέντε σεζόν.
  2. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες αρχικανονιέρης της Σέριε – Πιστεύουμε ότι ο Λαουτάρο Μαρτίνες θα λάβει το δεύτερο διαδοχικό του έπαθλο κορυφαίου σκόρερ, πετυχαίνοντας 25 γκολ για την Ίντερ σε αυτήν τη σεζόν.
  3. Και MVP της Σέριε – Αφού κερδίσει το ιταλικό «Χρυσό Παπούτσι» και βοηθήσει την Ίντερ να κερδίσει ένα ακόμη Σκουντέτο, ο Λαουτάρο Μαρτίνες θα ανακηρυχθεί και Παίκτης της Σεζόν στη Σέριε Α.
  4. Ο Μάρκους Τουράμ βασιλιάς των ασίστ – Πιστεύουμε ότι η Ίντερ θα σαρώσει και δεν θα κατακτήσει τον τίτλο μόνο στο Σκουντέτο, στον «Χρυσό Παπούτσι», στο Έπαθλο MVP, αλλά και στο έπαθλο των περισσότερων ασίστ. Ο Μάρκους Τουράμ θα βελτιώσει την περυσινή του επίδοση των 13 ασίστ, καταγράφοντας φέτος τον εντυπωσιακό αριθμό των 15.
  5. Η Μίλαν δέκα βαθμούς πίσω – Προβλέπουμε ότι φέτος η Μίλαν θα τερματίσει ξανά δεύτερη στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, δέκα βαθμούς πίσω από την αιώνια αντίπαλό της που θα είναι ξανά πρώτη. Αυτό θα είναι μια κάποια βελτίωση για τη Μίλαν μετά τη διαφορά των 19 πόντων της προηγούμενης σεζόν, αλλά και πάλι δεν είναι αρκετό.
  6. Η Νάπολι επιστρέφει δριμύτερη – Πιστεύουμε ότι ο Αντόνιο Κόντε θα κάνει τη Νάπολι να πάρει μπρος φέτος και, τουλάχιστον, να επιστρέψει στην πρώτη τετράδα. Μπορεί να μην παραμείνει στη θέση του μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά τουλάχιστον θα ανεβάσει την ομάδα, με το καλό ή με το άγριο, από τη δέκατη θέση όπου ήταν πέρυσι.
  7. Μια θέση στην τετράδα για την Αταλάντα – Η Αταλάντα θα τερματίσει μέσα στην κορυφαία τετράδα για δεύτερη συνεχή σεζόν, καθώς προσπαθεί να οικοδομήσει μια βιώσιμη παρουσία στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
  8. Η Γιουβέντους σε πτώση – Η Γηραιά Κυρία θα δυσκολευτεί για άλλη μια φορά φέτος, λόγω της έλλειψης συνοχής και σαφήνειας στις ενέργειές της μέσα και έξω από το γήπεδο. Ο τερματισμός στην πέμπτη θέση θα είναι μια καταστροφή για την ομάδα.
  9. Η Ιταλία χάνει μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ – Παρόλο που πέρυσι η Ιταλία κέρδισε μια επιπλέον θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ, αυτήν τη φορά η πρόσθετη θέση θα πάει στην Αγγλία και τη Γερμανία. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα που θα τερματίσει πέμπτη στο Ιταλικό Πρωτάθλημα δεν θα δει του χρόνου τα γήπεδα του Τσάμπιονς Λιγκ.
  10. Η μάχη για την παραμονή – Πιστεύουμε ότι οι Βενέτσια, Έμπολι και Κάλιαρι θα είναι οι ομάδες που θα υποβιβαστούν από τη Σέριε Α με το τέλος της σεζόν. Η Κόμο, χάρη στις έξυπνες μεταγραφές της, θα επιβιώσει για την πρώτη χρονιά μετά την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, ενώ στη Σέριε Α θα καταφέρουν να κρατηθούν επίσης οι Πάρμα και Βερόνα.

Συμβουλές για στοίχημα στη Σέριε A του 2024/25

Η νέα σεζόν της Σέριε Α ξεκίνησε, και θελήσαμε να ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις καλύτερες συμβουλές στοιχήματος στη Σέριε Α για τη σεζόν 2024/25.

Προτείνουμε, δε, τη χρήση της λειτουργίας Bet Builder της Betsson για να αξιοποιήσεις στο μέγιστο τις προβλέψεις σου. Με αυτήν τη λειτουργία μπορείς να συνδυάσεις περισσότερα από ένα πονταρίσματα στο ίδιο στοίχημα. Για παράδειγμα, μπορείς να στοιχηματίσεις ότι ένας παίκτης θα σκοράρει, ότι και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν και ότι θα νικήσει μια συγκεκριμένη ομάδα – συνδυάζοντας τις προβλέψεις αυτές μέσα στο ίδιο στοίχημα, για να ενισχύσεις τις αποδόσεις σου. Η λειτουργία Bet Builder της Betsson σού επιτρέπει να κάνεις ακόμη και προβλέψεις για το πότε πιστεύεις ότι θα σημειωθεί ένα γκολ.

Στην περυσινή σεζόν η Ίντερ εντυπωσίασε, μεταξύ άλλων, και τα πολλά γκολ που σημείωνε στα τελευταία λεπτά των αγώνων της. Για την ακρίβεια, πέτυχε 21 γκολ από το 76ο λεπτό του αγώνα και μετά, τα οποία αντιστοιχούν στο 24 τοις εκατό των συνολικών γκολ που πέτυχε στη σεζόν. Η Μίλαν πέτυχε και εκείνη 18 γκολ μετά το 76ο λεπτό, που αντιστοιχούν και για εκείνη σε ποσοστό 24 τοις εκατό των συνολικών γκολ της. Η Γιουβέντους σκοράρισε 15 μετά το 76, δηλαδή ποσοστό 28 τοις εκατό των γκολ της στη Σέριε Α για την περυσινή σεζόν. Η Ίντερ σημείωσε 13 γκολ με πέναλτι, σε σύγκριση με τα έξι της Μίλαν και τα τρία που πέτυχε η Γιουβέντους. Ωστόσο, η Ίντερ πέτυχε μόλις έξι γκολ από κόρνερ, ενώ η Γιουβέντους πέτυχε με αυτόν τον τρόπο 11 και η Μίλαν 14. Ούτε η Ίντερ ούτε η Μίλαν πέτυχαν γκολ από απευθείας άμεσο χτύπημα πέρυσι, όμως η Γιούβε σημείωσε τρία.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία Bet Builder της Betsson για να συνθέσεις ένα στοίχημα που θα περιλαμβάνει, για παράδειγμα, τις προβλέψεις ότι η Μίλαν θα σκοράρει στο τέλος του αγώνα, η Ίντερ θα κερδίσει ένα πέναλτι και η Γιουβέντους θα σκοράρει με ελεύθερο χτύπημα.

Και, για καλή σου τύχη, μπορείς να δημιουργήσεις δελτία στοιχήματος κάθε είδους χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Bet Builder της Betsson. Δες όλες τις αγορές στοιχήματος που διατίθενται για όλα τα παιχνίδια της Σέριε Α.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ