Ρόμα-Νάπολι, σπουδαίο ντέρμπι

Reading time7 λ

Η τεράστια σύγκρουση της Ρόμα με τη Νάπολι συνοδεύεται από εντυπωσιακές προσφορές για live στοίχημα.

Ακόμα μια ημέρα με συναρπαστικές αναμετρήσεις έχουμε μπροστά μας. Στην Betsson πάντα προσφέρεται τεράστια γκάμα στοιχηματικών επιλογών για τα παιχνίδια των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, με το «Ντέρμπι του Ήλιου», Ρόμα-Νάπολι, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 21:45, να κυριαρχεί, αφού φαίνεται ότι θα κρίνει πολλά στη μάχη στον «μαραθώνιο» της ιταλικής Serie A.

Ένα σημαντικό βήμα προς την κορυφή θα επιδιώξει η Ρόμα, η οποία έκαμψε την αντίσταση της Σαμπντόρια και βρέθηκε στην τετράδα. Έχει να επιδείξει τρεις διαδοχικές επιτυχίες στο πρωτάθλημα και θέλει να βάλει τέλος στο αήττητο της πρωτοπόρου Νάπολι. Οι Παρτενοπέι, βέβαια, μοιάζουν ασταμάτητοι, έχουν φτάσει τις δέκα σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, έπειτα από τη δύσκολη επικράτηση επί της Μπολόνια, ενώ δεν έχουν χάσει στις δύο τελευταίες επισκέψεις τους στο «Ολίμπικο». Μεγάλο ενδιαφέρον έχει, φυσικά και το παιχνίδι Αταλάντα-Λάτσιο, που διεξάγεται νωρίτερα. Η Αταλάντα θέλει να προφυλάξει το αήττητο ξεκίνημά της στη σεζόν, χάρη στο οποίο βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή, όμως, σε άκρως θετικό μονοπάτι βρίσκεται και η πέμπτη Λάτσιο, που δεν έχει δεχτεί γκολ στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος.

«ΚΑΥΤΑ» ΜΑΤΣ ΣΕ ΑΓΓΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ

Πλούσιο είναι το σημερινό πρόγραμμα και στην αγγλική Premier League. Ξεχωρίζει το ματς Τότεναμ-Νιούκαστλ. Έπειτα από την κακή εμφάνιση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τότεναμ επιστρέφει στο γήπεδό της, όπου μετρά μόνο νίκες ως τώρα σε όλες τις διοργανώσεις, στοχεύοντας στο τρίποντο που θα την κρατήσει κοντά στην κορυφή. Δύσκολο, όμως, το εμπόδιο της Νιούκαστλ, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ πλησιάζει την τετράδα, έπειτα από τη νίκη επί της Έβερτον. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται και η μονομαχία Σαουθάμπτον-Άρσεναλ. Τα κατορθώματα της Άρσεναλ συνεχίζονται, κέρδισε και την Αϊνχτόφεν για το UEFA Europa League, ενώ θέλει να διατηρήσει την απόσταση των τεσσάρων βαθμών από τους διώκτες της στο πρωτάθλημα αγγλίασ. Η Σαουθάμπτον, όμως, «αφυπνίστηκε» με τη νίκη επί της Μπόρνμουθ και είναι «ζόρικη» στην έδρα της.

Η σπουδαία μονομαχία Μπέτις-Ατλέτικο Μαδρίτης κυριαρχεί στην ισπανική La Liga, με το βαθμολογικό διακύβευμα να είναι σημαντικό. Η Μπέτις, που «στραβοπάτησε» στο Κάντιθ, βρέθηκε εκτός τετράδας, την ώρα που η Ατλέτικο Μαδρίτης απώλεσε σημαντικούς βαθμούς κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο και απέχει πλέον οκτώ βαθμούς από την κορυφή της λαλίγκα, ευρισκόμενη στο τέταρτο σκαλοπάτι. Αξιόλογο είναι και το Βιγιαρεάλ-Αλμερία. Η αγωνιστική σταθερότητα λείπει από τη Βιγιαρεάλ στην προσπάθεια να ζυγώσει την τετράδα, ενώ δεν αντιστάθηκε στην Μπαρτσελόνα. Αντίθετα, η Αλμερία έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Τζιρόνα, που την απομάκρυνε από την επικίνδυνη ζώνη.

Στη γαλλική Ligue 1 ξεχωρίζει η κόντρα Λιλ-Μονακό, με τις δύο μονομάχους να έχουν στόχο την τριάδα. Σε άνοδο η Λιλ, που έβαλε δύο νίκες στο σακούλι της εσχάτως, με τελευταία αυτή στο Στρασβούργο. Η Μονακό «κόλλησε» στην ισοπαλία κόντρα στην Κλερμόν, αλλά επιδιώκει τη διεύρυνση του αήττητου σερί έξι αγωνιστικών. Σημαντικό και τα Τρουά-Λοριάν. Κυρίως για τη Λοριάν, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει, όντας δεύτερη και αήττητη στα επτά τελευταία παιχνίδια. Όμως, η Τρουά είναι απρόβλεπτη και ανθεκτική στην έδρα της.

13:30   Ουντινέζε-Τορίνο                                         Serie A Ιταλίας

14:00   Ανζέ-Ρεν                                                        Ligue 1 Γαλλίας

15:00   Εσπανιόλ-Έλτσε                                          La Liga Ισπανίας

16:00   Άστον Βίλα-Μπρέντφορντ                          Premier League Αγγλίας

16:00   Γουλβς-Λέστερ                                             Premier League Αγγλίας

16:00   Λιντς-Φούλαμ                                               Premier League Αγγλίας

16:00   Σαουθάμπτον-Άρσεναλ                                Premier League Αγγλίας

16:00   Κλερμόν-Μπρεστ                                         Ligue 1 Γαλλίας

16:00   Ρεμς-Οσέρ                                                    Ligue 1 Γαλλίας

16:00   Τουλούζ-Στρασβούργο                                Ligue 1 Γαλλίας

16:00   Τρουά-Λοριάν                                              Ligue 1 Γαλλίας

16:00   Μπολόνια-Λέτσε                                          Serie A Ιταλίας

17:15   Μπέτις-Ατλέτικο Μαδρίτης                       La Liga Ισπανίας

18:05   Νις-Ναντ                                                       Ligue 1 Γαλλίας

18:30   Τότεναμ-Νιούκαστλ                                     Premier League Αγγλίας

19:00   Αταλάντα-Λάτσιο                                        Serie A Ιταλίας

19:30   Βιγιαρεάλ-Αλμερία                                     La Liga Ισπανίας

19:30   Τζιρόνα-Οσασούνα                                      La Liga Ισπανίας

21:45   Λιλ-Μονακό                                                  Ligue 1 Γαλλίας

21:45   Ρόμα-Νάπολι                                                Serie A Ιταλίας