Ρόμα-Ουντινέζε, για την τετράδα η Ρόμα

Reading time2 λ

Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε δυνατές αποδόσεις προσφέρονται στο ματς Ρόμα-Ουντινέζε.

Σήμερα το βράδυ στις 21:45, διεξάγεται το Ρόμα-Ουντινέζε, με την Ρόμα να συνεχίζει την προσπάθεια της να παραμείνει εντός πρώτης τετράδας και των θέσεων που οδηγούν στο επόμενο Champions League. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Απλά ο Ζοσέ Μουρίνιο πρέπει να κάνει μία διαχείριση του ρόστερ της, δεδομένου πως το παιχνίδι με την Ουντινέζε είναι ανάμεσα στις δύο αναμετρήσεις απέναντι στην Φέγενορντ για το Europa League. Και μετά την ήττα της με 1-0 στην Ολλανδία στον πρώτο αγώνα, τα πράγματα είναι ζόρικα ενόψει του επαναληπτικού. Σε κάθε περίπτωση η Ρόμα έχει προβάδισμα νίκης, γι’ αυτό και προσφέρεται ο άσος στο 1,86* στην Betsson, αλλά όπως φαίνεται από την τιμή, δεν είναι «καυτό» φαβορί.

Νωρίτερα, πάλι στην Serie A, θα γίνει το Τορίνο-Σαλερνιτάνα, εκεί που η Σαλερνιτάνα είναι η μοναδική ομάδα που «καίγεται» για τη νίκη και τους βαθμούς, στην προσπάθεια της να μείνει στην κατηγορία.

ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ

Στην Premier League από τα δύο σημερινά παιχνίδια Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ και Νότιγχαμ Φόρεστ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ξεχωρίζει αδιαμφισβήτητα το πρώτο, αφού η Αρσεναλ δοκιμάζεται σε ένα λονδρέζικο ντέρμπι, στην προσπάθεια της για να κατακτήσει τον τίτλο. Άλλωστε θα πρόκειται για το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 19 χρόνια και το ιστορικό επίτευγμα της κατάκτησης αήττητου τίτλου. Βέβαια και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παλεύει για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο επόμενο Champions League, ενώ η Νότιγχαμ κάνει προσπάθεια να παραμείνει στο κορυφαίο πρωτάθλημα αγγλίασ.

Στην Bundesliga το Βέρντερ Βρέμης-Φράιμπουργκ έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, κυρίως για την Φράιμπουργκ, η οποία προσπαθεί να μπει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, για να συμμετάσχει και αυτή στο επόμενο Champions League.

Στη La Liga, το βράδυ γίνεται το Βαλένθια-Σεβίλλη, με τη Βαλένθια να είναι σε πολύ δύσκολη θέση στη λαλιγκα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πώς η αντίπαλος της ενδεχομένως να έχει το μυαλό της στις υποχρεώσεις του Europa League.

16:00     Τορίνο-Σαλερνιτάνα      Serie A

16:30     Βέρντερ ΒρέμηςΦράιμπουργκ Bundesliga

18:00     Γουέστ ΧαμΆρσεναλ    Premier League

18:30     Νότιγχαμ ΦόρεστΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ       Premier League

21:45     Ρόμα-Ουντινέζε               Serie A

22:00     Βαλένθια-Σεβίλλη           La Liga

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |